Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidențiale

Voiculescu spune că spitalele abandonate de Clotilde se vor finanța singure

Ditamai ministrul Sānātātii a declarat azi nonsalant cā cele 4 spitale lāsate fārā finantare de amica sa inconstientā Clotilde sunt acum în “administrarea lor proprie”. Adicā : pe cont propriu! În aer, mai pe scurt! Si cā “pot primi finantare si de la Primāria Capitalei si de la Sectorul 1” ???

Poate a fost plecat din localitate. Dar si Clotilde, si Frigusor, s-au spalat pe mâini si au decis sā NU finanteze spitalele abandonate.
Este de necrezut si un fapt fārā precedent ca un ministru al Sānātātii sā fie atât “je m’en fiche” fatā de sistemul medical!
Trateazā spitalele de parcā ar fi hale de productie industriala si ar scoate profit, pe care sā-l distribuie cātre investitii în sānātate si cheltuieli de functionare!
Sau, de fapt, asta se doreste?

Sā ajungā sā plāteascā pacientul, chiar dacā este asigurat, si ar trebui sā beneficieze de gratuitate!?
Acesti oameni fārā inimā si milā de semeni trebuie opriti din actiunile lor iresponsabile!

(Text de Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *