Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Vremuri grele, de poveste

Despre „Bucureștiul, sub dictatura Coronavirus”, dar și despre vremurile pe care le trăim, la emisiunea „Carte. Arte. Teatru”, realizată de Lavinia Șandru.

 

Proiectul “Carte. Arte. Teatru” trece din sălile de spectacole și spațiile publice în universul virtual.
Noi îți suntem aproape: la doar un click distanță. Ne continuăm misiunea și vom aduce cultura la tine acasă, prin ateliere online. Lavinia Șandru stă de vorbă cu invitații ei prin intermendiul tehnologiei pentru comunicarea la distanță. De asemenea, lectorii proiectului Carte – Arte – Teatru își susțin workshop-urile din propriile locuințe, transformate ad-hoc în ateliere și laboratoare.
Promite-ne că ai să fii sănătos și să ai grijă de toți ai tăi, așa încât să ne strângem mâna cât mai curând!
Bine ați venit la Carte. Arte. Teatru – 19 iulie 2020! #StaiAcasă
#Carte-Arte-Teatru #LaviniaȘandru #CentrulCulturalȘtefanIordache #IEE
– Prima parte –


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *