Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la 14.30

Ce urmărește Victor Ponta prin șmecheria cu interimarii

Dacă există o altă notă definitorie a PSD, pe lîngă Corupția funciară și antidemocratismul genetic, aceasta nu poate fi decît șmecheria, șmecheria de alba-neagra ca principală unealtă a politicii.

Ea, șmecheria PSD-istă, își are întruchiparea în personajul Viorel  Hrebenciuc, un Ostap Bender îmbătrînit pe malurile Dîmboviței. De aceea, șmecheriei ca politică PSD-istă îi puteam spune hrebenciucism. Hrebenciucismul își spune decizia lui Victor Ponta de a numi interimari în locul miniștrilor PNL, dacă aceștia vor demisiona.

Ce a urmărește acest nou hrebenciucism?

  1. Să creeze o presiune extraordinară asupra lui Crin Antonescu, oferindu-le ciolănarilor din PNL perspectiva primirii înapoi sau chiar a păstrării. Graba cu care s-a dus Mariana Câmpeanu să-i pupe lui Victor Ponta dosul pantofului dă seamă de cum vor proceda și alți lideri PNL la momentul rupturii. Sub  acest semn, Victor Ponta îi  va păstra pe funcții pe toți liberalii care nu demisionează.
  2. Timp de 45 de zile de acum încolo, PSD își va face de cap (jaf pe față, Legea amnistiei) sub faldurile USL. Multora le va fi greu să-și dea seama că PNL nu mai face parte din Guvern.
  3. Ciolănarii din PNL, care vor accepta colaboraționismul, vor fi cobzăriți de televiziunile de casă ale PSD- Ghiță Tv și Felix Tv drept ăi mai curați inși din lume.

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Gîndul de la 14.30”

  • un partid comunist cu tot ce are mai oribil. reformati, pe naiba…dupa ce iese crin din stransoarea rosie, merita sa il certam putin ca a putut sa se increada in comunisti ca sunt reformati

  • Alo Maestru va rog sa spuneti dl Pufu sa dea peste mana pe vrun subordonat de trust de la eveniment deoarece m-a banat deoarece acest inseamna sinucidere curata avand in vedere ca sunt specialist in stinta digital si am capacitate de a domina stinta digital dar aceasta nu este tot pot sa fac o informatie pe care ei ii censureaza sa ajunga oriunde doresc si aceasta in timp scurt Eu sunt ferm pe pozitie dl Traian Basescu nu va ajunge primul ministru deoarece nu se pricepe in Good Governance si nu asculta de profesionisti iar dl Crin nu va ajunge presedinte atat timp cat eu in calaitate de specialist in stinta digital voi respira

  • Eu am anuntat publicul ca as mori de rusina daca dl Crin Antonescu ar agunge presedinte Este primul presedinte a unui partid liberal din lumea care nu vorbeste Engleza Este primul presedinte a unui partid liberal din lumea care toate viata a fost bugetar dar aceasta nu este tot compromite liberalism deoarece liberalism se face prin proiecte viabile care se implementaeaza impreuna cu mediul de afacere ,societate academice ,profesionisti ,diaspora ,studenti Spuneti-ma un proiect viabila pe care dl Crin sau asa sizi Liberali se implementeaza cu una din aceste categorii amintite si care sa ajuta la creare de locuri de munca bine platite ,la crestera vanzarilor companii cu mai mult de 25% sau care aduce profit mai mare de 25% in mai putin de 75 de zile ,care ajuta pe bancheri sa aiba mai mult de 70 de mii de noi clienti in mai putin de 7 luni ,care sa atraga pe grupuri de turisti care au bani si disponibilitate sa-i chetuiasca ,sa ajuta pe tineri sa obtine bani cash in timp ce promoveaza oportunitiati afacerilor care aduc profit mai mare de 25% in mai putin de 75 de zile ,sa invata pe oamenilor de afaceri in ce domeni pot sa fac angajari si cei care vor munci pentru ei sa pot lucra de acasa ,sa invata pe studenti si elevi in ce domeni ei pot lucra de acasa sa castige bine si sa se bucura de viata Intrbat-i pe liberali si lidei lor cum se poate aplica conceptul celor 5TMagici care au legatura cu Good Governace „”Cereti-ii sa va prezinta cateva principi ai Good Governacului „”M-am saturat de atat prostii si am iesit la rampa Eu nu sunt nic cu unui nici cu alti eu vad la fiecare situatie ce este bine eu nu ofenseze pe nimeni ci spun daca are competenta sau nu In aceste moment poate cineva sa conteste faptul ca dl Sorin Oprescu datorita pregatire professionala ,si academica experienta politica ,si admnistrativa este cel mai potrivit sa reprezinta Romania ca presdinte ?Poata cineva sa conteste ca dl Predoi ar fi si el potrivit dar nu poate fi sutinut din cauza ca se afla in spatele lui dl Blaga ?

  • Daca Antonescu nu rupe urgent mata in doua ii face USL-ul franjuri partidul. Fraierul…

  • Cu tot respectul maestru dar peste tot in lumea se foloseste strategii in marketing politic Pana acum dl Ponta din punctul de vedere al marketing politic are nota 10 ceea ce va face in continuare va intra la capitol bonus Eu incurajez pe cei care folosesc minte in vedere rezolvare unei anumite situatie Daca in secunde urmatore va exista o alta conjunctura in care dl Ponta nu va proceda asa cum trebuie o sa vedeti ca voi sesiza acest lucru dar de maniera calm relaxat si folosind un limbaj normal In alta ordein de idei va spun maestru ca am lansat o rubirca unde prezint comentarii pe care ii publica aici in bogul dvs si in evenimentul zilei Azi de exemplu la eveniment am publicat urmatrul comentariul „”Iata ce sfatul il dau lui dl Ponta Fara nici o ezitare trebuie sa scapati de dl Crin Antonescu Insa daca vreti sa faceti vreun compromis de dragul dragobeta acel trebuie sa fie cel in care sa-i propuneti pe dl Antonescu sa renunta la candidatura la presidentia pt USL si sa acepta pe dl Sorin Oprescu candidatul USL Acest lucru este necesar deoarece dl Antonescu nu reprezinta alegatori din stanga si nici nu este credibil fata de cei de dreapta deoarece toate viata a fost bugetar Mai mult decat atat este primul prezedinte a unui partid Liberal din lumea care a fost toate viata bugetar si nu vorbeste Engleza””

  • Și totuși , de ce se …despart ? Ce urmărește Antonescu de fapt ?

  • Asta se poate contracara simplu: toti pnl-istii care nu se dau dusi din functii dupa ce Cacarau le da semnalul de plecare sa fie exclusi din partid asemeni anti-comunistului si monarhistului de tinichea, Iliesiu.

  • Crin se poarta ca o closca careia ii fuge cate un pui de sub pene in bataia…uliului Ponta.

  • „Al doilea lucru pe care l-aş sugera este ca oamenii să se implice. Ca fost şef al NSA nu voi cere scuze pentru că am fost agresivi când am urmărit ţinte ale serviciilor de informaţii străine, însă în democraţie noi trebuie să urmăm voinţa oamenilor. Avem nevoie ca aceştia să stabilească limite după care să ne ghidăm. Deci, al doilea sfat este ,,Implică-te, pentru ca guvernul să facă ceea ce vrei şi nimic mai mult”, a spus Michael Hayden la Realitatea TV

  • 45 de zile de la primul interimat de la interne, adica in jur de 8 martie; asa a zis Ponta. PNL-ul merita tot ceea ce i se intampla fiindca a promovat tot felul de personaje obscure precum Mariana Campeanu, dar ca sa devina un partid mare si puternic trebuie sa traverseze desertul, chiar si unul mai mic. Nu exista garantia unei reusite. Ceea ce s-a intamplat cu PD-ul este mai mult decat relevant. Din pacate suntem nevoiti sa sprijinim ceea ce avem cat de cat mai rasarit in clasa politica, fiindca ne-am dovedit incapabili sa-i dam deoparte si sa ne organizam civic si politic.

  • Asteaptä sä vadä cine din PNL o cirmeste spre PSD..

  • Lucrul care nu-i convine de loc lui Ponta e ca pe 8 martie sfârșește interimatul la interne asa ca nu mai are chiar 45 de zile la dispoziție sa manevreze(hrebenciuceze) la liberali. Acuși e 8 martie, nu sâmbăta asta, cealaltă.

  • Ba ce faceti in tara aia , „guvernata” de smecheri , plagiatori si curve ?

  • ce sa mai spunem?aveti dreptate, numai c noi murim cui dreptatea in brate, iar ei s a lafaie la ciolan. li se rupe lor de parerea noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *