Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Contribuția presei occidentale la tîmpirea cetățenilor europeni

Vineri, 11 februarie 2022, ora 23.42 Der Spiegel a publicat pe site, sub semnătura a patru redactori – Maik Baumgärtner, Matthias Gebauer, Martin Knobbe și Fidelius Schmid (Ilf și Petrov au lansat scrisul în doi, presa germană inaugurează scrisul în patru!) – articolul intitulat: „CIA se așteaptă la un atac rusesc săptămîna viitoare” care debuta în chip de Breaking News:

„Situația din Ucraina escaladează dramatic: conform informațiilor primite de SPIEGEL, SUA și-au avertizat aliații din Europa că se tem de un atac rusesc miercuri.
Serviciile de informații americane i-au avertizat pe aliații NATO mai urgent decît oricînd cu privire la un atac iminent al Rusiei asupra Ucrainei. Potrivit informațiilor primite de Spiegel, atît serviciul secret al SUA, CIA, cît și armata SUA, pe baza unor noi informații ,au informat vineri guvernul german și alte state NATO că se tem că atacul ar putea avea loc încă de miercurea viitoare.

Potrivit mai multor diplomați și militari, în ședințele informative (briefing-uri) ținute în secret, SUA au oferit multe detalii. Mai exact, au fost descrise rutele pentru invazia rusă, precum și unitățile ruse individuale și ce sarcini își vor asuma. Data posibilului început al invaziei a fost 16 februarie.”

Preluată de toate agențiile de presă, informația dată ca sigură de publicația nemțească, a provocat în Europa și în lume o isterie de proporții lesne de rezumat prin propoziția:
Miercuri, 16 februarie 2022, fix, începe Războiul mondial.
Asta deoarece o invadare a Ucrainei de către Federația Rusă poate fi focul de pistol de la Saraievo, cel care a declanșat Primul Război Mondial.
Isteria a fost susținută, fără invocarea CIA, de CNN, postul de fake news-uri exemplare în campania împotriva lui Donald Trump.

Planuri de invadare a Ucrainei, șterpelite de „un serviciu de informații” din buzunarul de la spate al pantalonilor lui Putin, au fost publicate în cîteva rînduri de Bild. Bild e însă o publicație specializată în chiloți și adultere. Spiegel, chiar dacă la un moment dat a sfeclit-o cu un așa-zis jurnal intim a lui Hitler, trece însă drept o publicație serioasă.

Informația s-a rostogolit pe întreaga planetă fără a ridica semne de întrebare și pentru că, spre deosebire de Bild, Spiegel a procedat mai subtil și prin asta mai perfid. Spre deosebire de Bild, Spiegel nu invocă ”un anume serviciu de informații”, ci chiar CIA și Serviciile Secrete ale Pentagonului. Publicația scrie că Agenția, dar și Serviciile secrete ale Pentagonului au livrat informația Guvernului German, precum și altor guverne ale țărilor membre NATO. (Și Guvernului Ciucă?!). Dacă ar fi spus că informația a fost luată de cei patru redactori de la CIA, ea și-ar fi pierdut din credibilitate. Cititorii s-ar fi întrebat cum au pus mîna pe ea cei patru semnatari. Dar așa, prin precizarea că a fost dată deja Guvernului Federal se presupune că Der Spiegel are o sursă la cabinetul cancelarului.

Am consacrat un lung eseu, intitulat Radiografia știrilor din surse, felului în care personajul Caracudi, din proza Reportaj, a lui Caragiale născocea știri pe bancă în Cișmigiu, date ca informații sigure despre întîmplările de la Palatul Regal, mai precis despre discuțiile lui Carol I cu premierul Ion C. Brătianu, zis Vizirul. Știrile născocite în Cișmigiu de Caracudi au ridicat urieșește tirajul publicației Revolta națională, care-l angajase pe ziarist. În eseu, am răspuns întrebării de ce erau crezute de cititorii Revoltei naționale gogoșile lui Caracudi. Revolta națională era o gazetă de Opoziție la lunga guvernare Ion C. Brătianu. Născocirile lui Caracudi aveau drept esență teza că Guvernul e pe ducă, deoarece Regele nu-l mai suportă pe I.C. Brătianu. Cititorii Revoltei, atît politicieni, cît și alegători, tocmai asta își doreau din răsputeri:
Căderea Guvernului.
Prin urmare, născocirile lui Caracudi mergeau în întîmpinarea dorinței cititorilor.

Născocirile din Der Spiegel, dar și din alte publicați occidentale, în chestiunea Crizei Ucraiana, merg și ele în direcția dorinței cititorilor:
De a crede că Federația Rusă e noul Imperiu al Răului.

Eseul meu făcea parte dintr-o serie de texte puse sub titlul:
Caragiale despre contribuția presei la tîmpirea poporului.
Personajul Caracudi a devenit în România de-a lungul timpului întruchiparea ziaristului care născocește informații gogonate fără nici un pic de jenă c-ar putea fi prins cu minciuna. Presa de senzaționalism ieftin a fost poreclită Presa de tip Caracudi. Complexați de statutul de provinciali ai Europei, am fost înclinați să credem că presa de tip Caracudi poate fi practicată doar în România.

Aiurea!
Articolul din Spiegel ne avertizează că presa de tip Caracudi poate fi practicată și în Germania și în alte țări care ne sînt vîrîte pe gît de 30 de ani ca exemple de modernitate. De la debutul Crizei Ucraina publicații văzute de noi, românii, ca icoane ale profesionalismului ars de idealul adevărului s-au dezvăluit ca întruchipînd cu brio presa de tip Caracudi.

Der Spiegel, The Guardian, CNN, BBC, Deutsche Welle, instituții de presă cu pretenții de a fi exemple de corectitudine, s-au dovedit, din punct de vedere a născocirilor, mult peste OTV, celebra televiziune a lui Dan Diaconescu. Televiziunea lui Dan Diaconescu ni se relevă azi superioară lui Der Spiegel și CNN. Spre deosebire de instituțiile de presă cu pretenții, OTV n-avea pretenția că întruchipează presa profesionistă cu bătaie planetară.

Să ne întoarcem la articolul din Der Spiegel. Prin raportare la născocirile lui Caracudi de pe banca din Cișmigiu născocirile din Der Spiegel sînt mult mai subtile și prin asta mult mai periculoase. Caracudi născocea știri pentru a cîștiga și el un ban. Der Spiegel, CNN, Bild, născocesc știri false la ordin, în cadrul Diversiunilor puse la cale de Serviciile secrete occidentale. Caracudi născocea știri fără a ținti vreun scop politic. De aceea știrile sale pot fi categorisite ca simple știri false. Născocirile din Der Spiegel, Bild, de la CNN sînt făcute în scopuri vădit manipulatoare, cunoscute de redacție. E greu de crezut că un ziarist, fie și cu o minte de găină, nu și-a dat seama cînd i s-a servit informația cu atacul de miercuri că pute a Diversiune. Orice ziarist și-ar fi dat seama că pute a diversiune și după precizarea că informația fost obținută nu numai de CIA, dar și de Serviciile secrete ale Armatei SUA. Pe o informație de tipul celei cu atacul într-o zi precisă pune mîna doar un singur Serviciu, care are – se presupune- un agent adînc conspirat în anturajul lui Vladimir Putin. E genul de informație care se dă doar președintelui SUA și atunci doar pentru a fi citită de președinte. Cum să crezi că informația de top a stat la îndemîna mai multor Servicii secrete și că a fost dată tuturor guvernelor din NATO?!

Ziariștii de la Der Spiegel au știut că sînt autorii unei manipulări nerușinate. Așa cum cei de la CNN știau că mint cu nerușinare cînd născoceau informații false ca provenind de la surse din anturajul lui Donald Trump. O minimă verificare critică a articolului ne dezvăluie perfidia manipulării:

  1. Informația despre atacul de miercuri, 16 februarie 2022, e dată indirect, ca fiind livrată de CIA Guvernului german. Verificarea știrii e imposibilă. Ea presupune a avea acces la notele trimise de CIA guvernelor din țările membre NATO.
  2. Dacă articolul ar fi susținut că Agenția deține informații privind atacul de miercuri, credibilitatea ar fi fost pusă la îndoială.

Știrea e că informația a fost transmisă oficial Guvernelor. Ca s-o transmiți oficial trebuie să fii sigur sută-n sută că e verificată și răsverificată.
Născocirii i se dă un aer de autenticitate. CIA nu și-ar fi permis s-o transmită oficial dacă nu era adevărată.

Duminică, 13 februarie 2022, toate agențiile de presă au difuzat această știre:

„Consilierul pe probleme de securitate naţională al Casei Albe, Jake Sullivan, și purtătorul de cuvînt al Pentagonului, John Kirby, au subliniat duminică, 13 februarie, că nu pot confirma informaţiile potrivit cărora serviciile de informaţii americane indică faptul că Rusia plănuieşte să invadeze Ucraina miercuri.”

Cele două personaje sînt din punct de vedere oficial destinatare ale informațiilor date de CIA și de Serviciile Secrete ale Armatei americane.
Ele dezmint știrea din Der Spiegel c-ar fi fost informate de Servicii cu privire la un atac preconizat pentru miercuri, 16 februarie 2022.

Mai mult ca sigur cei doi ne cred proști.
Fake News-ul din Der Spiegel a fost umflat de CNN.
El s-a rostogolit începînd de vineri noaptea. Responsabilitatea le-ar fi cerut celor doi să dezmintă născocirea încă din noaptea de vineri spre sîmbătă.
Au făcut-o abia duminică și atunci în cadrul unui interviu. Asta pentru a da timp fake news-ului să-și facă efectul.

Manipulările ordinare ale presei occidentale în chstiunea Crizei Ucraina seamănă izbitor cu cele din perioada teroriștilor din decembrie 1989. Diversiunea cu teroriștii a avut drept obiectiv crearea unei atmosfere de frică astfel încît românii să nu bage de seamă cum Iliescu și gașca puneau mîna pe putere în România. Fake News-uri precum cel cultivat de Der Spiegel au menirea de a crea o atmosferă de frică. Locul teoriștilor l-au luat rușii. Ce nu trebuie să bage de seamă cetățenii occidentali?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Contribuția presei occidentale la tîmpirea cetățenilor europeni”

  • Răspunsul la întrebarea din final este „excesul de mortalitate”.

  • Mai curând, toată isteria propagată prin mass-media vizavi de așa-zisul război cu Ucraina pare să țină de manevrele la bursele internaționale ale unor băieți bine conectați la mecanismul politico-financiar, trecând prin serviciile secrete.
    Un zvon de război bine plasat poate duce la căderea prețului anumitor acțiuni și poate declanșa jocul a la baisse pentru cine știe ce-are de făcut, așa că băieții ăștia se pot trezi, practic, în 24 de ore, posesorii unor active de zeci de miliarde cumpărate cu milioane. După aia, zvonul e dezmințit, acțiunile își reiau prețul – dacă nu cumva chiar mărit – și uite-așa se înmulțesc averile.
    Parcă și Rotschild a făcut asta, aruncând pe piață zvonuri legate de bătălia de la Waterloo și și-a băgat o groază de mărunțiș extra în pușculiță…
    Alt scop nu pare a fi, pentru că lumea e oricum isterizată aproape de limită și obosită de prea mult gândit.

  • Am vazut in plandemie cit de inteligenti sint cetatenii occidentali….la fel de proshti ca ai nostrii, poate mai proshti…Romexit…

    • Doamne ajuta. Vedeti ca toti cei ce sustin Romexit sint pusi in aceeasi oala cu asa zisii „anti-vaccinisti”…adica sintem considerati prosti, needucati. Daca te documentezi bine, sau daca ai o educatie si te duce capu’, dupa mintea „alesilor”, noi sintem prostii, ei sint desteptii…Parca s-a intors lumea cu curu’-n sus, nimic nu mai e normal.Cind ii aud pe unii ca vor si ei o „tara ca afara”, nu stiu daca sa pling, sa rid, sa-mi vad de treaba mea…Aia e.

  • ‘presa’ e ‘serviciu de informatii’

    ‘presa’ se manifesta prin superpozitii.
    exista presa care e in serviciul Naturii si presa care e in serviciul Artificialului.

    in timp ce in presa Naturii se! gasesc informatii din Viitor,
    presa Artificialului tinde sa ofere si ea informatii din Viitor, tendinta fiind ca procesul sa devina unul care poate fi asimilat cu tendinta lui Infinit de a fi Zero,
    iar asta pentru ca presa Artificialului e un soldat in solda lui Infinit, iar presa Naturii e…o exprimare a lui Zero ( care e Totul, nu Nimicul. care e Totul SI Nimicul )

    nu exista presa, ci doar servicii de informatii.

    insa si Natura are serviciile ei de informatii,
    si citind aceasta presa esti la curent nu doar cu dinamica Naturii, ci si cu dinamica Artificialului, pentru ca, spre fundamentala diferenta, presa Naturii ofera informatii cu egala consideratie.

    cit va rezista presa Naturii…pe Piata?
    pai…fix atat cit Artificialul are nevoie de informatiile oferite de presa Naturii. ca are. insa la un moment dat nu va mai avea ( o sa si zica ea ) pe motiv ca…si le poate deduce singura, clonind Dinamica Anotimpurilor.

    prin urmare titlul se cade a fi modificat astfel:
    ‘Contributia presei Artificiale la timpirea cetatenilor europeni’
    ( p s
    pe vremurile astea dinamicile se despart in superpozitii, caz in care si ‘presa’ se cuvine a fi despartita in superpozitii, fiecare om citind, daca doreste, paginile ziarelor in care se Oglindeste… mai cu talent, Naturale sau Artificiale )

  • Propaganda mizerabila din presa romaneasca a atins noi culmi de nesimtire si progres. Ceausescu ar muri cu degetul in gura de admiratie vazand ce fac astia din nimic spre indobitocirea deplina a populatiei. Metoda are ca scop justificarea cheltuielilor aberante ale Romaniei cu inzestrarea armatei cu fiare vechi, tehnica depasita de vremuri si altele similare, la care poporul trebuie sa consimta din motiv ca ne sufla Putin in ceafa.

  • stati putin, propaganda a fost intotdeauna amplificata inainte de un razboi. pai cum altfel vreti sa mearga naivii la centrele de incorporare in cazul ca derapeaza lucrurile?? dvs. stiti mai bine, ca doar sunteti specialist in istoria presei.
    chiar era o gluma (evident exagerata, dar avea ceva adevar), cum ca al doilea razboi mondial a izbucnit si din pricina presei engleze, care-i terfelea cum numai ea stie pe hitler si pe aia din gasca lui.
    recomandabil in vremuri din astea e sa te uiti la fapte. or, faptele nu prea te baga in sperieti. cateva sute de soldati nato, deplasati (fara tehnica grea de razboi) ceva mai la est, in tari unde prezenta lor era inexistenta ca raspuns la niste exercitii militare rusesti. iar situatia „dramatica” de la linia de demarcatie din estul ucrainei dureaza de 8 ani, adica mai mult decat a durat al doilea razboi mondial.

  • Ce s-a întâmplat, oare, pe bursele internaționale, în perioada care a trecut de la publicarea mizeriei și momentul în care a fost dezmințită, cu o jumătate de gură?
    Parcă Rotschild a făcut o manevră similară cu bătălia lui Napoleon de la Waterloo, și și-a mai băgat niște mărunțiș la pușculiță, nu?
    Genul ăsta de știre pare fabricată pentru niște tipi care știu foarte bine ce-au în cap și mai puțin pentru a amplifica isteria generală care, oricum, a atins cote patologice.

  • Pe mine incepe sa ma distreze comedia care ni se joaca de 2 ani incheiati. S-a ajuns la punctul ca presa, posturile TV si de radio nu mai au picatura de credibilitate. „Stirile” de azi, in comparatie cu cele de acum 30 de ani, au devenit surse de birfe ca la taraba precupetelor din Piata Matache care vind leustean…Deja e patern vizibil si pt neghiobi,nici nu trebuie sa ai vreo scoala ca sa bagi de seama ca, de fiecare data cind e groasa,atentia platitorilor de taxe trebuie directionata spre altceva.De exemplu: stirile importante se dau repede, trecator ca si cind nu se mai intimpla mare brinza. Predominante au devenit „stirile” despre diverse pupeze si diversi pupazoi, care or isi pling singuri de mila din vilele facute doar ei stiu cu ce bani, or persista in a-si publica fotografii personale de-un ridicol absolut. Azi am vrut sa vad ce se scrie despre protestele din Bucuresti si n-am gasit nimic care sa ma lamureasca ce se intimpla acolo.In schimb predominau stirile despre „zina”(nici nu am deschis articolul ca deja ma enerveaza fatarnicia asta persistenta si dezgustatoare a unora de a fi in atentia publicului de parca ai fi nu stiu ce scula la prefectura), apoi articol despre „steaua” Romaniei, Loredana, care nu stiu ce poze a mai facut cracita pe o canapea,cu geamandurile la inaintare, undeva intr-un hotel,(nici articolul asta nu l-am deschis ca deja s-a intrecut masura cu prosteala asta de a atrage atentia publicului)…apoi stiri despre Boureanu cu noua lui cucerire, adica numai „stiri” de care nimanui nu-i pasa, care nu spun absolut nimic, cu exceptia faptului ca unii si-au pierdut mintile complet si se comporta ca niste descreierati. Stirile politice la fel, n-au sare,n-au piper, iar aia care isi pun semnatura fie pe articole publicate prin ziare, fie fac reportaje pt TVR, au transformat si lucrurile serioase in subiecte de birfa ieftina.Atentia publicului e indreptata acum spre putin din citeva motive lesne de inteles. In primul rind sa poata fi trimise trupe in asa zisele „tari aliate” cu astia de la nato.Isi muta soldatii si masinariile handra-landra,in numele apararii de agresiunea ruseasca…A aparut si nea basescu cu explicatiile lui minunate si menite sa lamureasca si sa convinga pina si-o capra moarta…apoi zilnic, pe mediafac de ex, apar fel si fel de „experti” de care n-a auzit nimeni sa ne tina, de peste ocean(pai cum altfel), discursuri de imbarbatare si sa ne lamureasca ce pericol ne paste si ce grozavie fac ei pt tari ca Romania si cum trebuie sa fim vigilenti si recunoascatori pt ajutorul care ni se da…apoi apare imbecilu’ national, idiotu’ ala cu „Miaiela, dragostea mea” sa-si dea cu stingu’ in dreptu’ si sa manince si asta cacat pina i s-a revarsat prin toti porii, cu ce periculosi sint rusii…In clipa asta nu stiu ce e mai periculos? Prostia? Fatarnicia?Credulitatea?Toate la un loc? Sa dea sfintii daca eu inteleg…cum a fost posibil sa fie pusi in functii cheie, numai, si numai,si numai imbecili de legat?De mult timp ideea de autoritate s-a dus pe girla, credibilitatea in ce-ar trebui sa se numeasca autoritate, e zero barat…tragi apa dupa ea…Intre timp problema principala nu pare sa fie rusia, ci prostiile, monstruozitatile astea, care au fost facute cu vaccinurile achizitionate si cu fortarea populatiei sa se vaccineze cu substante neaprobate…Asta e problema reala si principala. Protestele de peste tot de pe Pamint care lasa „autoritatile”,(daca mai exista asa ceva, sau daca mai poti numi pe cineva „autoritate”), indiferente si agresive la adresa celor care protesteaza, asta ridica numeroase semne de intrebare. Pai nu e datoria „autoritatilor” sa poarte dialog cu oamenii?De ce vor dialog cind vor voturi, iar acum au inchis usile in fata oamenilor, care tot ce vor e sa DISCUTE. V-am mai scris si uite ca incepe sa prinda contur ce am scris mai demult…Anul trecut, Pifzer a facut profit de 55 miliarde, doar profit. Sint multe lucruri in neregula cu substantele astea: https://evz.ro/exclusiv-ancheta-contractelor-pfizer-avanseaza-chris-terhes-anunta-pasul-umator-este-o-surpriza-totala-video.html
    Ce nu se gindesc politicienii, e faptul ca, in joc nu sint doar banii cistigati in ultimii 2 ani de pandelie generalizata, ci firme de tilhari fara scrupule, cum sint pifzer astia, si-au pregatit terenul pt viitor…pilule, alte vaccinuri, pe care nu au reusit sa le scoata pe piata pt ca nu fusesera testate suficient. Or acum, ocazia de a testa diverse, a fost perrrrrrrffffecta…am mai scris, pifzer a scos anul trecut vreo 10-15 vaccinuri anuntate, multe pt boli incurabile. In sfirsit, cacialmaua nu mai poate fi ascunsa la infinit, desi politicienii tupeisti vor incerca sa o acopere folosindu-se de tupeul inepuizabil de care dispun mnealor…Sper ca politicienii sa citeasca pe aici…citeva intrebari ar trebui puse la UE:
    1. Cind Ursula a negociat in Aprilie 2021 sa cumpete un miliard opt sute de milioane de doze, a facut decizia de capu’ ei, sau ca urmare a unei consultari cu medicii implicati in decizii legate de situatii ca pandemia asta?
    2. Cine ar fi acei medici?Cum ii cheama pe ei si unde activeaza ei?Sint de la OMS si atit? Din alte parti ale lumii?
    3. Pifzer nu te lasa sa donezi sau sa vinzi vaccinul lor intre tari. Deci daca tara X vrea sa ajute tara Y, de ce nu are voie s-o faca? Ii e frica lu’ Pifzer ca-si pierde clientii si in felul asta ii scade profitul?Deci paranoia asta din capu’ lor are legatura cu banii si profitul? Sau ei fac experimente pe zone si tari? De exemplu:
    -Lotul 1, Seria …, pt tara X – vaccin pt gripa de sezon
    -Lotul 2, Seria…, pt tara Y – vaccin pt hepatita
    -Lotul 3, Seria…, pt tara Z – vaccin pt boli de stomac
    Asta sa fi facut ei? Au testat pe banii tarilor din lume, substante ale caror efecte secundare deabea de acum inainte vor incepe a fi vizibile?
    Cineva trebuie sa puna intrebarile necesare…daca unii stiu adevarul si nu scot o vorba, aia e o infractiune grava care se poate incadra ca genocid, asta pe linga abuz de putere, fals in acte, cheltuirea banului public sub pretexte false si cite alte acuzatii ar mai fi aplicabile situatiei…
    4. De unde stiu oamenii ca testarea acestor substante, pe tari, nu are legatura si cu depopularea anumitor zone, sau reducerea numarului de pensionari(ca tot se vaita fiecare guvern din lume, ca vezi Doamne, batrinii au devenit o povara si nu mai au fonduri nici sa dea pensiile prapadite asa cum sint azi, de marirea lor nici vorba…e misiune imposibila, n-au fonduri, ce mai…
    5. Politicienii, sau bagatorii de seama care cititi aici si nu scrieti niciodata, nu intelegeti ca populatia a fost supusa unei atrocitati numita „viol chimic”?Avocatii ce fac? Doar apar la TV si dau sfaturi, sau in tarile occidentale justifica concedierile pe banda rulanta ca urmare a refuzului de a te lasa vaccinat…Ia sa caute mnealor in legislatia mai veche…Cristian terhes, daca citesti aici sau cineva din echipa ta citeste aici, de ce nu contactati un avocat de top specializat in malpraxis? Avocatii buni stiu si inteleg termenul de „viol chimic”, notiunea e veche, in anii ’80 a fost folosita ca urmare a abuzurilor facute de anumiti medici pe pacienti considerati retarzi…sub pretext ca anumiti pacienti nu pot face decizii pt propria persoana, anumiti medici i-au indopat cu pilule si injectii pina i-au nenorocit mai rau decit erau original…cautati in biblioteci publice, sau cele de la universitati (medicina, drept) sa vedeti ca ce s-a intimplat acum cu fortarea vaccinurilor astora, intra la astfel de categorii”malpraxis, viol chimic…etc”Avocatii buni cunosc…Ca sa inchei, ca habar n-am ce-am scris pina aici, iar m-am intrerupt de n-shpe ori, asta e motivul pt care atentia oamenilor e redirectionata…ca sa nu se bage de seama rahatul creat de politicieni…multi politisti in state, au spus ca ei au depus juramint sa protejeze Constitutia tarii, nu politicienii. In canada insa, era un clip cu un ofiter care a facut un clip in care-si exprima nemultumirea, iar azi il ancheteaza armata sub pretext ca a semnat contract ca nu va face politica…deci ce sa inteleg din asta?ca indirect armata lor admite ca situatia vaccinurilor si a vaccinarii fortate e doar politica si n-are legatura cu medicina?Ca sa vezi domne…cate bordeie atatea obiceie…Aia e.

    • @Se știe
      Asta cu ”transmitem de pe front…” care s-a auzit zilele trecute la Antena 3, cred că e pe locul 1 în orice top!
      S-a obținut, cu siguranță, efectul invers: când vor da o știre adevărată n-o va lua nimeni în seamă. Aici s-a ajuns, din păcate. Și vă mai spun ceva: milioane de ”vacciniști” din cei care s-au dus primii la vaccinare n-au mai vrut să audă de booster. Ce să însemne asta?

  • Media ofera furaje ptr prosti si comentatorii limbuti. Ei nu cred, SIGUR ei stiu ca prostia este la nivel mondial.
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    D.Diaconescu a fost un geniu in televiziune. OTV-ul „lipea” de televizor prostimea. Majoritatea oamenilor sunt limitati,
    nu au experiente deosebite, asa ca se aseaza la tv si „traiesc” experienta altora.
    Acum exista Netflix, motiv ptr care Meta cu VR-ul nu prinde. Speram sa apuc momentul sa vad cum se face sex la distanta prin VR.
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
    Despre teroristi ’89 sa vorbesc EU si nu voi. Atunci am umblat 6(sase) zile cu arma in mana. Erau niste „meseriasi” (profesionisti, curajosi,
    arme automate straine) care incitau idiotii cu arme. Umblau noaptea 2-3 in niste dubite, stiau punctele de paza si trageau rafale scurte.
    Am scapat neimpuscat, iar eu care nu iert si sunt razbunator am incercat sa ucid macar unul. Nu am reusit, deci nu am fost profesionist.
    I-am dat dracului pe romani cu revolta lor cand am aflat ca in timp ce eu riscam sa fiu omorat pe strazi, smecherii ocupau apartamentele
    libere de Bd. Unirii si schimbau 2 mil USD pe la INTER + multe, multe, multe altele.
    NOTA : EU consider ca au fost max. 20-25 „meseriasi” la nivel de Bucuresti. Se deplasau repede si aveau tinte precise conf. scenariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *