Sorin Grindeanu: Partea ucrainenă a dat un acord parţial pentru începerea măsurătorilor pe braţul Chilia, partea ucraineană. Insistăm ca flota de nave specializate a României să primească acces şi pe celelalte sectoare ale braţului Chilia, dar şi pe canalul Bâstroe

Ce înseamnă să fii primar la Buzău | Constantin Toma la „Interviurile lui Cristoiu” (Aleph News)

14 august 2021, Aleph News

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Ce înseamnă să fii primar la Buzău | Constantin Toma la „Interviurile lui Cristoiu” (Aleph News)”

  • Domnul primar Constantin Toma și-a învățat bine lecția ecologiștilor din Germania.Aici în Germania ,Ecologiștii”Die Grünen ” ,se impun de vreo 15 ani,din păcate cu succes.Dar întrebarea e,de ce în fiecare an noi plătim tot mai mult curentul(avem curent ecologic),consumul de apă scumpit,chiriile tot mai scumpe,abonamentul la transport în fiecare an scumpit(circulăm cu autobuze electrice),iar salariile nu au crescut de 6 ani.Prețurile la alimente au explodat.Ce aduc bun Ecologiștii?Balivernele cu schimbările climatice?Nici ei nu cred,dar ne bagă nouă pe gât aceste minciuni,ca să rămână la “ciolan”.M-am crucit când am văzut ce buncăre de case și-au construit politicieni de la Partidul Ecologiștilor din zona asta.Cică totul e BIO și ECO !Totul e o manipulare și minciună,dar funcționează.Nimeni nu vorbește de sport,de mișcare,de lectură.Lumea se îndobitocește!

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog