Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Am trăit să o vedem și pe asta: Robert Negoiță „Incoruptibilul”,  cea mai bună glumă din politică românească în aceste zile!

Fostul deputat PSD Cristian Rizea îl taxează dur pe Robert Negoiță, enervat de faptul că primarul de la Sectorul 3 se erijează într-un politician incoruptibil.
Redăm integral textul publicat de Rizea pe blogul său:

Cel pe care l-am devoalat în primul volum ,,Spovedania Lui Rizea ” cât de corupt este, dar beneficiar și el al inunității oferită celor protejați de DNA, a sărit că ars că el nu mai candidează sub sigla PSD, înfierându-l cu mânie proletară tot pe locatarul de la Rahova, pe nume Liviu Dragnea!

Agramatul din comuna Măneciu, cu bacalaureatul absolvit prin trafic de influență la o vârstă înaintată (așa cum am prezentat în Volumul I ,,Spovedania Lui Rizea”) a declarat chiar că îi este rușine să mai facă parte din PSD!

Păi bine, măi Robertino, când te-a pus Dragnea parlamentar, chiar la el în ,,parohie”, la Teleorman între 2008 și 2012, ți-a fost bine?

Mi-aduc aminte că erai în stare să-i lingi și tălpile la cum te gudurai pe lângă el! Cred că s-a și speriat Daddy, credea că „te dai” la el, că auzise multe întâmplări cu tine prin diverse locații din Deltă, unde nu mai țineai cont dacă erai cu o parteneră sau un partener.

Ca și mulți din presă, știa și de ,„pozițiile nefireșți”, cum ar fi spus fostul mare arbitru de fotbal Ion Crăciunescu, în care fusesei surprins alături de „tovarășul” tău, Nicu Bănicioiu( amănunte explozive în Volumul II „Spovedania Lui Rizea”).

Eșți cel mai mare oportunist din politică, un adevărat Dinu Păturică al zilelor noastre și îmi fac și acum ,„mea culpa” că te- am adus, în 2002, să te înscriu în PSD, după ce te-am pus să schimbi mocheta în Kiseleff.

Ca și în 2016, când băteai la ușa PNL să candidezi la Capitală, acum cu viclenia care te caracterizează, joci rolul incoruptibilului, chipurile „cu principii” (când ai învățat și termenul acesta?), tu care timp de 8 ani ai făcut afaceri doar cu firmele surorii tale sau ale acoliților tăi, preluând de la sistem și celebra firma abonată la banii publici ,,Delta ACM 93 SA”, cu care ai asfaltat tot ce se putea asfalta în sectorul 3.

Știu, ai încă o mare susținere în DNA, așa cum te-ai lăudat în acea zi de octombrie, 2015, când ne-ai adunat la Casa Elliad, pe toți ceilalți 5 președinți de la sectoare (Rodica Nassar, Dan Tudorache, Daniel Băluță, Gabi Mutu și subsemnatul) spunându-ne că Omul Tău din DNA ți-a zis că Dragnea va fi arestat și astfel ți-ai anunțat în acea zi candidatura la președinția PSD!

Poate o să ne spui, totuși, ce s-a întâmplat când, după câteva ore, ai anunțat printr-un mesaj video postat pe Facebook din spatele unei perdeluțe, că îți retragi candidatura?

Stai liniștit că o să-ți spun eu curând, în Volumul II, „Incoruptibilule cu printipii”!

8 Iulie 2020

P.S. Să le fie rușine celor din Sistem care îi protejează pe frații agramați Robert și Ionuț Negoiță! Curând detalii cu adevărat explozive despre aceste legături, inclusiv despre preluarea echipei de fotbal Dinamo București, totul doar în Volumul II din „Spovedania Lui Rizea”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *