Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Ciolacu, după ce ieri a votat legea cu două mâini: Nu vom permite transformarea țării în lagăr medical

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a scris pe Facebook un mesaj care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă politicianul este în toate mințile. Joi, după ce s-a întâlnit cu Raed Arafat, i-a obligat pe deputații PSD să voteze proiectul de lege care reglementează carantina și izolarea, precum și alte măsuri care îngrădesc drepturile fundamentale. Proiectul a trecut de Camera Deputaților și a ajuns la Senat. Acolo, juriștii nu au acceptat să voteze varianta deputaților, cu numeroase prevederi neconstituționale.

Ciolacu, după ce a votat legea cu două mâini și le-a cerut și celorlalți să o facă, spune:
„Premierul Orban și Ministrul Justiției Predoiu trebuie să vină URGENT în Senatul României!! Unde românii trebuie apărați, nu abuzurile comise sub pretextul pandemiei!
Virusul nu are culoare politică, dar Prostia, Neputința și Lăcomia sunt vopsite în galben! Pentru a-și acoperi furturile, Guvernarea PNL lovește zi de zi în români.
Legea carantinei, trimisă de Guvern Parlamentului, este dovada supremă a batjocurii la adresa drepturilor și libertăților românilor. Ieri, la Cameră, am corectat o parte importantă a acesteia, eliminând zeci de nenorociri, dar descoperim alte orori juridice și o luăm acum de la capăt în Senat.
Le solicit prezența premierului și ministrului Justiției la dezbateri, față în față cu CSM, ONG-urile de apărare a drepturilor și libertăților cetățenești, medici și pacienți!
În niciun caz NU vom permite transformarea țării în lagăr medical! Guvernarea PNL a produs numai aberații! Pe bandă rulantă. Însă, cei care suferă din cauza incompetenței crase a PNL sunt românii!”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Ciolacu, după ce ieri a votat legea cu două mâini: Nu vom permite transformarea țării în lagăr medical”

  • Ciolacu e difuzorul prin care vorbesc altii …

  • Ciolacu îl face pe Ponta să pară frecventabil. Ne pasează de la un S la alt S ca pe proști. „Ne”, vorba vine, nu-i mai cred și nu-i mai vreau sub nicio formă, poate doar la Chilia-n port, în regim penitenciar.

    O caricatură de stat aflat în plină disoluție, am ajuns să-mi doresc să dispară naibii mai repede, poate se pune ceva mai respirabil în loc.

    Huo, adunătură de sclavi de partid și de servicii, ați transformat ideea generoasă și necesară a unui parlament național într-o glumă oribilă.

  • In 30 de ani nu s-a mai vazut pe scena politica o jigodie mai mare ca asta.Dupa ce parlamentarii lui voteaza cu doua maini aceasta lege care l-ar face invidios si pe Kim Jong-un[daca o mai trai] vine sa se dea salvatorul poporului.Dar si acest popor isi merita soarta cu prisosinta

    • Dupa ce voteaza instaurarea Celui de al Patrulea Reich in Romania,Ciolacu se jura ca e impotriva,ba tie nu ti e rusine,inteleg ca Iohannis e cum e si limberalii niste ticalosi,si Arafatului i tremura izmenele,pentru ca are niste dosarele,si l tine Iohanila cu coaiele in menghina astfel,ba da tu votezi transformarea Romaniei in primul stat Neo Nazist postbelic,cu doua maini si apoi critici.Macar taci dreacu ciolacule din gura daca tot votezi nazist.Vezi ca esti cam bronzat Ciolacule,si ne cam spune istoria ce faceau nazistii cu bronzatii(nu e de bine),asa ca o arzi nazist,mai citeste istorie Ciolacule si mai bine voteaza cum trebuie decat sa critici,adica scoate dracu din legea aia enormitatile,pe care le ai lasat in lege,care imput tara,exact alea nu le ai scos Ciolacu Boy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *