Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Andreea Grecu, portdrapel pentru România la festivitatea de închidere a Olimpiadei

Mult a fost, puțin mai este într-o iarnă de poveste!
Încep aceste rânduri cu o rimă voluntară pentru a sublinia faptul că au mai rămas doar câteva ore până la terminarea actualei ediții a Jocurilor Olimpice de iarnă, Beijing 2022.
Andreea Grecu, pilotul bobului feminin de două persoane al României, a fost desemnată purtător de drapel pentru Team Romania la festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice Beijing 2022.

Andreea Grecu este la cea de-a treia participare la Jocuri Olimpice de iarnă după edițiile care s-au desfășurat în ordine la Sochi 2014 și Pyeongchang 2018.
Andreea a împlinit 27 ani pe 10 ianuarie, este legitimată la Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Este posesoarea unui impresionant palmares ce cuprinde printre altele titlurile de vicecampioană europeană de seniori la bob de două persoane în anul 2020, campioană mondială de juniori în 2018 și medaliată cu argint, în 2019, tot cu bobul de două persoane al României.

Ultima zi a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing, duminică 20 februarie, aduce în programul acestei ediții ultimele patru finale, la bob (bob-4 masculin), schi fond (start grupat feminin 30 km), curling (finala feminină) şi hochei pe gheaţă (finala masculină).
România va fi reprezentată la bob-4 masculin (Mihai Tentea, Raul Dobre, Ciprian Daroczi, Cristian Radu).

Ceremonia de închidere este programată să aibă loc la ora locală 20:00 (14:00 în România), pe Stadionul Olimpic ”Cuib de pasăre” din Beijing.
Am încercat, zi de zi, stimați cititori, să vă reținem atenția ce era mai important la această ediție a JO din China. Dacă ziarele, posturile de radio și televiziune au difuzat știri cu clasamente, rezultate tehnice pentru fiecare probă, ori transmisii directe de la competiții, nouă ne-a revenit plăcerea de a scoate în evidență lucrurile neobișnuite. De aici a apărut sintagma Olimpiada bizară care a marcat majoritatea articolelor despre atmosfera din China.

Sărbătoare în cadrul delegației olimpice a României.
Echipa Olimpică „Team Romania” l-a aniversat sâmbătă, 19 februarie, 2022, pe Mihai Păcioianu. Sportiv în lotul de bob al Românei, practicant de skeleton și bob, Mihai a împlinit 23 de ani și-a sărbătorit pentru prima dată ziua de naștere în satul olimpic. El speră să mai aibă ocazia la următoarele olimpiade să fie din nou în centrul atenției. Colegii din delegația țării noastre au cântat de ziua lui. Mihai a fost puternic și a rezistat emoțiilor.

Așteptăm și rezultate mai bune în viitoarele competiții.
În cele două imagini alăturate este Andreea Grecu.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *