După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Cât de proști ne cred agenții sub acoperire din presă?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Cât de proști ne cred agenții sub acoperire din presă?!”

 • Ce spun și scriu confrații Dvs. din nou presă românească e deviat puternic de noțiunea de jurnalism.

 • cit de prosti ne cred?

  păi…ei ‘cred in Stiință’, de la asta pornim.
  e o axioma pentru ei.

  prin urmare ei mai intai află, in mod stiintific, cit de prostalai sintem.

  dupa care ne cred fix atat de prosti pe cit de prosti sintem.

  insa mai e o faza, ei au aflat si calea prin care maine sa devenim mai prosti decit sintem azi. si o urmeaza si pasta.
  – pentru ca ei se inchina Stiintei intotdeauna te poti baza pe… asta:))

  • insa chiar inchinatul lor la Stiinta naste, in mod natural, nevoia de servicii de informatii care se inchina Inteligentei

   pe undeva prin lumea mare se vor naste si ‘servicii de informatii care se inchina Inteligentei’, ca de ‘servicii de informatii care se inchina Stiintei, Desteptaciunii’ e plina ghioalca Lumea…

   • si astfel se vor manifesta
    ‘servicii de informatii Destepte’
    SI
    ‘servicii de informatii Inteligente’

    primele, incet, insa implacabil, se vor inchin Inteligentei Artificiale, povestea e lunga in vor sfarsi inchinindu se Mintii Universului

    alelalte, tot incet, tot implacabl, se vor inchina Inteligentei Naturii, povestea e lunga si ea, insa ele sint cele care i se vor inchina Inimii Universului.

    aia e.

 • Cit de prosti le-am permis noi sa ne creadă
  Media in ansamblul ei este o imensa mașina de spălat bani
  Și germania se confrunta cu problema asta cu toate ca aici avem ceva mai multă transparentă mai ales din cauza fiscului care nu doarme

 • Ultranationalistii de la Kremlin si din fruntea armatei ii reproseaza lui Putin moderatia. Dupa inlaturarea lui Putin va incepe cu adevarat razboiul.Asa ca , nu va bucurati, doamna Cristina.
  PS. Langa normintele scriitorilor de la Bellu exista o mica cutie cu cateva carti, asa cum era si firesc.

 • Domnule Ion Cristoiu
  „Cât de proști ne cred agenții sub acoperire din presă?!”
  „Versuri Articolul 39 – Parazitii Chiar citeam zilele trecute un interviu al lui Bob Dylan in care acesta spunea ca cea mai mare plaga a mass-mediei sunt stirile caci acolo oamenii aud si vad lucruri sau fapte pe care nici macar nu si le-ar fi putut imagina inainte. In urma lor efectul psihologic este devastator iar scuza invariabil aceeasi: „va prezentam lumea asa cum este ea”.”
  Aceasta Piesa are 20 Ani,respectiv 2002.
  Citesc Presa de multi ani.
  Daca urmariti cateva posturi tv radio sau presa online,numitor comun niste „vedete” autohtone sau straine,mereu aceleasi,ceva accidente,2-3 aceiasi sportivi,1-2 articole pseudostiintifice sau economice si eventual o inmormantare.
  Treaba asta se intampla si inainte de 1989 doar ca aparatul de propaganda folosea alte metode.
  Scopul era acelasi,distragerea si abaterea atentiei de la problemele reale ale oamenilor si mizeria in care traiau.
  Nu vreau sa-l laud pe Ceausescu nici pe departe dar ce au facut acesti politruci marionete in ultimii 2 ani sa spunem nu a facut Ceausescu in 24 ani.
  Stiti mai bine ca Mine,aceasta inselatorie functioneaza pana intr-un moment precis de timp.
  Acum sunt doua variante,nu se exclud una pe cealalta,posibil sa se suprapuna,completeze si sa rezulte o a treia.
  Hienele hamesite din sistemul opresiv isi vor trada stapanii ca in 1989.
  Apar revolte ca la Brasov in 1987.
  Exista si o a treia varianta,o stare de anarhie,haos,debandada,faliment,saracie,pauperizare,mizerie permanenta ca in Argentina Sri Lanka spre exemplu.
  Asa cum arata realitatea financiara economica sociala in Romania anului 2022 va fi mai rau decat in Federatia Rusa sau Bulgaria 1996-1997 sau Grecia anului 2010.
  Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
  Valentin-Ionut Constantinescu

  • @vali
   cum crezi ca se poate manifesta ‘noul sistem politic’, in care vedeta-politician e Inteligenta Artificiala, altfel decit prin transferarea catre IA a increderii pe care cetatenii au depus o in politicienii-oameni?

   in curind cetatenii pesemne ca vor vota o IA la ‘conducere’ numai pentru a nu mai auzi in viata lor de politicienii-oameni.

   din cite se vede politicienii-oameni fac tot ce pot ei, dau tot ce pot!, pentru ca asta sa se intample. si…le cam iese, nimic de zis.

 • „Cât de proști ne cred agenții sub acoperire din presă?!”
  Stmate maestre , nu conteaza : telul e ca magariile din presa sa justifice hotarari luate dinainte si in alta parte , hotarari care ne afecteaza . Istoria va consemna prostiile din presa ca adevaruri intarite de masurile luate de conducatori.

 • Poate ca istoria va dovedi marea eroare a UE de a indeparta Rusia de Europa si a o trimite in alianta cu China, India si mai ales cu statele arabe. UE a fost creata de europeni ca o alianta economica euro contra dolar. Dolarul a castigat, urmeaza si subtierea UE. Cat de curand, europenii vor merge cu NATO si in plimbare in marea Chinei, sa viziteze Taiwanul. Europenii se distrug singuri.

 • Ma mira faptul ca dl. Cristoiu nu a obsevat cele doua persoane care parasesc sala (la sfarsitul fragmentului video, in partea stanga). Motivul, evident, este ca nu sunt de acord cu ce zice Putin, iar scopul – umilirea. 😆
  As dori sa atrag atentia si asupra faptului ca Putin isi citeste discursul de pe foi. Veti spune probabil ca nu e nimic, se intampla si la case mai mari (ex Iohannis 😀 ). Doar ca in cazul lui Putin, motivul pentru care nu si-a putut memora discursul este cel mai probabil acela ca sufera de pierderi grave de memorie cauzate de Parkinson sau de cancerul in faza terminala de care acesta sufera. 😀

  • Eu cred ca citește pentru ca nu este Putin este una din dubluri și ca a primit in ultima clipa vestea ca are sa fie acolo și nu a avut timp sa învețe discursul
   Cred ca Putin este mort de ceva timp și de aia și merge așa prost războiul

 • Domnule Cristoiu, orice om și orice invitat – de la o Conferință și mai ales de la o Conferință de presă – nu are voie să fie umilit ! Foarte bun exemplul dat despre umilirea lui Vladimir Putin ! Eu sunt un simplu om și tare aș vrea să știu cine îmi intrerupe comentariile la editorialele de pe blogul dumneavoastră și închide rubrica de comentarii fix când pot să le fac ,că nu am mereu semnal ! Vă mulțumim pentru un jurnal video foarte interesant !

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog