Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Vocea de pe Facebook. Noi avem un urgentist pe post de comandant al acțiunii, care știe cu exactitate că virusul se transmite prin dans, prin plimbări nocturne, prin colindători, prin reuniuni familiale

Directorul OMS, Tedros Adhanom, un politician corupt etiopian, fără calificare de medic, este acuzat de genocid la el în țară. Cu toate acestea, o lume întreagă se supune diktatelor OMS, „recomandări” care au fost ridicate la rang de literă de biblie, deși se schimbă cel puțin o dată la două săptămâni. E ca și când o întreagă lume s-ar supune ordinelor lui Stalin sau ale lui Mao Tze Dong.

În cea mai „serioasă” și bogată țară a UE, Germania, consilierul pe virusologie și epidemiologie al lui frau Merkel, „dr.” Christian Drosten, este acuzat că și-ar fi plagiat teza de doctorat din 2003 (teză care nu se mai găsește în format fizic niciunde …). Mult mai grav – Drosten este cel care a prezentat testul RT-PCR, în ianuarie 2020, în propria revistă „științifica” (denumită, pompos, Eurosurveillance*), ca fiind relevant pentru depistarea coronavirusului. Prin susținerea obținută de la OMS și, ulterior, de la întreaga presă main-stream și de la corporațiile Big tech (în special, GAFAM), acest test a fost globalizat și ridicat la rangul de obligație inevitabilă. De reținut că testul (creat pentru altceva, prin 1984, de un laureat al premiului Nobel pentru medicină) a fost scos de la naftalină cam la 3 zile de la extinderea veștii referitoare la molima din Wuhan, China. Așa cum probează raportul Borger (semnat de 23 de specialiști în virusologie din toată lumea, cu doctorate reale, și nu plagiate) și așa cum a statuat un tribunal din Lisabona în noiembrie 2020, testul RT – PCR nu este relevant pentru depistarea coronavirusului.

Tot în țara seriozității, a calității și a cinstei europene, Germania, ministru al sănătății este Jens Spahn, un fost bancher care nu are studii medicale (???!!), ci doar o perioadă de lobby pentru Big Pharma. Culmea umorului negru este că șeful Institutului Robert Koch (echivalentul CDC din SUA), Lothar Wieler, nu este virusolog, ci … veterinar (Tierarzt)!

Să mai spunem că, la noi, se recunoaște fățiș că testele RT-PCR pot da rezultate false în proporție de sută la sută (cazul CFR Cluj din vară), dar nimeni nu dă socoteală? Că oamenii pot fi băgați în pușcărie pentru că au fugit din detenția medicală, chiar dacă testul este negativ (cazul de la Buzău, de ieri)? Că medici șefi de secție, „eroi” din linia întăi, colectează teste care se prelucrează la spitalele la care sunt șefi, dijmuind cu o taxă de jmeker de 83% costul, fără ca ANI sau DNA să se sesizeze pentru conflicte de interese (cazul spitalului de infecțioase de la Timisoara)?
Contează mai mult în România decât în Germania că de pandemie se ocupă indivizi cu școala vieții, și nu cu școli serioase și experiență în virusologie și epidemiologie?

Noi avem un urgentist pe post de comandant al acțiunii, care știe cu exactitate că virusul se transmite prin dans, prin plimbări nocturne, prin colindători, prin reuniuni familiale de Crăciun și de Paști și prin petreceri de Revelion, dar nu se transmite prin alegeri, prin aglomerația de la mall sau din metrou și prin petreceri de partide dă driapta. Noi avem șef de comunicare strategică exmatriculat de la SNSPA încă din primul an de „studii”, dar care minte în CV că e absolvent. Avem chirurg de Huși pe post de ministru al sănătății, priceput la platouașe, cocoașe și zimți și clar ca cristalul când ne explică de ce e bun și obligatoriu vaccinul (recte, ca să ne „asigure” o formă ușoară a bolii, și nu imunizarea și nici punerea celorlalți în siguranță). Avem un lobyst al OMS, constant sponsorizat de corporațiile Big Pharma care nu a practicat medicina reală de mai mult de 20 de ani, dar care se vrea premier stânga, ca și când treaba asta s-a reduce la „acțiunea” de supunere față de directivele OMS-ul lui Tedros & Gates. Avem și un al doilea premier wannabe, dă driapta, pretins absolvent de școli înalte prin străinătate (de fapt, este vorba de un oareșce masterat la o universitate obscură de prin Iowa), plus un viceprimar general wannabe, responsabil cu spitalele din București, care nu a terminat facultatea din Viena, dar care pretinde că lucrează în finanțe de la vârsta de … 21 de ani. Să nu mai vorbim de atârnătorul perfect, Șică Orban, care nu se pricepe la absolut nimic, dar pretinde un al treilea mandat de premier.

Mai vreți? Nu cred. S-ar prea putea să vă dau motive de disperare – mă refer la cei care vă străduiți să faceți o facultate serioasă, pentru a obține o calificare corectă și diplome de masterat sau de doctorat pe bune. Adică, să ajungeți, ca mine, să credeți că v-ați trezit în dimensiunea greșită, un loc ciudat unde doctoratul la Sorbona, Paris, de exemplu, e apă de ploaie în raport de marile realizări ale dăștepților cu școala vieții, într-o țară în care poți să îți cumperi 6 (șase) case din meditații la fizică…
*avem și noi un ONG, deținut de niște șefi securistofili ai SNSPA – se numește Euro Comunicare; am dat-o în judecată pentru defăimiare
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000119722747


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *