Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Breaking news. Ion Cristoiu: Demisia lui Marcel Ciolacu este urmarea unui blat cu Ludovic Orban, cu PNL

Publicistul Ion Cristoiu afirmă că demisia lui Marcel Ciolacu din Parlament, gest prin care vrea să arate că nu vrea pensie specială, este de fapt o diversiune pusă la cale cu PNL pentru a contracara inițiativa USRPLUS ca parlamentarii săi să renunțe la mandatele de parlamentar la încheierea actualei legislaturi.

„Gestul liderului PSD este urmarea unui blat cu Ludovic Orban, cu PNL. Partidul Național Liberal a fost stânjenit de inițiativa excelentă, de altfel, a USRPLUS, pentru că e vorba de o demisie în bloc, spectaculoasă. Este foarte greu să convingi pe toți parlamentarii, mai ales că unii dintre ei nu se mai regăsesc pe liste. Și s-a pus la cale o diversiune, cam otova, cam primitivă, în sensul de abatere a atenției presei, presei miluite, că presa independentă nu a putut fi influențată, de la momentul adevărat, deosebit al USR-PLUS. Și atunci a venit domnul Marcel Ciolacu, care a anunțat că va demisiona el, care nu are nicio valoare. Era vorba să demisioneze toți parlamentarii. Imediat Ludovic Orban s-a năpustit asupra lui, tot în  cadrul acelei înțelegeri, a acelui blat, ca să se discute de războiul PNL-PSD pe tema aceasta a renunțării la mandat, și cu ajutorul presei miluite, în așa fel încât opinia publică să fie mai puțin încunoștințată de gestul USRPLUS”, a declarant publicistul.

Ion Cristoiu mai spune că demersul lui Marcel Ciolacu nu are nicio valoare deoarece electoratul PSD nu e interesat de un asemenea gest, pe când cel al PNL, da, iar inițiativa USRPLUS ar fi fost o lovitură mortală dată liberalilor.

„Că este vorba despre o diversiune pusă la cale de PSD, la rugămintea PNL, cele două partide au un dușman comun, USRPLUS, ne dovedește faptul că din punct de vedere electoral, gestul lui Marcel Ciolacu este un zero absolut. Electoratul PSD nu e interesat de asemenea gesturi. Gestul USR era fantastic de periculos pentru PNL pentru că lui Ludovic Orban îi este practic imposibil să convingă pe toți parlamentarii PNL să demisioneze. Adevărata lovitură a USRPLUS este împotriva PNL și atunci s-a apelat, apropos de înțelegere pe sub masă, la Marcel Ciolacu care a făcut acest gest, repet, fără nicio valoare, nici electorală, nici politică, dar numai și numai pentru a crea un tărăboi în jurul demisiei lui Marcel Ciolacu, pentru a acoperi în mod diversionist adevăratul moment care este demisia în bloc a celor de la USR-PLUS”, a afirmat publicistul.

(Știre preluată de pe Mediafax)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Breaking news. Ion Cristoiu: Demisia lui Marcel Ciolacu este urmarea unui blat cu Ludovic Orban, cu PNL”

  • singurul partid pe val e cel procivilizatie. mai cu seama ca civilizatia isi schimba pielea, deci singurul partid pe val e cel antinatura.

    i sa partidul echilibrat in mod abssolut, si care momentan nu naste nici reactiuni in Civilizatie e unul care e pronatura.

    mai nou, povestea innoirii partidelor a ajuns sa fie una care are intr un cap un partid pronatura iar in celalalt un partid antinatura.
    – ca usr tinde sa fie partid antinaturae clar si va fi si mai clar!, deci cresterea lui va fi naturala, potentualul ducindu se, mai nou, spre 50%.
    – restul de potential fiindu i daruit partidului pronatura.
    faza tare e ca noi nu avem un partid pronatura.
    deci nu ecologist!,nu nu,ci pronatura!, adica unul care isi inspira exprimarea chiar din dinamile naturii..
    – pentru ca dinamicile civilizatiei sint antinatura singurul taler care echilibreaza in mod natural balanta mai este doar talerul pronatura.
    – Teza a devenit chiar Natura, iar Antiteza fix Civilizatia. Sinteza e altceva decit Neant, daca si numai daca esti ori Teza…ori Antiteza. Adica ori Minte, doar!, ori Inima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *