Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Banca iluziei. Iluzia băncii

Cică ar fi căzut o bancă. Nu de lemn. O bancă de bani virtuali care servea tocmai industria care se ocupă de virtual. Miliardarii silicon (și silly, și con), care au aranjat alegeri, au manipulat guverne și președinți, au înființat și dețin companii de presă de toată coloratura, care au mințit cu dezinvoltură și chiar și acum trăiesc cu teama de adevăr. Le-a falimentat iluzia sau și-au falimentat iluzia?

Data de 16 septembrie 1992 a fost considerată miercurea neagră. Marea Britanie a fost forțată să părăsească ERM, Mecanismul European al Ratelor de Schimb, după ce Soros aproape că a pus la pământ Banca Angliei. Nu avea de ce să-și ceară scuze, un astfel de eveniment nu se întâmplă fără aportul altora, din funcții de top. De aceea nu a fost nevoie să-și ceară scuze sau să renunțe la ce a câștigat speculând. A deschis o serie de infracțiuni pentru care democrația nu a fost pregătită. Care democrație, o să vă întrebați? Cum care, aia virtuală, din capul lor, al miliardarilor. Europa l-a ajutat pe Soros, așa cum a făcut mai apoi bani și pentru Gates. Numai că banii Europei erau bani, nu iluzii.

Pe ce s-au cheltuit iluziile de imprimantă? Dintr-un documentar artistic publicat de Forbes în online aflăm că Soros a azvârlit cu virtuali mititei în pandemie, în educație, în globalism, și uitați-vă cum arată lumea! 220 de milioane de dolari a plătit Soros pentru crearea BLM. O organizație care a dat foc afacerilor unor oameni nevinovați, afaceri mici, care însă îi deranjau pe miliardari, prea erau normale, prea erau corecte. Prin soldăței, Soros și camarila au pedepsit pe toți cei care mai credeau în adevăr. Tot Soros a cheltuit un miliard de alți virtuali mititei pentru prostirea tinerei generații, pentru a combate naționalismul vertical și de bun simț. Banii au intrat în conturile unor profesori de mare virtualitate, dar nu și de mare virtute.

Banca iluziilor a căzut, dar averile miliardarilor de ce nu au căzut și ele? A fost o bancă făcută la imprimantă?
Pentru că suntem în Postul Paștelui și trebuie să mă străduiesc să gândesc frumos, le doresc afacerilor miliardarilor silicon și masoneriilor să ajungă la fel ca Ucraina: un program rabla-bla-bla, nedorit, nereușit, fără viitor. Nu vedeți, dar a înviat!

Bibliografie:

YouTube player

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Banca iluziei. Iluzia băncii”

  • @Liliana,

    „… Prin soldăței, Soros și camarila au pedepsit pe toți cei care mai credeau în adevăr.”

    Da, asta e nenorocirea care ne-a lovit fara sa constientizam multa vreme, ca Soros si-a facut armata neo-marxista. Si mercenarii lui n-au constiinta. De-asta ei pot minti fara sa clipeasca si pot nega cele mai evidente adevaruri. Problema este ca in timp ce soldatii lu’ Soros sunt organizati si se sustin unii pe altii, oamenii normali la cap sunt pe cont propriu, fiecare dupa cum si cat il tin puterile. Lupta cu soldatii lu’ Soros e inegala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *