Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Apariție editorială: Suprimarea libertății religioase: Persecutarea Martorilor lui Iehova

Ne face plăcere să vă informăm că a fost publicată sub coordonarea domnului Tudor Petcu (https://revistaconstiinta.ro/autori/tudor-petcu/), cunoscut istoric și filosof, care studiază problema suferinței umane și are numeroase lucrări pe această temă, cartea Suprimarea libertății religioase: Persecutarea Martorilor lui Iehova. Aceasta a fost publicată atât în format tipărit, cât și online la adresa: https://issuu.com/tudorpetcu/docs/persecutarea_martorilor_lui_iehova.

De asemenea, vă trimitem atașat o invitație la conferința online Suprimarea libertății religioase cu ocazia căreia se va lansa acest volum. Conferința va putea fi urmărită live pe canalul de Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=VR2480Adz_ovineri, 8 aprilie 2022, începând cu orele 14.00.

Prin amabilitatea Biroului de Informaţii Publice
Organizația Religioasă „Martorii lui Iehova”
021 302 75 03, (+4) 0770 315 146
birouldeinformatiipublice.ro@jw.org
Strada Orzari 29-31, Sector 2, București, 021552
Web: https://www.jw.org/ro/stiri/jw/


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *