Gîndul de marți, 27 ianuarie 2015

Îi va cere Președintele Klaus Iohannis premierului Victor Ponta să pună capăt șicanării fostului Președinte în chestiunea casei?

Cum ar fi arătat România dacă iresponsabilul vesel Victor Ponta ajungea președinte?
Un răspuns ni-l dă marea golănie numită șicanarea lui Traian Băsescu în chestiunea casei. Din cîte se știe, Legea îi cere Primului Ginerică al Țării să-i acorde o casă fostului președinte al Republicii.

Casele dintre care ar trebui dată una lui Traian Băsescu nu sunt proprietatea Famigliei Ponta.
Oricum, Tata Socru, Ilie Sârbu, nu i le-a dat lui Ginerică drept zestre în loc de testiculul sacrificat pe altarul abnegației față de Șeful Adrian Năstase.
Un om normal s-ar grăbi să rezolve în chip corect și civilizat problema casei fostului Președinte.
Victor Ponta nu e însă un om normal. El e un PSD-ist. Altfel spus, o abatere genetică a Naturii, ceva gen, boul care nu muge, ci scoate triluri de privighetoare.
Și cînd spui PSD-ist, spui ceafă groasă, grohăitoare, chiar și cînd face jurăminte de iubire.
Și cînd spui PSD-ist, spui imediat un Ciocoi plin de el ca – vorba lui Eugen Barbu – porcul plin de bășini.

După lovitura peste bot primită la scrutinul prezidențial, Victor Ponta se făcuse mic, mic de tot, îngrozit că nu s-a născut pitic, astfel încît să treacă neobservat.
Treptat-treptat, și-a dat seama că în condițiile unui președinte care se rezumă la depunerea de coroane de flori și la surîsuri pe Facebook, el, Victor Ponta e adevăratul Stăpîn al României.
Și a început să se poarte așa cum s-ar fi purtat dacă ar fi ajuns președinte.

Pentru șicanarea fostului președinte actualul președinte, Klaus Iohannis, ar trebui să-l tragă de urechi pe golănașul de la Victoria. Nu numai pentru că Traian Băsescu e cel care a dus greul campaniei împotriva lui Victor Ponta, în timp ce Klaus Iohannis era plimbat prin București ca un prapure ce nici măcar nu fîlfîia, dar și pentru că într-o țară civilizată, ceea ce face Victor Ponta în chestiunea casei lui Traian Băsescu se numește golănie pur și simplu.

Credeți că-i va cere Președintele Klaus Iohannis Victor Ponta să pună capăt șicanării fostului președinte în chestiunea casei?

Comentarii
Anne Milka Anne Milka says:

Nea Cristoiu, gaina-care-naste-pui-vii, analizele matale = rahat cu perja. Iesi, domle, odata la pensie si nu mai aburi lumea aiurea!

Grecu Aurel Grecu Aurel says:

Maestre m-a uns pe suflet cele cateva randuri,iar parerea mea este ca nu cred ca Johannis ai v-a cere michimausului sa treaca la fapte mai omenesti ,cum nu i-a cerut nici sa-si retraga OU creata in scop personal privind plagiatul.

Penitenta lui Ponta a luat – se pare = sfarsit , a inceput din nou sa-si arate adevarata fata

Maddy Maddy Maddy Maddy says:

mofturile demisului sa le tina pt el…ce nu-i convine?? intr-o tara ca a noastra, in care multi fac foamea si nu isi permit nici macar o chirie, tupeistul face mofturi la viloaiele din oferta…ce o fi facut in astia 10 ani?? deci, ii platim o casoaie, ii platim pensie dupa ce dupa 25 de ani de functii publice este milionar in euro. sa taca din gura!!! ponta chiar, cu slugarnicie, i-a facut o oferta frumoasa. sa stea la mosie, sa fie vecin cu udrea si gata.

Eu nu mai am asteptari… Ziua unirii cu Ponta de mana?

Maria Maria Maria Maria says:

Asa ceva nu se face unui fost presedinte

Maestre, as putea sa mi se rupa perpendicular? Va reamintesc perioada in care cele doua personaje se pupau pe gura cu nesat si-si imparteau case, influenta, ca sa aiba si famigliile lor ce minca… Nu ca as achesa la mojiciile lu’ ponta, da’ oare cine-a-ncalzit naparca la san?

Manix Oprea Manix Oprea says:

Ce să te astepti de la molăul de Johannis ! Va spune că nu e treaba lui şi pleca la somn

Imi pare rau ,dar inafara antitudinii anti-Ponta,pe alocuri isterica,si a vocabularului de maidan(pamflet ,nu?)nu vad unde este golania – in a oferi vechiului presedinte 3-4 sau cinci posibilitati de catre lege ,nu de catre Ponta,iar acesta sa refuze si sa aiba pretentia unui adevarat domeniu dupa toata “tiganeala” pe care a patronat-o timp de 10 ani?Acest lucru nu vi se pare culmea nesimtirii? O alta prostie debitata este aceea ca presedintele Johannis ar trebui sa se implice;in ce maestre ? intr-un asa-zis conflict de doi lei,inexistent si “aprins” de un material de ziar? Evident ca un presedinte serios ,cum pare dl Johannis nu se va implica si nici nu e normal sa o faca;daca o va face risca sa se angajeze intr-o mahala asemanatoare cu aceea a vechiului presedinte!

mi-ati citit gandurile!!!am citit de 2 ori articolul.splendid.

Au mai fost presedinti la care s-a aplicat aceasta lege, dar sicanii ca la Basescu nu sau facut si aproape ca nu stia lumea de existenta legii, dar acest pacalici de ministru face din tot cel priveste pe Basescu o stire de senzatie pentru Antena 3 :(. Pacat, se lauda ca de acum in colo nu va mai fii conflictual , va cel care uneste nu cel care dezbina, …unde este aceasta promisiune?.Daca noul presedinte nu-i da ocazie la circarii atunci continua si el cu ce mai gaseste. Rusine sa le fie!

Marcus Radu Marcus Radu says:

Am sperat tot timpul ca îți vei reveni si vei iesi din rahatul in care te-ai bagat. Ba chiar m-am contrazis cu unii prieteni care spuneau despre tine ca esti un nemernic. Din pacate trebuie sa-mi cer scuze fata de prietenii mei, au avut dreptate, nu esti altceva decat un dobitoc nemernic dle. Cristoiu….

Nea Ioane ! Pe Cristoiublog m-ai blocat . Am sa incerc aici .Daca Statul de Drept este calcat in picioape de sheful guvernului , cum credeti ca este vazut Statul de Drept de catre Talibanii PSD-isti ?

Anca Moanga Anca Moanga says:

Nu ii va cere, din pacate noul presedinte traieste in sfere inalte si nu se coboara printre muritori, indiferent ce probleme apar :(. Mi-e dor de Presedinte!!!

Anca Moanga Anca Moanga says:

Nu ii va cere, din pacate noul presedinte traieste in sfere inalte si nu se coboara printre muritori, indiferent ce probleme apar :(. Mi-e dor de Presedinte!!!

Nu ca si lui ii place iar 10 ani de acum in colo pentru el seamănă cu eternitatea

Ionel Coman Ionel Coman says:

nu-i va cere,pentru ca e un razboi intre ei,cine incepe primul sa semene cu TB, conflictual.plagiatorul are de castigat in ambele situatii;daca e pace el e tatic,daca CI ii cere sa rezolve problema,plagiatorul va iesi la atac zicand ca e basist,ca stia el,doar ne-a zis el in campania electorala,bla bla bla

Sorin Obeada Sorin Obeada says:

se rezolva,,mai este timp pana pe 20 februarie,felicitari pentru articol,multumim .

Nu! Bineînțeles ca Iohannis nu va face nimic in acest sens! Va justifica prin aceea ca nu se amesteca in treburile guvernului! De fapt el nu se amesteca in ceea ce ar leza “buna sa relație constituționala” cu aliatul sauintr ale pucismului!

Trebuia pus la punct pacaliciul asta de prim ministru.Felicitari!

Da, Klaus Iohanis il uraste pe Basescu.
Dupa mine,inseamna ca Iohanis este un om corupt.
Altfel nu l- ar uri .numai coruptii il urăsc pe președintele Traian Basescu.

In niciun caz! Usl traieste, ei ne spuneau, noi nu am crezut 🙁
Imi e sila!

Sa speram ca i~o va cere printre altele… la deja anuntatele noi intalniri oficiale…..,dar SPER din tot sufletul sa nu faca o noua intalnire oficiala doar pentru aceasta…si totusi :“Io cu cine votez ???“

Klaus Iohannis il uraste pe Basescu.

Dupa toate aparentele, presedintele Johannis nu se va implica. Se observa cu ochiul liber ca nimeni nu ia atitudine in aceasta speta. Sunteti sisngurul, lucru pentru care va felicit!

Naci Mihaela Naci Mihaela says:

Se vede teaba ca usl traieste bine si nesimtirea a atins cote maxime.

Respect maestre !

Un articol excelent!!

ei, se vede ca autorul e cu nashul in suflet ….

Lidia Chifor Lidia Chifor says:

Bine spus, maestre !

Marsilia, marele port de Provence – partea I

Am dat mîna cu Ramon Castro, fratele lui Fidel Castro | 7. Fidel, un copil nelegitim, făcut de taică-său cu servitoarea
Cel care merge la Gara de Nord
Sentinela despre Rebeliunea legionară
Cu Ion Cristoiu prin infernul contemporan | 13. Focurile au fost bine ţintite, făceau parte dintr-un scenariu
Un James Bond prea British