Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

De puțul gândirii economice: România lui Iohannis nu mai produce nici fasole, o aduce din Etiopia

După ce Direcția Națională Anticorupție a arestat, din exces de zel, mediul de afaceri autohton, iar premierul Ludovic Orban (în parteneriat tacit cu „loialiștii” din PSD- conduși de Marcel Ciolacu) a ignorat constant fermierii români fiindcă lui îi plac multinaționalele, asta meriți: mergi la un food- store polonez, cauți fasole românească și primești fasole de Etiopia învelită în sclipici românesc.

Am cumpărat fasole românească de la magazinul din colț, când m-am uitat acasă pe pungă, era recoltată în Etiopia. Sună ciudat, chiar și pentru o Românie distrusă de atâta guvernare, cum este cea „a lucrului bine făcut” a lui Klaus Iohannis: fasole românească adusă din Etiopia, produs certificat TUV Rheinland Romania, în pungă de „unghie-n gât”, la 900 grame. Aduci fasolea din Etiopia, o ambalezi în România, o trimiți în Marea Britanie, pentru cratițele Diasporei: fasolea românească nu mai există,  fiindcă agricultura românească este în agonie, domeniile-cheie unde mai există preocupare prezidențială pentru o bună finanțare sunt alea care oferă iluzia puterii – justiția, armata și serviciile secrete.

Pe ambalaj se precizează că fasolea cu boabe mici de Etiopia este ideală pentru prepararea „celor mai gustoase” ciorbe și salate: nota bene, ciorbe și salate românești. În boabele sale „atent selecționate”, fasolea din Etiopia „concentrează întreaga savoare” a preparatelor românești. Producătorul Deroni îți reamintește să păstrezi fasolea „la loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea razelor solare și de îngheț”. Exact mediul optim pentru depozitarea președintelui Klaus Iohannis și a turmei de consilieri.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „De puțul gândirii economice: România lui Iohannis nu mai produce nici fasole, o aduce din Etiopia”

  • Importam totul.La Cotroceni se doarme iar in sate,lumea sta la bere.O tara fericita. 😛

  • Si cand te gandesti ca pe nea Nicu l-am impuscat pentru subminarea economiei. Asta e razbunarea lu al batran. Meritam cu prisosinta tot ce ni se intampla. Fara mila!

  • fasolea e… chestie complexa, faza e ca noi importam si patrunjel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *