Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

„Corectitudinea politică”, pe făraș la Paris

Macron aduce trupe la granițele Franței ca să blocheze migrația ilegală și cere „regândirea” Spațiului Schengen

Într-o discuție cu ofițeri de poliție, organizată în localitatea Le Perthus (pe granița cu Spania), preşedintele francez Emmanuel Macron a anunţat deplasarea de trupe suplimentare la frontierele țării pentru combaterea migrației ilegale și terorismului. De asemenea, el vrea o regândire a conceptului „Frontiere deschise” în Spațiul Schengen, dar și o protecție „robustă” a  frontierelor din afara Schengen (cazul României). Aflată într-o poziție dificilă (este vecină cu Italia și Spania, principalele state care au încurajat migrația ilegală spre Uniunea Europeană), Franța a fost o țară promptă în preluarea de migranți neverificați dintre cei aduși în Europa prin așa-numitele „taxiuri maritime” (nave operate în Marea Mediterană prin ONG-uri globaliste), dar recentele declarații indică o schimbare de atitudine: în primul rând, o stare de exasperare a administrației Macron cu privire la continuitatea atacurilor teroriste, dar și o intenție de modificare a politicilor pro-migrație promovate până acum de țara Cocoșului Galic.

Emmanuel Macron a susținut necesitatea

… controlului și limitării migrației ilegale, adăugând că grupările criminale de trafic de carne vie care aduc migranți în Europa sunt „adesea” conexate rețelelor teroriste. Macron intenționează să prezinte propuneri concrete în decembrie, la un Summit al UE, adăugând că speră în sprijinul Germaniei și prezentând Olanda și Austria ca „posibili aliați” pentru acest plan. Ar putea fi o premieră veritabilă, deoarece, până în prezent, liderii statelor vestice UE au evitat, în general, discuții legate de conexiunile între migrația necontrolată dinspre state cu islamism ale Africii și Asiei, și intensificarea terorismului radical islamist, respectiv creșterea antisemitismului pe continent.

Schimbarea de atitudine 

… a liderului francez intervine abrupt, la puțin timp după ce fundamentalismul islamic a atacat din nou în Franța, într-o succesiune de acte teroriste care au oripilat țara și opinia publică internațională. În ultimele două luni, trei migranți- solicitanți de azil, sosiți dinspre state care au pe teritoriul lor grupuri teroriste islamiste active (Cecenia, Pakistan și Tunisia) au atacat și ucis sau rănit civili în spații publice ale Franței. Statul francez arată ca un stat aflat sub haos, iar Sistemul de admisie al Uniunii Europene este o glumă: în UE intră fără documente sau identitate certificată, oricine are „suportul” unor ONG-uri sorosist-globaliste.

Atacurile teroriste din Franța 

… surveneau la relativ puțin timp după ce președintele francez, Emmanuel Macron, sugera ca solicitanții de azil- sosiți în număr mare în Europa după anul 2000 în state Vestice guvernate prin toxinele ideologice „corectitudine politică” și „multiculturalism” (Germania, Italia, Spania, Franța, Olanda, Suedia, statele nordice)- să fie „redistribuiți” între membrii UE. Era, adică, evocat un cartof fierbinte scos din foc de Macron cu mâinile altora. Ca soluție politică pan-europeană în această problemă a fost vehiculată insistent așa-numita „redistribuire a solicitanților de azil”– susținută în special dinspre guvernele de orientare neomarxistă ale Italiei și Spaniei, dar și de „elite” globaliste din interiorul Comisiei Europene și Parlamentului European. Noua schimbare de ton a Parisului ar putea readuce în discuție teme care au fost ignorate până acum de politicieni. Este vorba de dreptul la protecție al cetățeanului european, precum și de rezolvarea problemelor migranților (inclusiv depunerea aplicațiilor de  emigrare) în țările de origine, pentru evitarea unor călătorii riscante și a contactului cu grupările de trafic cu ființe vii.

(https://blogtraianhoria.wordpress.com/)

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „„Corectitudinea politică”, pe făraș la Paris”

  • Macron devine activ contra migratiei clandestine doar cand ii sufla Marine Le Pen in ceafa; se apropie cumva niste alegeri?

  • Franța nu mai e Franța, e noul Maghreb fiindcă a avut șefi doar prăpădiți comuniști

  • Wrong. Se va traduce astfel: Fraierii non-Schengen vor avea nevoie de vize iar refugees more welcome! Vive Le Petit Maghreb et son Empereur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *