Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Bătălia picioarelor de broască

Un belgian care vorbește stricat românește a descins în sat, împreună cu secretara – o tipă pe lîngă care toți bărbații, cînd trec, simt nevoia să facă cu ochiul, anunțînd prin viceprimar că colectează picioare de broască:
Un dolar perechea.

Cele mai bune picioare de broască din zonă, dacă nu chiar și din țară, se găsesc în lacul mlăștinos din marginea satului.
O țeavă de petrol s-a spart cîndva chiar pe sub lac, transformîndu-l într-o mlaștină prielnică mutațiilor genetice la broaște.
Noile broaşte, ieşite din mutaţiile genetice, văzute de mulţi cercetători ca un salt, au pulpe ca de pui.

De cum s-a aflat vestea, spre sat au prins să se îndrepte coloane de căutători de broaște din toată țara. Cei mai mulți s-au așezat la marginea satului, într-o tabără de corturi amenajată de ONG-uri din țările nordice, venite în grabă aici, încredinţaţi că-i vorba de refugiaţi dintr-o țară africană supusă genocidului etnic.

Pentru că broaștele din lac nu sînt infinite ca număr, Autoritățile județene au stabilit, prin decizie a Prefecturii, un număr limitat de broaște de persoană:
30 pentru cei din sat, 15 pentru cei din afară.

Patrule ale Poliției călare, însoțite de cîini care merg pe jos, mențin ordinea în lac.
De ciudă mulți ucid și broaștele cu ale căror picioare n-au ce face, după ce s-a atins raţia de cules.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Bătălia picioarelor de broască”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *