Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Vocea de pe Facebook. Moartea subită a magnatului Rothschild care a investit în China și a vestit finalul Americii

Unul dintre cei mai…

Cristian Niculescu on sâmbătă, 16 ianuarie 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vocea de pe Facebook. Moartea subită a magnatului Rothschild care a investit în China și a vestit finalul Americii”

  • Aceasta enorm de puternica familie face parte din cercul restrans al Marilor Baieti,cei care conduc de fapt lumea,ei administrau si banii Vaticanului,si nu de ieri de azi ci de vreo 2-3 secole,dupa care au preluat controlul finantelor lumii.Oricum si daca acest reprezentant al acestei preaputernice familii s a stins,alti membri ai familiei vor duce mai departe agenda acesteia,si a Marilor Baieti.(Asta se spune in cadrul cercurilor conspirationiste din toata lumea).Chiar daca se parea ca prin secolul 20 au devenit mai neimportanti(pentru profani),de fapt s au retras ca sa fie mai discreti,de fapt sunt si mai puternici in realitate,doar ca isi exercita puterea imensa intr un mod mai discret(de fapt adevarata putere se exercita in mod discret).Tot in cercurile conspirationiste se spune ca oameni gen Soros nu sunt decat pioni pentru Marii Baieti ,grupul de elita din care si aceasta enorm de puternica familie face parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *