Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Astrologul Valeriu Pănoiu a deschis hărțile. Ce spun astrele despre principalii actori politici ai pandemiei și când se vor prăbuși

Renumitul astrolog și numerolog Valeriu Pănoiu a vorbit, în premieră, la cristoiuTv, despre hărțile astrologice ale lui Klaus Iohannis, Ludovic Orban și Raed Arafat.

„Din 21 decembrie încolo, toți abuzatorii rămân fără mijloace, instrumente și putere, fără să fie nevoie de manifestații de stradă, sânge și revolte”, a anunțat Valeriu Pănoiu.

Astrologul a arătat că atât președintele, cât și premierul au „acest indice în astrogramă, de Jupiter neaspectat, care indică o lipsă de măsură. Vreau să vă anunț că acești oameni nu se vor opri. Jupiter neaspectat se mulează perfect pe hărțile oamenilor cărora dacă le intră o idee în cap nu le mai iese”.

Premierul Orban are niște aspecte mult mai încrâncenate decât ale președintelui. Este un personaj mult mai hotărât să-și impună punctul de vedere și are mult mai multe atașamente față de valorile materiale și față de oameni. „Mi se pare că se învârte într-un grup de interese plin de mult mai multe datorii decât cele în care se învârte președintele. Este angajat în tot felul de cumetrii, este cumătrul nostru al tuturor”, a spus Pănoiu.

În ceea ce-l privește pe Iohannis, harta acestuia arată că este mai așezat și nu este supus intereselor, dar reflectă foarte mult scepticism. „Este un sceptic care întotdeauna pune răul înainte. De aceea, este un excelent canal de guvernare prin frică. Președintele vorbește foarte mult despre măsurile de prevenție, despre ce urmează să se întâmple cu titlu fatalist sau apocaliptic. Știm că este suficient să vorbim de zece ori sau de o sută de ori despre o nenorocire ca să o creăm. Este un canal prin care energia aceasta de frică se propagă foarte ușor”, a explicat astrologul.

Raed Arafat are cea mai interesantă hartă dintre cele trei. „Anunță pierdere bruscă de poziție, de reputație. El este cel mai expus deși aparent are cea mai multă putere. Este folosit, este omul de sacrificiu, trimis să facă treaba murdară. El are o capacitate, nu de a așeza lucrurile, ci de a le dinamita, nu aduce ordine, ci anarhie. Are o lipsă de respect față de reguli și autoritate și dorește să instituie noi reguli și o nouă autoritate. Aservite, nu unor ideologii, ci unor interese”, a arătat invitatul.

Valeriu Pănoiu a mai spus că Neptun îi face pe Iohannis, Orban, dar și Arafat să se autoiluzioneze că sunt salvatori: „Ei se autoiluzionează până când ajung să creadă în propria poveste. Un om poate să meargă cu mintea atât de departe încât crede în propriile minciuni. Ceea ce crede devine adevărat”.

Puteți găsi explicații mai ample ale specialistului în astrologie și numerologie despre liderii amintiți mai sus, despre alți politicieni, dar și despre direcția care se îndreaptă țara, despre când se va termina criza în emisiune:

YouTube player

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Astrologul Valeriu Pănoiu a deschis hărțile. Ce spun astrele despre principalii actori politici ai pandemiei și când se vor prăbuși”

  • Oricum ,din punctul meu de vedere Orban ,Iohannis si Trump sunt foarte asemanatori,si se manifesta cam in acelasi mod(egocentrici,cred ca ei sunt cei mai destepti si ca au toate solutiile,cei care i contrazic sunt dusmani,au idei fixe”moarte PSD,sau moarte Chinei,dupa caz”,adversarii politici sunt monstrii”criminalii si comunistii PSD,Opozitia din SUA sunt pedofili,China Imperiul Raului care a jefuit SUA”,altii sunt de vina nu ei,nu si asuma greselile proprii samd).

  • Oricum economia Romaniei este terminata,faza e ,insa ,ca guvernantii vor spune ca datorita faptului ca s au aglomerat oamenii la munte si la mare,la terase cluburi si localuri cica a crescut numarul de infectari(adica patronii din Horeca si crasmele lor sunt de vina,asa ca sa nu mai indrazneasca sa vina sa ceara redeschiderea activitatii Horeca,nici gand,sa zica mersi ca Guvernu nu i aresteaza pentru zadarnicirea combaterii bolilor,asta vor sa induca Guvernantii ca si idee),guvernantii astia au o idee fixa,sa termine Horeca din Romania,intrebarea mea este,de ce vor cu atata obstinatie sa distruga Horeca ul din Romania? Ce interes au baietii? Ma intreb retoric,acum nu mor eu de grija patronilor din Horeca,dar ma intreb si eu care i treaba.

    • Guvernantii ne spun ca a crescut numarul de infectari,bun,dar uita sa ne spuna ca a crescut si numarul de teste facute,foarte mult,daca vrei sa vezi daca a crescut rata infectarilor ,raporteaz o procentual la numarul de teste,nu asa, numai arunci numere mari de infectati,si zici auoleu ❗ ❗ ❗

      • Mai am auzit si eu despre cazuri cand oamenii au fost testati,bagati in spital,si indopati cu medicamente in nestire pana au murit asa cum spune domnul astrolog,desi medicamentele din spital erau vax albina,nu au ameliorat starea pacientilor care au murit,mai mult de supradoze decat de boala insesi,pana la urma daca ai leucocite(globule albe,celule imunitare) bune,care isi fac treaba cu competenta scapi,daca nu mori,e simplu cu Covidu,indiferent ca te tin astia in spital sau stai la tine acasa.Plus ca in spitale virusii de la diversi pacienti tinuti laolalta in spatii mici se imperecheaza intre ei(fac orgii virusii intre ei si se inmultesc),si daca mai punem si nozocomialele la socoteala avem un cocktail letal de patogeni care se „imbarliga intre ei”,cu efect devastator pentru pacienti.Asta nu ne spune ciuhapu sef peste pandemie si Iohanita cu Orban ,cei doi sinistrii.

  • Sunt foarte curioasă de unde știți orele de naștere ale celor trei?
    Știam că sunt importante aceste ore în calculul unei astrograme! ?

    • Am spus în emisiune ca nu stim. Sunt harti solare, deci Soarele este plasat in casa 1, ceea ce inseamna ca ora folosita este in preajma rasaritului.

  • Pina sa scăpăm noi de ei în decembrie scapă ei de noi mai repede in ritmul in care lucrează. Coste eroilor patriei nemuritoare

    • HORECA au rezolvat o baietii ,urmeaza restul economiei.

      • Am observat la analiza domnului astrolog doua aspecte care au fost discutate,un aspect vorbeste despre romani,care se cred extrem de destepti si importanti desi nu sunt(adica prosti si fuduli),lucru cu care eu sunt de acord,precum si faptul ca s a sesizat o apropiere psihologica intre personajele Orban ,Iohannis si Trump,lucru pe care si eu l am sesizat de ceva timp(o compatibilitate Iohannis Orban Trump).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *