Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Vocea de pe Facebook. Un ziarist faimos demisionează și denunță cenzura și Omerta mafiotă a presei americane favorabile lui Biden

Din cauza cenzurii mizeriilor neomarxiste/progresiste unul dintre cei mai buni jurnaliști americani a demisionat.
Glenn Greenwald a vrut să publice, chiar la ziarul online unde este fondator, un articol despre afacerile familiei Biden și presa aservită din SUA. Numai că șeful publicației The Intercept i-a cerut să elimine criticile anti-Biden. Greenwald, câștigător de premiu Pulitzer (Nobelul în jurnalism) a refuzat, a demisionat și a denunțat cenzura. Apoi a pus articolul pe blogul său:
https://greenwald.substack.com/p/article-on-joe-and-hunter-biden-censored

Articolul are titlul: “Adevăratul scandal: Presa din SUA folosește falsuri pentru a-l apăra pe Joe Biden de e-mailurile lui Hunter”. Textul diseca informațiile dintr-un laptop care ar fi aparținut lui Hunter Biden, fiul candidatului democrat.

Greenwald afirmă că aceste informații, publicate în New York Post, sunt perfect credibile dar presa main stream și giganții social media le-au blocat. Mass media este avocatul lui Biden, acuză jurnalistul demisionar.

Atitudinea părtinitoare a presei i-a permis candidatului democrat să ignore chestiunile privitoare la traficul de influență făcut în scop de afaceri de fiul și fratele său, când Biden era vicepreședinte al SUA. Afacerile de miliarde de dolari urmau să se deruleze, printre altele, și în România.
Greenwald face o remarcă cheie: informațiile compromițătoare nu sunt contestate de nimeni din familia Biden sau din stafful de campanie al candidatului. Tăcerea poate fi interpretată ca o consimțire a faptelor.

Ca de obicei, presa aservită a dat vina pe Rusia, deși nu există nici cel mai mic indiciu că laptopul buclucaș este o operațiune a Kremlinului. ”În ciuda acestei lipse de dovezi, campania lui Biden a adoptat această frază folosită de oficialii din serviciile de informații ca o mantră pentru a explica de ce materialele nu ar trebui să fie discutate și de ce nu ar trebui să răspundă celor mai elementare întrebări pe această temă”, scrie Greenwald. El enumeră rarii ziariști care au sesizat afacerea Biden și apoi au pățit-o, fiind ridiculizați sau marginalizați. Majoritatea zdrobitoare a presei americane a instituit o omerta mafiotă în jurul candidatului democrat. Acești jurnaliști își fac meseria invers: ”sunt disperați să nu afle” nimic nasol despre Biden dar să-l vadă mai repede învins pe Trump, scrie Greenwald pe blogul său.

Un rezumat al articolului cenzurat este aici:
https://www.libertatea.ro/stiri/articol-biden-presa-sua-cenzura-3209957
Nu pot decât să mai remarc că ziariștii adevărați au devenit oi negre pentru neomarxiști sau cavaleri rătăcitori pentru noi, ăștialalți puțini care mai iubim libertatea de exprimare.

(Sursa: Pagina Cristian Niculescu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vocea de pe Facebook. Un ziarist faimos demisionează și denunță cenzura și Omerta mafiotă a presei americane favorabile lui Biden”

  • chiar n.as fi crezut ca oamenii pot ajunge sa se vinda atit de ieftin (all over, nu doar in jurul Dimbovitei – apa dulce). Nici ca ingredientul constiinta sa devina un concept caduc, un apendice inutil. Deh, progres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *