Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

cristoiublog a aflat de unde a primit Carmen Iohannis o casă moștenire

Administrația prezidențială a răspuns în câteva ore la solicitarea făcută de cristoiublog.
Site-ul cristoiublog a cerut informații legate de casa moștenită de Carmen Iohannis.
Președintele Klaus Iohannis și-a publicat Declarația de avere în 11 iunie și de atunci nu a furnizat nicio informație în legătură cu casa moștenită de soția sa, Carmen. Și nici nu i s-a solicitat.

Site-ul cristoiublog a trimis vineri,19 iunie, o solicitare către Biroul de presă al Administrației Prezidențiale.
În răspunsul dat în aceeași zi se arată:

Ca urmare a solicitării dumneavoastră, vă comunicăm următoarele: Imobilul la care faceți referire este un apartament cu două camere, cu o suprafață de 67 metri pătrați, situat în Sibiu, care s-a aflat în proprietatea părinților doamnei Carmen Iohannis. Doamna Carmen Iohannis a intrat în posesia acestui apartament prin moștenire, procedura de succesiune fiind finalizată în această perioadă.

Apreciem promptitudinea cu care s-a răspuns.
Răspunsul poate fi citit AICI


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „cristoiublog a aflat de unde a primit Carmen Iohannis o casă moștenire”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *