Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Dați-vă foc la case! 😂

BELL CANYON, California – Potrivit unor surse, celebritățile de la Hollywood s-au unit curajos într-o nouă și inspirată mișcare de respect pentru viețile negre. Intitulată mișcarea #BurnYourHouseDown, celebrități precum Alyssa Milano, Jimmy Kimmel și John Legend au renunțat voluntar la puterea și privilegiul lor alb prin arderea propriilor case, cu tot ce au în ele. Organizatorul acestei mișcări a lansat următoarea declarație pe Twitter: „Casele voastre, bogățiile și jucăriile voastre sunt construite pe o fundație a supremației albe. Ele sunt afectate de rasism. Zidurile voastre și sistemele de securitate au oprit vocile oprimate. Alătură-te nouă. Fii cu noi. #BurnYourHouseDown!”

Pe măsură ce hashtagul provocator a început să facă trend pe Twitter, bogatele celebrități au intrat în acțiune. Alyssa Milano și-a pus servitorii să aprindă torțe pe care să le arunce prin geamurile sparte. Jimmy Kimmel a angajat modele Instagram pentru a sări pe trambuline în timp ce aruncă cocktail-uri Molotov pe ușa din față. Protestatarii de la Black Lives Matter s-au adunat pentru a urmări flăcările ce înghițeau casele multimilionare. Cu lacrimi în ochi, s-au prins în horă cu celebritățile și au cântat „Imagine” al lui John Lennon împotriva monumentelor masive ale supremației albe. Posturile de știri locale au raportat că 12 firme locale de menaj și amenajare peisaj au fost falimentate din cauza mișcării #BurnYourHouseDown, dar este un preț mic în raport cu „schimbarea de care avem nevoie”. Cei doisprezece proprietari de mici afaceri s-au mutat apoi în Texas unde și-au construit propriile vile.

#Babyloonbee (adică un fel de TNR)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Dați-vă foc la case! 😂”

  • Niste idioti/idioate; mai bine le oferea persoanelor de culoare sa locuiasca in ele daca tot se considerau ca au o vina prin modul cum si-au cumparat respectivele case. Eu cred ca totul e facut cu un anumit scop, nimic nu e la voia intamplarii. Il asteptam si pe Bill Gates sa-si dea foc la case. Din cate am inteles si-a mai cumparat doua in timpul acestei pandemii; nu stiu cat de adevarat o fi, dar daca asa este?!

  • Mișcarea în sine este una rasistă, pentru că numai albii -dintre care nu toți, ci doar milionarii- au „privilegiul” să-și ardă casele și să nu rămână pe drumuri.

  • Drogații ăștia au ajuns „modele” ptr tînăra generație? Ce mai rămîne din țara aia,America cu asa „vedete” de hollywood? Prafu si pulberea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut al doilea volum din colecția „Proză Politică”: „Cui i-e frică de mareșalul Antonescu?”

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog