Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Ca și pe Șoseaua de Centură, Victor Ponta vrea de la Călin Popescu Tăriceanu serviciu complet 

Întîmplările traversate miercuri, 26 februarie 2014, de Călin Popescu Tăriceanu au descumpănit pe mulți oameni normali din țara asta, oameni pe care nici banii, nici televiziunile PSD n-au reușit să-i tîmpească, deși s-au vîrît sume enorme în Operațiunea asta. Și nu era vorba de votul dat împotriva ieșirii PNL de la Guvernare, nici măcar de critica publică a lui Crin Antonescu, ci de mersul în patru labe pînă la Palatul Victoria, unde Vctor Ponta l-a primit fără a se da jos din fotoliu, pentru că tocmai  atunci îi făcea o clismă, cu privirile, Mihai Gâdea. Indiscutabil, prin tot ce face, răposatul politic Călin Popescu Tăriceanu e un trădător. Dar, dacă tot te pretinzi că ești Călin Popescu Tăriceanu, boier liberal, impui și tu condiții mai de bon ton de trădare, nu le accepți pe cele impuse de bădărănia PSD-istă!

Stupefiat, repet, nu de revolta împotriva PNL, nu de descoperirea că USL, pentru care Călin Popescu Tăriceanu s-a certat pe vremuri cu Crin Antonescu, ci de asumarea unei posturi de chelner care nu și-a plătit ratele la bancă, am încercat, în postările de ieri, să dibui ce s-a întîmplat la  Palatul Victoria.

Adevăratul răspuns l-am primit abia aseară, după interviul dat Antenei 3 de Victor Ponta, urmînd în chip simbolic celui dat de Călin Popescu Tăriceanu:

Realizator: Domnul Călin Popescu-Tăriceanu a vorbit despre faptul că va înfiinţa un partid care se va numi partidul reformat liberal, din ceea ce reţin – sper că nu am – reformat sau reformator liberal – sper că n-am greşit. În condiţiile în care cum deja se intuieşte, ar putea să rupă o parte din PNL, mare, mică, nu ştiu, aţi lua în calcul ca pentru aceşti liberali şi pentru cei care fac parte din această formaţiune să le oferiţi posturi guvernamentale?
Victor Ponta: Categoric da. În sensul în care dacă există un grup semnificativ de parlamentari care au fost alături de noi până aseară, nu? Deci nu vin de undeva din altă parte a lumii, au fost până aseară cu noi, au susţinut proiectele noastre, evident că aş vrea să sprijine guvernul, să fie reprezentaţi, şi eu sunt convins că şi pentru guvern o prezenţă chiar şi ideologică liberală e un lucru bun, pentru că eu nu cred că toate lucrurile bune din lume le fac social-democraţii.”

Știm acum ce s-a întîmplat la întîlnirea audiența acordată de Victor Ponta pe post de Papa Francisc lui Călin Popescu Tăriceanu, pe post de pelerin.
Călin Popescu Tăriceanu i-a cerșit un post în viitorul Guvern.
Victor Ponta i-a răspuns că-i dă numai dacă reușește să facă rost de niște trădători care să-i sigure rămînerea în fruntea Guvernului.

Pe Șoseaua de Centură sunt Tiriști care dau banul numai dacă Fata le oferă un serviciu complet, echivalentul lui Ras, Tuns și Frezat de la Frizeria de cartier.

Cam așa a procedat Victor Ponta cu Călin Popescu Tăriceanu.
Și pe bună dreptate.
El, Victor Ponta ar fi trecut cu Tirul mai departe, că avea treabă, mergea la o partidă de împreunat cu UDMR.
Numai că de pe marginea Șoselei i-a făcut semn cu mîna Călin Popescu Tăriceanu.
Cam bătrînă, dar, mă rog, la Victor Ponta, care nu se uită cînd e vorba de curvăsărie politică, merge!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

25 comentarii pentru articolul „Ca și pe Șoseaua de Centură, Victor Ponta vrea de la Călin Popescu Tăriceanu serviciu complet ”

  • cita dreptate aveti…

  • Se deschide autostrada poitica spre Europa,cu doua benzi de dus siuna de intors(PNL+PDL/PSD)

  • Antonescu, despre partidul liberal al lui Tăriceanu: “Actiunile sale sunt binevenite în sensul că urmează o limpezire a scenei politice româneşti”ADICA CEI CARE DORESC O POLITICA DE MAHALA CU CERTURI ,AMENINTARI ,TRADARI SI MISTOCAREALA …..RAMAN CU MINE ,……..IAR CINE DORESTE O POLITICA IN CARE RESPECTUL ,CAVALERISMUL SI BUNUL SIMT PRIMEAZA MERG LA TARICEANU…..

  • DESTEPT TARE …ANTONESCU ASTA!poti sa crezi ca PNL-UL era la butoane si Antonescu a dat totul pe margele colorate ? Convinge-te !Iluzii de aliante post alegeri cu Basescu ,CU UNUL CARE A JUCAT ALBA -NEAGRA CU TOTI …TRISAND SI VANZAND INTERESELE ROMANIEI PENTRU UN GHIONT MERKELIST PE LA BRUXELLES..(scutind Gernania de datorii istorice!).CAT DE SANATOS ESTI SA AI 10 MINISTERE CARE MERG SI TU SA SCHIMBI MINISTRI …PENTRU CIOARA DE PE GARD ,dar VEZI BINE DOAMNE EL NU PLEACA din fruntea bucatelor FARA SA FIE DAT AFARA !!! ….hai ca nu tine,chiar la toti !PNL(PENELE JUMULITE OR SA FACA DELICIUL BASESCULUI -PAIANJENUL URIAS CARE SE HRANESTE SI CU PASARI NAIVEhttp://storage0.dms.mpinteractiv.ro/…/2/arah2.jpg…

  • Nu pot sa cred ca unul de talia lui Tariceanu a ajuns in asa hal! ,aceasta e adevarata sa fata?.Vedeti ,cred ca in fiecare politician roman zace in adormire un dracusor nevazut .In Tariceanu s-a trezit ! Chiar il credeam un om cu scaun cat de cat la cap,si nu un diliu!Asta or s-a zapacit complet,sau cloaca lui Ponta este mult mai puternica decat ne-am inchipuit! Cum ma ,tu C.P.T.,sa te duci in genunchi la Ponta sa-i lingi mana tradand tot credinte ,idealuri tot tot tot in schimbul a ce?Te va folosi si te va duce inapoi pe linia de centura de unde te-a luat !

  • Am putea sa comentam acest lucru cu un pic mai mult de sare si piper Nu stiu daca va mai reamintiti dar la un moment dat cand PDL a ajuns la putere dl Oprea ditamaii profesional de cariera militar ,tradeaza Se desprinde de PSD sare in bratele a lui dl El Comandante iar din acel moment si timp de o buna perioada de timp se tot plecau lumea din PSD catre UNPR In alta ordin de idei avand in vedere episodul cu plagiat a lui dl Ponta atunci se putea scrie un articol in care sa se spuna ca dl Ponta increca sa plagieze pe dl Basescu

  • Prin gestul tariceanu-lui,iti dai seama de caracterul omului politic la modul general,ca-i doare-n cot de prosti,ca-i intereseaza doar puterea personala,de castigul personal………….Indiferent pe cine votam,partid de stanga,de dreapta,oameni de stinga sau de dreapta,toti sunt frati gemeni sau siamezi!Conluzie;Mila de viitorul copiilor mei si sila fata de politicienii romani.Sincer ne trebuie o revolutie,altfel decat ce-a din 90.

  • Sper ca acum s-a convins lumea cine e si tariceanu,europeanul cu papion…Inca o data,n-a avut dreptate T.B. cind nu mai avea incredere in el?,ca de atunci a inceput nebunia,razboaiele astea,ura,din 2007 incoace.A avut dreptate,e tradator,usor de manevrat etc.,dar,de!,atunci toata lumea il lauda,e fin,diplomat,european etc. Nu cred ca o face de capul lui,psd il pune,il are cu ceva la mina sau ce?!

  • Calin … file de NEVESTE!!! A sasea, se pare, ca este Ponta!!!!

  • Un tablou politic sublim

  • Citind postarile dv pe fb , orice psihiatru v-ar putea cataloga drept un obsedat sexual .

  • planul USD pentru distrugerea dreptei si a PNL merge inainte chiar daca prin propunerea lui Johannis la min de interne au trebui sa dea afara PNL de la guvernare inainte de alegerile europarlamentare. Pentru cistigarea alegerilor prezidentiale unde ‘sistemul’ poate fi pus in pericol de o prezenta masiva la vot,USD are nevoie de cit mai multe blaturi si cum onoarea este inexistenta in politica insa trecutul de politai politici-securisti este omniprezent aceste blaturi nu vor fi greu de obtinut. Alegerile prezidentiale vor putea deveni un fel de comsie pentru doctorat in care un individ cu ‘studii’ in Catania sa zicem un Goe isi prezint o lucrare plagiata si totusi obtine doctoratul ‘magma cum laude’ iar cei din comisie se ridica si aplauda la fel cum au aplaudat-o si pe analfabeta -elena ceausescu -doctor si savant de renume international in fata careia au stat in genunchi toate universitatile si Academia Romana si i-au pupat papucii timp de decenii.

  • În altă ordine de idei,noua tâmpenie a lui slăbiceanu va fi un partiduleț de două P(a)R(a)L(e)…

  • Balalau-Tontalau urmareste cu orice pret sa sparga frontul unitar format de pnl-isti in spatele lui Cacarau. Si pentru ca gruparea Rusanu-Chitoiu se pregateste sa dea cu subsemnatul in fata procurorilor, l-a gasit pe Mototoliceanu care sa-i faca jocurile. Dupa ce l-a pacalit cu un post in Guvern si i-a fluturat prin fata perspectiva sustinerii la prezidentiale din partea PSD, fantele tomnatic s-a apucat sa declare ca-si face partid care sa duca mai departe maretele idealuri usl-iste. Numai ca in afara de monarhisto-anticomunistul de tinichea Iliesiu si caprarul Stroe nu s-au gasit alti amatori pe care sa-i inscrie in promisul partid.

  • Eu cred ca scopul lui Ponta este sa distruga partidul liberal ca acrescut prea mult pentruscopurile lui pontacul sasa ca rupe in doua pl cu ajtorul lui Tariceanu sa bage in confuzie electoratul pnl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *