Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, sabotat chiar din interiorul PNL: „Voi face tot ce este omenește posibil să avem guvern”

Am purtat o mască două luni, fără să o spăl sau dezinfectez

Ca urmare a articolului Poartă mască, prefă-te că-ți pasă!, un cititor ne-a scris un mesaj. Unul trist, extrem de trist având în vedere că guvernul a promis și a uitat de cele 115 milioane de măști pentru persoanele defavorizate.

„Să nu săriți la mine, nu vă spun povești, sunt pensionar. Dacă în doi ani nu s-a mărit pensia nici măcar cu un leu, anul trecut au mărit punctul de pensie, iar anul acesta, în ianuarie, au făcut un pas, pensia rămânând sub mia de lei. Am cumpărat de la farmacie o mască cu 4,50 lei (pe bon stătea scris 0,28 bani), așa că am purtat-o două luni de zile (fără să o spăl, fără să o dezinfectez), pentru că în momentul în care am vrut să îmi iau alta, deja costa 7,50 lei și nu am cumpărat-o, apoi am primit alte 3 bucăți de la o prietenă. Pensia nu ajunge pentru facturi și alimente.”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog