În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Arafat verifică împreunarea de pe terase

Comandantul operațiunii, Raed Arafat, a anunțat că va începe controale serioase să vadă dacă cei care stau pe terase sunt din aceeași familie. Pentru că, a văzut el din poze, că pe terase e un adevărat dezmăț, o împreunare la mese a celor care nu sunt din aceeași familie.

„Am primit poze, terase care trebuiau să aibă patru persoane de la aceeaşi familie la masă şi unde se văd mai mulţi şi se vede clar că nu sunt din aceeaşi familie, se vede că sunt persoane diferite care stau la aceeaşi masă. O să înceapă controale foarte serioase. Nu numai la terase, în mai multe locuri. Ştiu că s-a dispus, la nivelul ministerului, pe linia ordinii publice, să se intensifice controale la modul serios: terase, retaileri, deci magazine care trebuie să aibă triaj la intrare, dacă îl fac sau nu. Deci, vor începe în această perioadă astfel de controale pentru că nu mai merge. Trebuie să fim foarte atenţi la ce se întâmplă”, a declarat Raed Arafat, la Digi 24.

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Arafat verifică împreunarea de pe terase”

  • Lumea este inca sub imperiul fricii induse de cioclii Romaniei. Se inregistreaza zilnic nou cazuri. De vina sunt tinerii care vor sa se simta liberi. Cioclii sa vina si sa arate realitatea, din cazurile depistate cate cazuri sunt prezentate la triaj cu semne clinice, cati pacienti se prezinta la spital invocand semne covid, cati din total cazuri sant asimptomatici. Pe cine prinde, il gaseste si pozitiv. Cat o sa mai tina minciuna. Modul de actionare al MS este contra unei bune strategii de combatere a bolii, izolarea, carantinarea nu permite imunizarea naturala, vaccinul nu se va aplica, cel mai tehnic este ca pana la venirea frigului mare parte din populatie sa fie imunizata natural.

  • Ha, ha, ha.. asta mai lipsea.. fiecare de la masa tre sa scoata buletinul cand vine organul.
    Am trait o bucata din viata pe timpul lu Ceausescu, lumea se temea ca Securitatea asculta telefoanele, dar sa vina Militia la cofetarie sau la carciuma, sa-ti ceara buletinul la masa, eu asa ceva n-am vazut pe timpul lu Ceasca. Probabil ca si cei din China vor ramane muti de admiratie cand vor vedea asa ceva.
    Romania nu e numai Bangladeshul Europei in materie de salarii si locuri de munca, a ajuns China Europei in materie de drepturi ale omului.

  • Nu se gaseste nici un psihiatru sa-l interneze pe Arahat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *