Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

A plătit Elena Udrea îndrăzneala de a-l fi apărat public pe Traian Băsescu?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „A plătit Elena Udrea îndrăzneala de a-l fi apărat public pe Traian Băsescu?”

  • Mai bine in arest, dar bogata, decat saraca si libera. Bravo dna Udrea!

  • Maestre, din greșeală ați spus Elena Băsescu in loc de Elena Udrea. Legat de dna Udrea plecarea a fost in grabă, iar fuga lentă. Până și regulile de afișare pe most wanted au fost grabite cu 24 h. Probabil a fost urmărită in toți cei trei ani. Și dacă pleca cu un Logan modest fără gps ar fi fost rapid găsită.
    Dacă se admisese cu câteva zile în urmă rejudecarea la fel ca in multe cazuri anterioare, a fost ceva sau mai degrabă cineva care a grăbit sentința și respingerea rejudecarii dar in niciun caz faptul că a luat apărarea lui TB. Parcă ne întoarcem in timp la sfârșitul anului ’89 când a fost arestată fam.lui NC și intreg aparatul de partid. Înclin să cred că nu vom afla niciodată motivele, iar cei cu inimă otrăvită nu vor înceta să arunce cu vorbe grele.

  • Apropos de alegerile din Franta. Chiar credeti ca in Franta alegerile sunt pe bune? Maestre, se poate? Om fi noi babuini da’ nu chiar toti! Io zic ca Macron e fixat cu superglue la Elisee! Pentru amanunte, sunati la Davos! Parerea mea.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog