Popularitatea lui Orban în România este de 57%. Institutul Nézőpont din Budapesta a dat publicității rezultatele unui sondaj de opinie despre percepția premierului Ungariei, Viktor Orban, în rîndul românilor

Albumul „Muzica picturii” intră în biblioteci

25 brumărel. Fiecare cu sărbătoarea lui. O parte a criticilor de artă plastică, precum și unii pictori se gândesc la faptul că la 25 octombrie 1881 s-a născut Pablo Picasso. A rămas în istorie ca un personaj unic, ce a revoluționat pictura, sculptura, gravura și ceramica. Marele spaniol a uimit lumea până la moartea sa din 1973, dar și dincolo de ea prin operele sale.
Militarii români sunt în Ziua Armatei. Se bucură și ei în felul lor.

Eu am alt prilej de a întrerupe șirul veștilor triste și îngrijorătoare. A venit tirajul la noul album de artă. Se numește „Muzica picturii” și este dedicat Salonului Național de Artă Plastică Atitudini Contemporane, ediția 2021.
Este un bun prilej pentru a mulțumi familiei Dan Tudor Truică și Ioana Enescu Truică pentru încrederea acordată.

Cu câteva zile în urmă am relatat despre conținutul cărții. Dar era doar un semnal.
Astăzi a venit tirajul. Începe intrarea în biblioteci publice și particulare.
Vă dorim lectură plăcută!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog