Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cât de mult te-a afectat pandemia?

În data de 23 septembrie 2020, spuneam într-un articol[1]:

„Impactul psihologic – ce spun psihiatrii și psihoterapeuții, sau formulat mai corect, de ce nu spun? Câte sinucideri au avut loc în aceste 7 luni din cauza pandemiei? Sau câți pacienți au avut în această perioadă, comparativ cu cea de anul trecut? Sunt sigur că și psihiatrii și psihoterapeuții au fost în prima linie. Pe 10 Septembrie a fost Ziua Mondială de Prevenire a Suicidului. Ce s-a spus în România despre acest factor important în această perioadă?
Am scris un articol special despre asta, însă voi reveni cu un nou articol, bazat pe noile dezvăluiri, pentru că aparent, “geniul” OMS-ului și-a dat și el seama că da, toată această perioadă a afectat emoțional și psihic foarte mulți oameni. . Însă, vin cu o completare care a apărut pe un site “foarte drag” mie, și care iată că mai vine și cu ceva util: „Un sfert dintre tinerii americani s-au gândit la sinucidere din cauza pandemiei Covid-19”.”

Am mai abordat această temă în articolul „Sănătate mentală, ipocrizie și alte subiecte ignorate”[2] și în articolul “Suntem sănătoși atât cât ne permite legea”[3].
Astăzi vă invit să participați la un studiu, unul dintre cele mai mari studii globale despre impactul Covid-19 asupra sănătății fizice și mintale.

La acest studiu au participat inclusiv medici români, printre care și medicul meu curant, medic primar psihiatru și sef de lucrări Vali Matei, considerat de mulți ca fiind cel mai experimentat psihofarmacolog român la acest moment și printre cei mai buni cercetători pe care îi are psihiatria românească. Este un om minunat, deosebit, în care am foarte mare încredere și pe care îl respect.

Este un studiu internațional, printre cele mai importante de acest gen și mă bucur că am participat și eu la acest studiu, iar prin intermediul acestui articol vă invit și pe voi să participați. Durează in jur de 20-30 de minute.

Găsiți studiul la următoarea adresă: https://www.coh-fit.com/?lang=ro
Multă sănătate!


[1] https://www.cristoiublog.ro/intreb-si-eu-ca-tot-omul/

[2] https://www.cristoiublog.ro/sanatate-mentala-ipocrizie-si-alte-subiecte-ignorate/

[3] https://www.cristoiublog.ro/suntem-sanatosi-atat-cat-ne-permite-legea/


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Cât de mult te-a afectat pandemia?”

  • dom’le
    sunt nishte versuri:
    „Dar mi-e murgul vita mută”
    (se vor numi „supravietzuitori”,
    ca femeile violate,ca ailaltzi….)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *