Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Asediul Constantinopolului văzut dinspre asediatorii otomani

La inițiativa premierului turc Erdogan, la Istanbul a fost inaugurat la 31 ianuarie 2009 Panorama 1453, un muzeu centru consacrat cuceririi Constantinopolului de către Mehmet al II -lea în 29 mai 1453. Se înțelege că un eveniment tragic pentru creștinătate e văzut de Muzeu ca un eveniment fericit pentru turci.

O dioramă din care înfățișăm cîteva secvențe (filmul va fi prezentat marți seara, la TVR2, în cadrul emisiunii Om cu carte, cînd voi discuta cu autorii Constantin Dobrescu și Ion C. Petrescu, volumul Căderea Constantinopolului, ultima citadelă a creștinismului în Sud-estul Europei) în care asediul Cetății e văzut dinspre asediatori.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Asediul Constantinopolului văzut dinspre asediatorii otomani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *