Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

A plătit Elena Udrea îndrăzneala de a-l fi apărat public pe Traian Băsescu?

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „A plătit Elena Udrea îndrăzneala de a-l fi apărat public pe Traian Băsescu?”

  • Mai bine in arest, dar bogata, decat saraca si libera. Bravo dna Udrea!

  • Maestre, din greșeală ați spus Elena Băsescu in loc de Elena Udrea. Legat de dna Udrea plecarea a fost in grabă, iar fuga lentă. Până și regulile de afișare pe most wanted au fost grabite cu 24 h. Probabil a fost urmărită in toți cei trei ani. Și dacă pleca cu un Logan modest fără gps ar fi fost rapid găsită.
    Dacă se admisese cu câteva zile în urmă rejudecarea la fel ca in multe cazuri anterioare, a fost ceva sau mai degrabă cineva care a grăbit sentința și respingerea rejudecarii dar in niciun caz faptul că a luat apărarea lui TB. Parcă ne întoarcem in timp la sfârșitul anului ’89 când a fost arestată fam.lui NC și intreg aparatul de partid. Înclin să cred că nu vom afla niciodată motivele, iar cei cu inimă otrăvită nu vor înceta să arunce cu vorbe grele.

  • Apropos de alegerile din Franta. Chiar credeti ca in Franta alegerile sunt pe bune? Maestre, se poate? Om fi noi babuini da’ nu chiar toti! Io zic ca Macron e fixat cu superglue la Elisee! Pentru amanunte, sunati la Davos! Parerea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *