Astrologul Valeriu Pănoiu a deschis hărțile. Ce spun astrele despre principalii actori politici ai pandemiei și când se vor prăbuși

Renumitul astrolog și numerolog Valeriu Pănoiu a vorbit, în premieră, la cristoiuTv, despre hărțile astrologice ale lui Klaus Iohannis, Ludovic Orban și Raed Arafat.

„Din 21 decembrie încolo, toți abuzatorii rămân fără mijloace, instrumente și putere, fără să fie nevoie de manifestații de stradă, sânge și revolte”, a anunțat Valeriu Pănoiu.

Astrologul a arătat că atât președintele, cât și premierul au „acest indice în astrogramă, de Jupiter neaspectat, care indică o lipsă de măsură. Vreau să vă anunț că acești oameni nu se vor opri. Jupiter neaspectat se mulează perfect pe hărțile oamenilor cărora dacă le intră o idee în cap nu le mai iese”.

Premierul Orban are niște aspecte mult mai încrâncenate decât ale președintelui. Este un personaj mult mai hotărât să-și impună punctul de vedere și are mult mai multe atașamente față de valorile materiale și față de oameni. „Mi se pare că se învârte într-un grup de interese plin de mult mai multe datorii decât cele în care se învârte președintele. Este angajat în tot felul de cumetrii, este cumătrul nostru al tuturor”, a spus Pănoiu.

În ceea ce-l privește pe Iohannis, harta acestuia arată că este mai așezat și nu este supus intereselor, dar reflectă foarte mult scepticism. „Este un sceptic care întotdeauna pune răul înainte. De aceea, este un excelent canal de guvernare prin frică. Președintele vorbește foarte mult despre măsurile de prevenție, despre ce urmează să se întâmple cu titlu fatalist sau apocaliptic. Știm că este suficient să vorbim de zece ori sau de o sută de ori despre o nenorocire ca să o creăm. Este un canal prin care energia aceasta de frică se propagă foarte ușor”, a explicat astrologul.

Raed Arafat are cea mai interesantă hartă dintre cele trei. „Anunță pierdere bruscă de poziție, de reputație. El este cel mai expus deși aparent are cea mai multă putere. Este folosit, este omul de sacrificiu, trimis să facă treaba murdară. El are o capacitate, nu de a așeza lucrurile, ci de a le dinamita, nu aduce ordine, ci anarhie. Are o lipsă de respect față de reguli și autoritate și dorește să instituie noi reguli și o nouă autoritate. Aservite, nu unor ideologii, ci unor interese”, a arătat invitatul.

Valeriu Pănoiu a mai spus că Neptun îi face pe Iohannis, Orban, dar și Arafat să se autoiluzioneze că sunt salvatori: „Ei se autoiluzionează până când ajung să creadă în propria poveste. Un om poate să meargă cu mintea atât de departe încât crede în propriile minciuni. Ceea ce crede devine adevărat”.

Puteți găsi explicații mai ample ale specialistului în astrologie și numerologie despre liderii amintiți mai sus, despre alți politicieni, dar și despre direcția care se îndreaptă țara, despre când se va termina criza în emisiune:

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Astrologul Valeriu Pănoiu a deschis hărțile. Ce spun astrele despre principalii actori politici ai pandemiei și când se vor prăbuși”

📹 Videoblitz 📹
Loading