Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cum s-a dezumflat, înainte să se umfle, Diversiunea Ciucă Plagiator

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Cum s-a dezumflat, înainte să se umfle, Diversiunea Ciucă Plagiator”

  • Eu nu ma pronunt asupra faptului ca a plagiat sau nu. Dar sa ceri sa te verifice cei care ti-au dat doctoratul, e deja un semn ca cercetarea va fi subiectiva. Adica ceri unor oameni care au acordat acest doctorat, sa spuna ca au fost niste tampiti si s-au lasat dusi de nas, mi se pare deja o smecherie. Putea sa ceara verificarea de catre un colectiv neutru, nu de cei care au facut gogomania si care au tot interesul sa-l scoata pe Ciuca basma curata, ca asa se scot si pe ei. Deci, principiul ca o mana spala pe alta este demn de luat in seamna.

  • Nicolae Ciucă doar când deschide gura și citește de pe foi îți dai seama dacă a copiat sau nu în teza sa de doctorat. Nu e nevoie de nicio comisie să verifice acest lucru. Atât de mult i-a dus intelectul pe cei care și-au dorit patalama de ”doctor” că nu s-au temut câtuși de puțin de ridicolul la care se expun. Asta spune multe și despre nivelul de exigență din învățământul ”doctoral” de la noi. Doctoratele s-au luat nemeritat cu duiumul, iar cei care ar fi fost îndrituiți să-l ia nu erau primiți din motive lesne de înțeles. ”Case Closed”.

  • Buna ziua Maestre,
    Buna observatia dumneavoastra, doamna care a scris articolul si-a facut anterior dusmani de moarte cand a reusit ceva incredibil in utopica Romanie sa devoaleze Fabrica de Diplome pe filiera plagiatorului Gabriel Oprea care dadea de la sine putere titlul de doctori altor asa zisi intelectuali, iar casta aceasta de indivizi a fost si ramane extrem de razbunatoare pe doamna in cauza. Iar la intalnirile se taina ale celor ce compuneau Statul Paralel din celebra sufrageriea a lui Gabriel Oprea erau exact din zona conducerii PSD.
    Este posibil, o ipoteza ca doamna reporter sa fi fost pusa exact de cei in cauza pe o falsa pista in scopul compromiterii sale cu pretul demonizarii sau satanizarii imaginii actualului prim ministru pentru ca este din PNL in opinia clubului din galeria lui Gabriel Oprea.

  • Duduia nu are calitatea profesională necesară aprecierii unei teze de doctorat. Nu e singura care face afirmații aiurea. Să vedeți circul din universități cînd se acuză cadrele didactice unele pe altele de plagiat!
    Dl general zis Kilowatt trebuia să se adreseze CNADTCU și nu universității la care și-a susținut teza.

  • da de ce vorbiti asa despre generali, Maestre :), activi sau in rezerva ei…tot ei sint.
    cei activi vor ajunge in rezerva, si li se va aplica vorba pe care ati zis-o azi, iar cei in rezerva au fost activi, ca cei care sint azi activi :). deci faza e mai complexa, pentru ca atunci cind sint asamblate intr un soi de intreg, servicii din lumea mare arata ca un fel de „Fat-Frumos”, cu mai multe capete si greu de biruit:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *