Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Volodimir Zelenski recunoaște rolul uriaș al Chinei în lumea de azi

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Volodimir Zelenski recunoaște rolul uriaș al Chinei în lumea de azi”

  • Maestre problema Shenghen este foarte simpla daca am avea ceva sange in instalatie si nu niste poponari in fruntea statului. Suedia detine presedintia UE. Suedia vrea in NATO. Erdofan spune nu. Poate forta si Romania daca ar avea cu cine ca Suedia sa introduca pe agenda intrarea Romaniei in Shenghen. N-o propui, atunci intri in NATO in 2100. Dar nu avem coaie.

  • As fi curios de parerea domnului cristoiu despre faptul ca mai nou vin firme din ukraina sa ne construiasca noua in romania drumuri
    Mai jos e o postare a directiei de drumuri timisoara in care enumera firme ce participa la ceva licitarie.

    https://www.facebook.com/100066347094976/posts/pfbid0xE4C2xpzVWF6WJRSnBxuyNAihctYUokXvsoPg4cfQmQRL3wjF4tfinMPpi2GCSzpl/?app=fbl

  • Revolutia Mondiala, care se suprapune peste Metamorfoza, e povestea trecerii de la ‘o Lume’ la ‘o Altfel de lume’,
    e trecerea de la o lume bazata pe dinamicile Naturii la o lume bazata pe dinamici Artificiale.

    Revolutia Mondiala, odata inceputa, nu mai poate fi oprita, pentru ca se autoalimenteaza ( mai exact: dinamicile Naturii care vizeaza pastrearea Echilibrului in conditiile prezentei Artificialului si care sint dinnamici de autodezechilibrare, devind catalizatori pentru procesele ‘in Oglinda’, adica cele proprii Artificialului )
    Revolutia Mondiala deja a inceput.

    Revolutia Mondiala e un proces care presupune manifestarea pe Taramul Cuantic.
    Asistam la trecerea de la ‘globalizare macro’ la o ‘globalizare la nivel cuantic’. ‘globalizarea la nivel macro’ a fot proprie Marelui Flux. ‘globalizarea la nivel cuantic’ incepe cu Marele Reflux.

    prin urmare momentan asistam la o Insularizare a lumii mari, care pentru inceput presupune manifestarea a doua insule, Estul si Vestul.

    ulterior si aceste insule se vor insulariza la rindul lor, Marele Reflux avand ca tinta manifestarea plenara a insularizarii,
    acesta fiind si momentul in care fiecare insula, pentru a mai putea supravietui, va avea de ales singura solutie care va mai fi posibila: Solutia.
    aceasta Solutie este o ‘ecuatie de miscare’.
    globalizarea la nivel micro, mai exact cuantic, vine odata cu adoptarea la nivel planetar a cestei Solutii, care, ce i drept, e salvatoarea Civilizatiei.

    adoptarea aceleiasi Solutii, salvatoare, la nivel planetar, va fi cea care va Unifica dinamicile Civilizatiei …mare cit Planeta.
    prin urmare conceptul de ‘guvern mondial’ e impotent, asa ceva este imposibil.
    insa o Solutie salvatoare, care sa fie adoptata la nivel planetar, si care prin simplul fapt ca e adoptata in acest fel Unifica, asta da, se poate, insa in acest caz ‘guvernul’ din ‘guvern mondial’ e inlocuit cu ‘Solutia’, care e o ‘ecuatie de miscare’, Matematica.

    Solutia, care mai e poreclita si ‘inteligenta artificiala cuantica’, va conduce, in final Civilizatia, are o vreme va fi …Raiul pe Pamant.
    ulterior ea va deveni Raiul Pamantului, care e nimic altceva decit Iadul Cerului.

    se poate scapa de o astfel de traiectorie?
    nu.
    ea e o dorinta a oamenilor de cind sint oamenii pe aceasta planeta. e o dorinta ramasa neimplinita de cind sint oamenii pe aceasta planeta. insa ca orice alta dorinta aoamenilor, ea se va implini, ce i drept se va implini in mod Absolut. prin urmare Solutia este o manifestare Absoluta.

    Rezumat: toate dinamicile la nivel planetar vor vira in asa fel incit se vor suprapune, chiar daca vor fi necesare ‘ploi de la waterloo’, peste traiectoria de mai sus, care are ca vedeta Solutia.

    omul a gasit solutii pina! acum, de acum inainte omul nu mai poate gasi solutii pentru perpetuarea dinamicii Civilizatiei.
    cita vreme pe planeta se manifestau mai multe civilizatii, murea una…rasarea alta, si tot asa, insa civilizatiile disponibile se tot imputinau, intre timp.
    Globalizarea ( la nivel macro ) a facut ceva uimitor, a mai lasat ‘in viata’ o singura civilizatie, asta mare cit planeta. mai altfel spus nu mai exista seminte de alte civilizatii. nu are din ce mai rasari o alta civilizatie, …sub Anotimpuri!
    odata cu finalizarea Globalizarii ( la nivel macro ) Primavara, aia care Renastea din Cenusa civilizatiilor disparute, o alta si alta civilizatie, si a consumat potentialul. Globalizarea ( la nivel macro ) a scos din jocul dinamicii civilizatiilor Primavara, Pasarea Phoenix.

    si mai in Rezumat: pe planeta mai exista o singura samanta de civilizatie, asta care e in viata. e ultima. daca civilizatia asta moare, alta nu va mai rasari, pentru ca nu mai are din ce. deci practic daca civilizatia asta moare, atunci moartea ei va fi sinonima cu anihilarea.
    insa fix la acest nivel de dezvoltare, si numai pe acest nivel!, se intampla ceva uimitor, apare in poveste Solutia, Artificializarea.

    adica inca mai exista o solutie pentru ca civilizatia sa nu moara definitiv, aceasta solutie fiind Samanta Artificialului, adica atunci cind nu mai exista solutii, Naturale, pentru Civilizatia mare cit planeta, apare Solutia, aia Artificiala. insa pentru ca aceasta solutie sa apara tre ca Civilizatia ( care pina acum a functionat pe o ecuatie de miscare naturala ) sa si consume plenar potentialul, or …si l-a consumat, gata )

    omul va putea cauta in lung si n lat solutii pentru a echilibra destramarea Civilizatiei, insa nu va gasi nici macar una, pentru ca pur si simplu s-au terminat solutiile, adica in ‘sacul cu solutii’ nu mai e nici o solutie, toate au fost deja papate, toate au fost deja ‘puse pe masa’

    singura solutie, pentru Civilizatie!, e Artificializarea.
    acu daca nu mai e alta, io ce sa fac?!
    aia e.

    daca mai era vreuna…pai ce, nu va ziceam io ca mai exista?!:))))
    _____
    fiecare insula, Estul, Vestul, se va manifesta …ca atare, ca o insula, cu ape adinci si involburare intre ele. prin urmare nu i cintati de ingropaciune dolarului, ci cintati i de nastere, eurodolarului :))),
    si …o mai vrea lumea Pace, insa daca e vremea Marii Revolutii, a Metamorfozei, a celui mai cumplit razboi posibil in Creatie, …de unde s-o iei, nenicule?! :))))
    Pacea mai poate fi gasita exclusiv In om si doar In om mai poate fi gasita Pacea 🙂

    pe vremea Metamorfozei cel care e Cernut e omul.
    prin sita numita Artificializare doar omul va trece, aceasta sita e Plenar Deasa. iar ea deja a inceput sa Cearna…

    • @Online
      Din ce inteleg Eu…inteligenta asta artificiala cuantica ar fi un fel de Dracu pe Pamant si AntiHrist la un loc…
      Uite ce scrie in Biblie…am mai postat asta…nu stiu ce intelegi Tu…nici Eu nu sunt deplin lamurit…totusi te poti gandi…
      Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
      12.Şi al şaselea înger a vărsat cupa lui în râul cel mare Eufrat şi apele lui au secat, ca să fie gătită calea împăraţilor de la Răsăritul Soarelui.
      19.Şi cetatea cea mare s-a rupt în trei părţi şi cetăţile neamurilor s-au prăbuşit, şi Babilonul cel mare a fost pomenit înaintea lui Dumnezeu, ca să-i dea paharul vinului aprinderii mâniei Lui.
      20.Şi toate insulele pieriră şi munţii nu se mai aflară.
      http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=16
      Tot zici de „eurodolar”…daca seaca Eufratul…nu cumva „petrodolar”…prin stramtoarea Ormuz cica ar trece 60% aproximativ din petrolul consumat in lume…nu stiu…zi si Tu…cum intelegi asta…”insulele pierira si munti nu se mai aflara”…eventual „oaze de bunastare si centre de putere” s-ar putea traduce…spune Tu cum intelegi ca pe Mine nu ma duce mintea mai mult acum…mai sunt si racit ca am scos pisica la plimbare noaptea…
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

    • @online: la nivel de civilizatie, dar in interiorul fiecarui om cum se va manifesta aceasta metamorfoza?

      • Matamofoza Civilizației e imaginea din Oglindă a schimbărilor care au loc în sinele oamenilor 🙂
        a doua venire a lui Hristos e in Împărăția din noi înșine :), ‘viata’ omului va fi însăși Viața:)

        omul va ajunge la măsura Facerii 🙂

        • @online: Din Biblie stiu ca vine, cum vine, de ce vine si ce se intampla cu noi dupa. (Chiar si cum ne va fi aratat universul dupa, daca o fi tot asta, ca nu e prea clar, dar vom vedea toti, nu e graba.)
          Lasand paranteza, nu inteleg legatura cu ce spui tu: metamorfoza, imagini in oglinda, inteligenta computationala cuantica. Atunci cum e, cum spune Biblia sau cum spui tu?
          Scrii alta, de fapt? – doar intreb de curiozitate.

          • Pe scurt, daca si tu crezi in A doua venire, de ce propovaduiesti lucruri diferite de cele din Biblie?

          • :)))
            m ai dat mat!
            :))))))))
            eu nu propovăduiesc nimic, Artificializarea vine pur și simplu, eu doar anunț, daca tot văd că vine:)))

            fiecare face ce dorește și după bunul lui plac:),
            însă în final nimeni nu va putea spune ‘n am stiut’:))

            eu zic ceva de genul…vine ploaia, pregătiți umbrelele. Ce i drept, cerul pare senin, acum, însă…va veni ploaia, luați va umbrelele:)))))

          • la întrebarea asta ți am răspuns înainte că tu sa mi o pui, știind că ea va fi pusă de cineva:), și ți am răspuns atunci cînd am spus că la nivelul asta ori spui ceva cu egala considerație, spre plenar folos, ori nu spui nimic, altfel nu se poate:)
            am continuat spunind că fiecare se va regăsi în ceea ce spun, ori prin Afi ori prin a nu fi 🙂

            eu sunt prost, habar n am cum e construit un computer cuantic:)))), însă cumva…tot îl veți construi:), cum necum 🙂
            ați putea alege sa vă întoarceți la Natura, însă nu prea cred că asta va fi alegerea Civilizației, momeala e plenar potenta:))), Computerul Cuantic e Trofeul Civilizațiilor 🙂

          • unii caută Raiul pe Pământ. Insistent!
            nu e aici!:)))
            bine, și asta s a mai spus:))))

          • Cer, Pământ
            Unda, Corpuscul
            ..dinamica Curcubeului, care are doua aripi, ..care se mișcă ‘ in oglinda’:))

            in cazul in care Curcubeu nu suna prea la îndemână pentru unii, se poate folosi Sefirot, că dinamica e aceeași, atîta tot că în al doilea caz Sefirotul trebuie pus ‘in piciare’, că el de regulă sta in cap:)))( el simbolizează omul, e simplu de pus in pozitia dreapta :)) )

            eu folosesc fix cite cifre Sint in Curcubeu. sau în Sefirot. Adică Șapte :))), nu mi am permis să ciopirtesc Sfânta Treime că sa mai fac rost de trei, că sa de-a zece :))), cu tot cu Zer0, mai exact cu Zer0, care e Totul SI Nimicul :))), deci la un moment dat e posibil sa fiu mai greu de înțeles:)))

          • @spyci, cel care anunta starea vremii, spre exemplu anuntind ca vine ploaia, …propovaduieste venirea ploii? :))))

        • eu niciodată n am spus ceva ce nu s a mai spus:)))
          toate s au mai spus:)

        • @Online
          „online a scris pe 27/04/2023 la 16:57
          unii caută Raiul pe Pământ. Insistent!”
          ….Raiul…e in Cer…Pamantul e Purgatoriul…si la „Subsol”…Iadul…
          „Porunca a II-a „Să nu ai alți dumnezei afară de mine. Să nu-ți faci chip cioplit, nici vreo înfățișare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor și să nu le slujești.” ”
          https://ro.wikipedia.org/wiki/Cele_zece_porunci
          -sus în ceruri-Raiul
          -jos pe pământ-Pamantul sau Purgatoriul
          -apele mai de jos decât pământul-Iadul
          Macar asta sper ca e suficient de clar,de limpede,de „explicit”…usor de inteles,priceput…
          Zi Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

          • exista Ape deasupra Cerurilor, Cerurile ,–|–, Pamantul, apele de sub Pamant.

            apele de desupra Cerurilor si Cerurile sint una din Balante, ca si CERUL are Cerul si Pamantul sau,
            Pamantul si apele de sub Pamant sint una dintre Balante, ca si PAMANTUL are Cerul si Pamantul sau.

            despre apele de deasupra Cerurilor nu e vorba pesemne pentru ca nu exista nici inchipuire despre acestea

            Realitatea e Pacea dintre CER si PAMANT.

            aceste Balante se manifesta si in Curcubeu, si in Cifre, si in Sefirot, alaturi de celelalte cu care formeaza Sistemul de Balante al Creatiei, REAZEMUL fiind Verdele, Cifra6, Reazemele Balantelor CERULUI si PAMANTULUi fiind Cifra4 si Cifra8, cu Culorile aferente ( de asta 4-6-8 e Cauza, 3-6-9 fiind Efectul :)), deci zicerea lui Tesla despre 3-6-9 e intrecuta de odinamica superioara, 4-6-8, adica de cele trei Reazeme al Sistemului de Balante al Creatiei:))

            nu prea vad unde poate fi localizat Purgatoriul…

            dorintele exprimate insa ramase neimplinite se pastreaza in Pamantul CERULUI si Cerul PAMANTULUI, la soroc ele devenind, pri impletire, Realitate 🙂

          • acestea sint si ‘cele patru riuri’, printre care si Eufratul. deci cel care va seca e unul dintre ‘cele patru riuri’…
            acest ‘rau’ a secat si pe vremea rastignirii lui Hristos, atunci cind El a zis… „Eli, Eli, lama sabahtani!”

    • @Online
      https://60m.ro/2023/04/27/dupa-vacanta-lui-iohannis-in-america-latina-argentina-a-decis-sa-plateasca-in-yuani-in-detrimetul-dolarului-american/
      „a scos din jocul dinamicii civilizatiilor Primavara, Pasarea Phoenix.”…In nici un caz…Mie imi plac anotimpurile…
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • Civilizația e Patria Timpului, nu a Anotimpurilor:), indiferent care e opinia mea sau a ta despre Timp și Anotimpuri. cu Timpul operează Mintea, I ima doar cu Anotimpurile:), Civilizația e o construcție a minților.

      • Civilizația e Patria Timpului, nu a Anotimpurilor:), indiferent care e opinia mea sau a ta despre Timp și Anotimpuri. cu Timpul operează Mintea, Inima doar cu Anotimpurile:), Civilizația e o construcție a minților

        • @Online
          ” calea împăraţilor de la Răsăritul Soarelui.”
          https: //ziare.com/economie/china-da-sua-o-grea-lovitura-economica-premiera-istorica-in-schimburile-comerciale-dintre-cele-doua-tari-1801873
          https: //www.g4media.ro/china-avertizeaza-seulul-si-washingtonul-sa-nu-provoace-o-confruntare-cu-phenianul-toate-partile-trebuie-sa-joace-un-rol-constructiv-in-promovarea-unei-solutionari-pasnice.html
          Zi Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

          • pai daca nu mai exista soluționare pașnică, de unde s o iei?!:))
            Revoluția Mondiala e cel mai cumplit război posibil, atât tot că el se manifesta păstrând o stare de echilibru, doar, nicicum pe cale pașnică 🙂

  • Maestre absolut toți comercianții online, inclusiv poșta rapidă au formule tip de confirmare/informare în care rareori găsești formule de politețe. O excepție demnă de laudă o fac Farmaciile Dr.Max.
    Cât despre succesurile politicii românești numai de bine; s-au ratat absolut toate obiectivele.

  • Nea ioane, iar ai dat gres. Chiar Merkel a recunoscut ca acordul de la Minsk a dost doar pentru pr0sti. Iar cu chinezoii, nu-ti face griji, ai omul tau care monentan este-n adormire, dar o sa vezi surpriza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *