Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Zaharescu/Zuckerman pleacă din România. Ducă-se!

Zaharescu/Zuckerman pleacă din România după ce și-a făcut de rușine ambele apartenențe, și pe cea românească, și pe cea americană. Ducă-se!
Știam despre decizia plecării lui Zuckerman de-acum 4 zile, a fost un ordin de retragere a tuturor ambasadorilor numiți politic în administrația Trump, iar “Zaharescu” al nostru făcea parte dintre ei.

Am tot scris despre derapajele sale din ultimul an, mai rar o așa prestație diplomatică excesivă, penibilă, ba chiar și ilegală, tot ce-aș zice azi ar fi în plus. Rușinea este a familiei Trump, care l-a desemnat pe Zuckerman, dar într-o mai mare măsură a noastră, care i-am tolerat nesimțirea. Cât despre LuCOVID, care “i-a făcut plinul” americano-românului, și-acum se vede fără protector, ce să mai zicem?!

Nici nu vreau să mă gândesc cu ce nou ambasador american ne vom pricopsi, în condițiile în care trecutul actualului președinte SUA, JOE BIDEN (la pachet cu Victoria Nuland și Mark Gitenstein!), a lăsat urme atât de groase în zona noastră.

(Text de Cozmin Gușă)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *