Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Cu boltă, pe Germania

Fotografia alăturată a fost colectată într-un magazin de articole sportive din Londra metropolitană. După părerea mea, caricatura din imagine a apărut ca să descrie ruptura totală Brexit: mai precis, votul de despărțire definitivă a Regatului Unit britanic de „elitele” Uniunii Europene: mai precis, de „elitele” Germaniei cancelarului Angela Mekel care, după cum se știe, conduc în prezent Uniunea Europeană și care au realizat cele mai bune toalete publice din Europa. Le-au realizat la ei, în Germania, că în România încă se merge în grădina din spatele casei.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Cu boltă, pe Germania”

  • Calvin e un sticker clasic vechi de ani de zile.
    Dati o cautare dupa ” Calvin pee on” si treceti sus pe imagini si va lamuriti.
    Calvin se pisa pe toate, ba exista si situri unde ul poti personaliza, are casuta „Your teht here” unde omul poate de exemplu sa introduca plavanul. 😛
    E un sticker clasic care arata fronda.
    Si in fond asta au facut englezii cu brexitul, nu? 😆

  • 😆 :mrgreen:

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog