Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de duminică

N-am nici o șovăială să declar: Da, sînt argatul lui Traian Băsescu!

Într-una din zilele trecute, un camarad de Sala 1 de lectură a Bibliotecii, a venit la locul meu obișnuit, pe care-l ocup de 30 de ani, pentru a-mi spune că pe Căcănia Tv, zisă oficial și România Tv, televiziunea amicului de buzunar a cuplului Victor Ponta – Daciana Sârbu, Victor Ciutacu a consacrat o emisiune mie și altor cîtorva persoane care-l critică pe Întîiul Ginerică al țării pentru a ne face argați ai lui Traian Băsescu. În platoul tv, deși la fel de bine putea fi și un platou cu  tochitură PSD-istă, ședea și dădea din cap, în schimbul unui pumn de mălai, profesor universitar, academician doctor, FSN-ist de pe vremea lui Ceaușescu, Răzvan Teodorescu.

Sper că veți lua atitudine față de această porcărie a lui Ciutacu – a încheiat interlocutorul, un om de cultură știut de mine ca anti-PSD-ist, dar care, iată, reușea să se uite la Căcănia Tv, fără să se țină cu mîna de nas.
Doamne ferește! i-am răspuns, de ce să iau atitudine?

Am declarat și continui să declar că mă număr printre puținii condeieri care continuă să-l susțină public pe Traian Băsescu într-o vreme în care e la modă să te lepezi de Traian Băsescu.
Dacă Victor Ciutacu de la Căcănia Tv înțelege prin asta a fi argatul lui Traian Băsescu, n-am nici o șovăială să declar:
Da, sînt argatul lui Traian Băsescu!

Că vrem sau nu, prin cei zece ani de mandat, prin transformările spectaculoase ale României, chiar și prin neliniștea dată vieții noastre publice, după anii de liniște iliescistă, liniște dincolo de care, cu acceptul lui Ion Iliescu, Penalii PSD îi furau României pînă și chiloții, Traian Băsescu rămîne în istoria României.

Victor Ciutacu e argat la Sebastian Ghiță.
Sebastian Ghiță va rămîne în istoria României cel mult ca un exemplu de creație de mucava a bandiților din Servicii, bandiți care aveau nevoie, în perspectiva pensiei, de un bidon în care să-și pună la păstrare banii obținuți din afaceri necurate.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

48 comentarii pentru articolul „Gîndul de duminică”

  • Mălaiu’-i bun pentru lustruit alama (nasturi, clanţe…). La Cap-de-cauciuc, poate pentru chelie… 🙂

  • Realitate tv.un otv.

  • Si EU meg PE mana lui Basescu!

  • Ooook, şi dac- au zis, ce? Maestreee, nu- i luaţi în seama! Indiferenţa o să- i deranjeze cel mai mult!

  • Jos palaria!

  • Frate , esti de coma ! Cel mai cool de pe acest blog, zau asa !

  • Ban la ban si ……

  • Sa traiasca argatul lui Basescu…….,

  • ce pretentii aveti de la asemenea öameni”, asa post tv asa realizatori, prezentatori.

  • Mai bine ar accepta si Rares Bogdan chestia asta, nu sa va tot intrerupa cand ziceti ceva de bine de Basescu.

  • Suntem mai multi si stiti de ce?Pt ca Basescu este singurul politician care a vrut sa modernizeze tara asta care nu vrea sa mearga inainte.

  • ***** EU VICENTIU I. VOICULESCU SUNT „GARDA PRETORIANA”
    A PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU

    SUNT IN MOD ABSOLUT INTRU TOTUL DE ACORD CU DUMNEAVOASTRA IN CEEA CE ATI SCRIS AZI DOMNULE ION CRISTOIU !
    In completare …
    DACA DUMNEAVOASTRA Dle.Ion Cristoiu SCRIETI GENERIC CA SUNTETI
    „ARGATUL LUI TRAIAN BASESCU”
    EU Vicentiu I. Voiculescu SUNT
    GARDA PRETORIANA PENTRU TRAIAN BASESCU !

    ACEST PRESEDINTE AL ROMANIEI FATA DE TOTI CEILALTI PRETINSI PRESEDINTI AI ROMANIEI PRECUM ion iliescu sau emil constantinescu A REALIZAT CEVA IN ACEASTA TARA ! S-A ZBATUT SA REALIZEZE CEEA CE A PROMIS INCA DE LA PRELUAREA FUNCTIEI IN 2004

    MIE NU-MI ESTE TEAMA SA AFIRM TARE SI RASPICAT :DA TRAIAN BASESCU S-A STRADUIT FACAND TOT POSIBILUL SA SCHIMBE SITUATIA ROMANIEI CARE PE AN CE TRECEA AJUNSESE DIN CE IN CE MAI APROAPE SI MAI PERICULOS CATRE NEANT !
    IMI PARE RAU CA ROMANIA NU ARE INTRE CEILALTI ASPIRANTI LA FOTOLIUL PREZIDENTIAL ,INTRE CEI 14 CANDIDATII AI ACEEEETUI AN 2014 , MACAR UNUL CARE SA AIBA O OARECARE ASEMANARE CU TRAIAN BASESCU INDEOSEBI LA PUNCTELE LUI FORTE SI BUNE PENTRU NATIUNE !
    INDIFERENT CE AFIRMA ORICINE POT AFIRMA VEHEMENT CA DESI TRAIAN ASESCU FACEA PARTE DIN SCOALA VECHE A FOST , A RAMAS SI VA FI UN NATIONALIST CARE PE TOT PARCURSUL MANDATULUI SAU A LUPTAT SI LUPTA ATAT EXTREN CAT SI INTERN … PENTRU ROMANIA !
    ORI ACEST LUCRU ESTE ESENTIAL PENTRU PREROGATIVELE SI STABILITATEA UNEI NATIUNI SI A UNEI TARI CARE TOTUSI ISI DORESTE FIERBINTE UN LOC INTRE NATIUNILE UNEI LUMI LIBERE SI DEMOCRATICE ! TOT CEEA CE AFIRMA ACESTI MICIMALNICI CARE DISCUTA SI SE INFIERBANTA LA TELEVIZIUNI SAU ZIARE DESPRE TRAIAN BASESCU,CU SIGURANTA N-AR FI PUTUT-O FACE DACA NU AR FI EXISTAT LIBERTATEA CUVANTULUI,LIBERTATEA DE OPINIE SAU ALTE LIBERTATI CASTIGATE CU SANGE SI CU SACRIFICIU INTR-O ROMANIE CARE DE MAI BINE DE 65 DE ANI ARE LA CONDUCERE COMUNISTII !
    SI AZI DUPA ATATA AMAR DE ANI COMUNISTII TRAVESTITI IN DEMOCRATI-CAPITALISTI IN FAPT JEFUITORI, TRADATORI, CORUPTI, MINCINOSI, UCIGASI , HOTI , TICALOSI , IMBOGATITI SI IMBUIBATI PE SPINAREA NATIUNII ROMANE … HEI BINE SI AZI NEOCOMUNISTII SUNT COCOTATI INJUST LA PUTERE SI VOR SA TRAGA IN JOS ROMANIA PENTRU A REINSTAURA DICTATURA SI HAOSUL SATANIST COMUNIST !
    25 DE ANI DE NEDREPTATI SOCIALE DE JAF SI CORUPTIE
    25 DE ANI DE MINCIUNI SI INSELATORII FLAGRANTE
    25 DE ANI DE PROSTIE SI PROSTIRE A POPULATIEI
    25 DE ANI DE JEFUIRE FLAGRANTA A NATIUNII ROMANE
    25 DE ANI DE UMILIRE SI SARACIRE , DE MANIPULARI SI TICALOSIRE
    25 DE ANI DE LUPTE CONVULSIVE PENTRU A ACAPARA PUTEREA , NU PENTR A CONDUCE LA PROGRES SI PROPASIREA NEAMULUI , CI PENTRU A FURA SI A DEZUMANIZA O NATIUNE CARE TOUSI PRIN CATIVA LUPTATORI AUTENTICI , REFUZA SA INGENUNCHEZE , REFUZA SA SE LASA BATUTI … PENTRU CA LUPTA ESTE MAI ACERBA CA ORICAND !
    ABIA ABIA … DE CAND JUSTITIA A PRINS CURAJ PRIN INDEPENDENTA SI NEINFLUENTARE PARTINICA … HEI BINE ABIA ABIA JUSTITIA A INCEPUT SA SE MISTE SI SA FACA DREPTATE ARESTAND SI BAGAND LA PUSCARIE PE MARI TARTORI CARE SUBMINAU INCLUSIV NOTIUNEA DE DEMOCRATIE SI LIBERTATE IN ACESTA TARA !
    MII DE PROCESE SUNT DESCHISE DE ANI SI ANI I SI CHIAR DE MAI BINE DE 10 ANI IMPOTRIVA TRADATORILOR DE NEAM SI TARA , IMPOTRIVA CORUPTILOR SI TICALOSILOR JEFUITORI DE PATRIE !
    ABIA ACUM POPULATIA A PUTUT VEDEA CLAR TAGMA JEFUITORILOR SI FATA HIDOASA A COMUNISTILOR SI NEOCOMUNISTILOR TRAVESTITI IN PRETINSI CAPITALISTI SAU DEMOCRATI … ACESTIA N-AU FACUT NIMIC PENTRU NOROD ,CI PENTRU PROPRIA LOR PUNGA , INSA DOAR FURAND SI MINTIND !
    JUSTITIA LA ACEST MOMENT ARE O IMPORTANTA DECISIVA PENTRU VIITORUL ROMANIEI SI PENTRU NATIUNE !
    DA ! VREAU SA FIU GARDA PRETORIANA PENTRU TRAIAN BASESCU !
    EU M-AM LAMURIT CA ACEST PRESEDINTE ASA CUM A PUTUT EL , S-A STRADUIT SA REALIZEZE CEVA SI INTR-ADEVAR A INTRAT IN ISTORIE !
    TRAIAN BASESCU A URNIT DREPTATEA SI ADEVARUL PRIN JUSTITIE PENTRU ROMANIA !
    DA ! VREAU SA FIOU GARDA PRETORIANA PENTRU UN PRESEDINTE CARE MERITA SALUTUL MEU ADUS CU ONOARE :

    – MULTA VIATA CAPITANE ! GARDA DE SALUTA !

    Cu drag,onoare si consideratie …
    *MultaViata*
    *Lupul*Alb*GetoDac*
    *Vicentiu*I*Voiculescu*
    *Zamolxienii*Zegetini*

  • Traian Basescu ramane pentru mine cel mai bun presedinte de pana acum. Nu am incetat sa il sustin, sa il cred in toti acesti ani. Am avut incredere ca stie ce face ,ca vegheaza ca lucrurile sa o ia pe calea cea buna in tara asta. Ii vom duce lipsa multi dintre noi.

  • daca ar fi vorbit cineva (macar relativ ) impartial despre argati poate n-ar fi fost asa de deranjant ..DAR ! cand o spun ciutacii , gazii ,ursii si alte jivine pupincuriste , SLUGI cu limba scaoasa dupa bani murdari …simti asa …un fel de scarba fata de cacaniile astea …cu Tv in coada

  • Ponta este rezultatul tacerii intelectuale ,a neluarii de pozitie,a prostiei majoritatii precum si infatuarea unui intreg popor nemiscat in ipocrizie.Ma jenez de atatea luari de pozitie virtuale,nefiind persoana publica strigatul meu nu se aude decat intr un cerc restrans.Ponta ,aceasta mizerie umana reprezinta din nefericire ideologia majoritatii.

  • )cei care fac astefel de ‘declaratii’ reapectiv atacuri feudalo-bolsevice nu inteleg definitia democratiei ,intr-p democratiei ,chiar si intr-o democratie strivita de feudalism cum este la noi in Romania,toti cetatenii sint liberi sa aiba opinii si alegeri .de aceea exista bilblioteci,baruri,manele,muzica simfonica,adidasi cu beculete,fizica cuantica,femei blonde brunete roscate,diverse tipuri de bere vin masini.diverse echipe de fotbal sau partide poltice etc si fiecare cetatean este liber sa aleaga cea ce prefera si asta nu inseamna ca cea ce prefera el trebuie impus tuturor cetatenilor asa cum au procedat nazistii,legionarii sau bolsevicii. Democratia a aparut acum mii de ani si a fost aplicata in Grecia Antica incepind cu sec V i.e.n. Iar democratia nu este nici de dreapta nici de stinga. Problema lui ghita&co este ca ei vor sa distruga democratia si el ghita sa fir inscaunat ca imparat si mare feudal al Romaniei ,imparatul ghita sustinut de o banda de crimnali -securisti care unii lucreza pe la sri sau sint acoperiti prin presa si imparatul ghita caruia ii trag sforile niste sefi de imparati ,in fruntea acestei politii politice vrea sa distruga democratia si vrea sa ii distruga pe toti cei care au o alta opinie si vor sa triaiasca liber in democratia. Eu personal in urma cu 12 ani am iesit din presa scrisa radio si tv pentru a imi realiza mica si modesta mea emisiune -Amintiri e Piatra in care prezentam pesterile si obiectivele arheologice si spirituale din Dobrogea si de atunci stau sub un pom si citesc si scriu fara a fi implicat in nici un fel in politica si totusi ghita&co,basescu&co au pus niste maimutoi -politisti politici sa ma atace cu tot felul de inscenari doar pentru ca am o alta opinie respectiv vreau sa traiesc in democratiei si sa fiu liber sa citesc sub un pom.)imi imaginez cit de atacat este Maestrul Ion Cristoiu ,un jurnalist istoric care practic a pus bazele presei democratice libere din Romania. Toti acesti securisti ,maimute si maimutoi care il servesc pe stapinul ghita ce se crede Dumnezeu pentru ca are 100 de milioane de euro ,vor ajunge in fata justitiei la fel ca si generalul-maimutoi mitica iliescu care il servea pe stapinul hrebenciuc pentru ca sintem in sec XXI in NATO si Uniunea Europena iar FBI-ul de exemplu ii poate urmari si ancheta pe toti ministri implicati in dosarul Microsoft. Cit despre imparatul ghita si maimutoii lui gen camelia dumitrescu,tincoca,jeaca,sapera,iofciu,andrei si toti politrucii de pe la Romania tv ar trebui sa se uite in calendar sa vada data si sa-l intrebe pe Maestrul Cristoiu ce s-a intimplat in razboiul rece insa niciodata feudalii care se cred Dumnezeu nu vor reactiona la un impuls logic si civilizat si cred ca pot fraieri lumea civilizata democratica -SUA,NATO,UE,FBI etc si nu vor intelege ca intr-o democratie este perfect normal sa scrii ca pnta este un dom Goe plagiator si bombonel iar basescu este un fel de Caligula-Caesar (caligula inseamna sandaluta si dementul antic era complexat pentru ca avea picioare foarte mici si de aici pornea carecterul lui infect,grobian,corupt si primitiv)

  • arareori urmaresc emisiunile politice ale trusturilor psd. De fiecare data raman oripilata dar si infricosata de puterea banului asupra OMULUI. Nu pot sa cred ca ceea ce spun ei izvoraste din propria credinta, vointa, constiinta. Toti interpreteaza roluri intr-o piesa scrisa de ,,maestri,, scoliti la vechi scoli. Adeseori sunt total neconvingatori, cand aproape cu spume la gura se intrec in platou care sa dea mai tare. Probabil sunt platiti pe unitatea de atac, minciuna, dezinformare. Calificativul de argat este prea onorant pentru ei. Sunt mult mai jos intr-o mocirla din care, cu disperare, spera sa iasa cat mai tarziu pentru ca recompensa conteaza, nu-i asa?

  • asta cu linistea e tare ! eu le doresc celor de la psd sa aiba liniste acolo unde le este locul – la parnaie !

  • Respect, maestre!

  • Aveți dreptate, Traian Băsescu este cel mai tare om politic de după 1989!

  • retin un lucru: „sunt argatul lui Traian Basescu”….

  • Decit P.S.D. mai bineP.M.P. nu ca ar fii cel mai bun…dar din 2 rele aleg pe cel mai putin rau.

  • Bravo felicitari!Convinge-l si pe Rares Bogdan, sa faca la fel.Eu sunt argatul lui Ioan Rus sau al Iohannis.La dracu de parca nu ar fi totuna.

  • Imi place asta cu argatul!!! N-ai voie sa sustii pe cineva in tara asta, ca esti automat catalogat!!!!!,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *