Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Decizia de validare a lui Vasile Dâncu în funcția de președinte al Consiliului Național al PSD, votată în CEx

Cozmin Gușă a anunțat, cu puțin timp înainte de decizia din Comitetul Executiv al PSD, că Vasile Dâncu devine noul președinte al Consiliului Național.
„Prima veste bună din PSD, la 9 luni după ce m-am reînscris în partid: Vasile Dâncu, noul Președinte al Consiliului Național al PSD! Atenție, “SE REFAC JOCURILE POLITICE!”.

Azi se va vota în CEX PSD, decizia de validare a lui Vasile Dâncu în funcția de Președinte al Consiliului Național al PSD, lucru despre care vorbim tot de vreo 9 luni c-ar fi extrem de benefic partidului. Se pare că NEVOIA i-a convins pe majoritatea din CEX ( și nu numai!), că asta poate fi soluția de “reîncărcare” cu conținut și strategii coerente pentru acțiunea politică a PSD. Singurul care pare supărat este doar amicul Mihai Tudose , care are oricum mai multe calități decât defecte, adică e “pozitiv” în sensul bun. Printre defecte însă este și acela că ascultă prea mult la ce-i zice Florian Coldea, adică același care l-a “sfătuit” să demisioneze, cedând astfel în fața presiunilor lui Dragnea, inclusiv cu consecința (pe care Mihai nu și-ar fi dorit-o!) “lăsării cu ochii-n soare” a premierului Japoniei. Iar Coldea, printre alte motive, l-a “jenat în mod subteran” pe Vasile Dâncu în ultima vreme, nemulțumit fiind că acesta nu-i mai răspunde apelurilor și mesajelor. Repet, “printre alte motive”!

Voi comenta în plus despre această veste bună în perioada următoare, deocamdată închin în cinstea evenimentului cu o bere austriacă băută dintr-o halbă ornată cu efigia lui Mihai-Viteazul!”, a scris analistul politic pe Facebook.

Vasile Dâncu are sprijinul mai multor organizații din Ardeal și din Moldova. El s-a reînscris în PSD în 2019, în organizația PSD Bistrița Năsăud.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *