Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Colaj foto. Clotilde Armand a pus draci în pielea goală la primărie

Poate va amintiți celebrul scandal de la Institutul Cultural Român, care a organizat la New York, în 2008 (reprezentând România), un vernisaj care o înfățișa pe Fecioara Maria în măturator REBU, un măgăruș cu zvastica lângă elemente culturale israeliene samd.
Azi, în holul Primăriei Sector 1, Dna Primar Armand Clotilde Marie Brigitte a amplasat sculpturile alăturate!
Sunt eu cârcotaș?!
(Text și foto: Mihai Drăgan)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Colaj foto. Clotilde Armand a pus draci în pielea goală la primărie”

  • Poate femeii nu i plac barbatii,i plac dracii,pai nu,poti avea ce preferinte vrei,nu??? Unora le place dracu. 😆 😆 😆

    • A venit femeia la Romanica sa il intalneasca pe Dracula,dar se pare Dracula nu i impartaseste sentimentele duduii,si nu vrea sa o intalneasca,asa ca femeia pune sa i se sculpteze draci,asa de suparare. 😆 😆 😆

  • Da, inca o dovada a ceea ce face de fapt, madama de Paris pe la noi.
    Dracii din capul ei, ies la vedere. Vorba lui Tudor Gheorghe, o sa i cam cazneasca si propteasca pe alegatorii din celebrul sector 1..
    Un titlu sugestiv ar putea fi: „Experiente frantuzesti cu dracu, pe Dambovita”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *