Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cât de proști ne cred agenții sub acoperire din presă?!

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Cât de proști ne cred agenții sub acoperire din presă?!”

  • Ce spun și scriu confrații Dvs. din nou presă românească e deviat puternic de noțiunea de jurnalism.

  • cit de prosti ne cred?

    păi…ei ‘cred in Stiință’, de la asta pornim.
    e o axioma pentru ei.

    prin urmare ei mai intai află, in mod stiintific, cit de prostalai sintem.

    dupa care ne cred fix atat de prosti pe cit de prosti sintem.

    insa mai e o faza, ei au aflat si calea prin care maine sa devenim mai prosti decit sintem azi. si o urmeaza si pasta.
    – pentru ca ei se inchina Stiintei intotdeauna te poti baza pe… asta:))

    • insa chiar inchinatul lor la Stiinta naste, in mod natural, nevoia de servicii de informatii care se inchina Inteligentei

      pe undeva prin lumea mare se vor naste si ‘servicii de informatii care se inchina Inteligentei’, ca de ‘servicii de informatii care se inchina Stiintei, Desteptaciunii’ e plina ghioalca Lumea…

      • si astfel se vor manifesta
        ‘servicii de informatii Destepte’
        SI
        ‘servicii de informatii Inteligente’

        primele, incet, insa implacabil, se vor inchin Inteligentei Artificiale, povestea e lunga in vor sfarsi inchinindu se Mintii Universului

        alelalte, tot incet, tot implacabl, se vor inchina Inteligentei Naturii, povestea e lunga si ea, insa ele sint cele care i se vor inchina Inimii Universului.

        aia e.

  • Cit de prosti le-am permis noi sa ne creadă
    Media in ansamblul ei este o imensa mașina de spălat bani
    Și germania se confrunta cu problema asta cu toate ca aici avem ceva mai multă transparentă mai ales din cauza fiscului care nu doarme

  • Ultranationalistii de la Kremlin si din fruntea armatei ii reproseaza lui Putin moderatia. Dupa inlaturarea lui Putin va incepe cu adevarat razboiul.Asa ca , nu va bucurati, doamna Cristina.
    PS. Langa normintele scriitorilor de la Bellu exista o mica cutie cu cateva carti, asa cum era si firesc.

  • Domnule Ion Cristoiu
    „Cât de proști ne cred agenții sub acoperire din presă?!”
    „Versuri Articolul 39 – Parazitii Chiar citeam zilele trecute un interviu al lui Bob Dylan in care acesta spunea ca cea mai mare plaga a mass-mediei sunt stirile caci acolo oamenii aud si vad lucruri sau fapte pe care nici macar nu si le-ar fi putut imagina inainte. In urma lor efectul psihologic este devastator iar scuza invariabil aceeasi: „va prezentam lumea asa cum este ea”.”
    Aceasta Piesa are 20 Ani,respectiv 2002.
    Citesc Presa de multi ani.
    Daca urmariti cateva posturi tv radio sau presa online,numitor comun niste „vedete” autohtone sau straine,mereu aceleasi,ceva accidente,2-3 aceiasi sportivi,1-2 articole pseudostiintifice sau economice si eventual o inmormantare.
    Treaba asta se intampla si inainte de 1989 doar ca aparatul de propaganda folosea alte metode.
    Scopul era acelasi,distragerea si abaterea atentiei de la problemele reale ale oamenilor si mizeria in care traiau.
    Nu vreau sa-l laud pe Ceausescu nici pe departe dar ce au facut acesti politruci marionete in ultimii 2 ani sa spunem nu a facut Ceausescu in 24 ani.
    Stiti mai bine ca Mine,aceasta inselatorie functioneaza pana intr-un moment precis de timp.
    Acum sunt doua variante,nu se exclud una pe cealalta,posibil sa se suprapuna,completeze si sa rezulte o a treia.
    Hienele hamesite din sistemul opresiv isi vor trada stapanii ca in 1989.
    Apar revolte ca la Brasov in 1987.
    Exista si o a treia varianta,o stare de anarhie,haos,debandada,faliment,saracie,pauperizare,mizerie permanenta ca in Argentina Sri Lanka spre exemplu.
    Asa cum arata realitatea financiara economica sociala in Romania anului 2022 va fi mai rau decat in Federatia Rusa sau Bulgaria 1996-1997 sau Grecia anului 2010.
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

    • @vali
      cum crezi ca se poate manifesta ‘noul sistem politic’, in care vedeta-politician e Inteligenta Artificiala, altfel decit prin transferarea catre IA a increderii pe care cetatenii au depus o in politicienii-oameni?

      in curind cetatenii pesemne ca vor vota o IA la ‘conducere’ numai pentru a nu mai auzi in viata lor de politicienii-oameni.

      din cite se vede politicienii-oameni fac tot ce pot ei, dau tot ce pot!, pentru ca asta sa se intample. si…le cam iese, nimic de zis.

  • „Cât de proști ne cred agenții sub acoperire din presă?!”
    Stmate maestre , nu conteaza : telul e ca magariile din presa sa justifice hotarari luate dinainte si in alta parte , hotarari care ne afecteaza . Istoria va consemna prostiile din presa ca adevaruri intarite de masurile luate de conducatori.

  • Poate ca istoria va dovedi marea eroare a UE de a indeparta Rusia de Europa si a o trimite in alianta cu China, India si mai ales cu statele arabe. UE a fost creata de europeni ca o alianta economica euro contra dolar. Dolarul a castigat, urmeaza si subtierea UE. Cat de curand, europenii vor merge cu NATO si in plimbare in marea Chinei, sa viziteze Taiwanul. Europenii se distrug singuri.

  • Ma mira faptul ca dl. Cristoiu nu a obsevat cele doua persoane care parasesc sala (la sfarsitul fragmentului video, in partea stanga). Motivul, evident, este ca nu sunt de acord cu ce zice Putin, iar scopul – umilirea. 😆
    As dori sa atrag atentia si asupra faptului ca Putin isi citeste discursul de pe foi. Veti spune probabil ca nu e nimic, se intampla si la case mai mari (ex Iohannis 😀 ). Doar ca in cazul lui Putin, motivul pentru care nu si-a putut memora discursul este cel mai probabil acela ca sufera de pierderi grave de memorie cauzate de Parkinson sau de cancerul in faza terminala de care acesta sufera. 😀

    • Eu cred ca citește pentru ca nu este Putin este una din dubluri și ca a primit in ultima clipa vestea ca are sa fie acolo și nu a avut timp sa învețe discursul
      Cred ca Putin este mort de ceva timp și de aia și merge așa prost războiul

  • Domnule Cristoiu, orice om și orice invitat – de la o Conferință și mai ales de la o Conferință de presă – nu are voie să fie umilit ! Foarte bun exemplul dat despre umilirea lui Vladimir Putin ! Eu sunt un simplu om și tare aș vrea să știu cine îmi intrerupe comentariile la editorialele de pe blogul dumneavoastră și închide rubrica de comentarii fix când pot să le fac ,că nu am mereu semnal ! Vă mulțumim pentru un jurnal video foarte interesant !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *