Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Exclusiv: Desant condus de Iohannis și Orban în Piața Universității

La Universitate se fac de zor pregătiri pentru 13 iunie, când un comando condus de Klaus Iohannis și Ludovic Orban va descinde în piață, unde va fi o manifestare de proporții, una care se încadrează în logica precampaniei electorale.

Potrivit surselor cristoiublog, va fi o încercare de a culpabiliza PSD prin rememorarea mineriadei.
Cei puși să pregătească terenul, îi înjură cu foc pe cei doi, în primul rând din cauză „că sunt niște nerușinați care nu se gândesc cum să o ducem mai bine, ci cum să ne ia drepturile” și că se gândesc doar la foloase politice.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Exclusiv: Desant condus de Iohannis și Orban în Piața Universității”

  • Nu sunt interzise manifestațiile in starea de alertă? Se repeta episodul Paranghelia lui Orban, de data aceasta in aer liber si cu participarea Marelui Carmaci de la Cotroceni?

  • A fost un proto-Maidan avortat , din fericire .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *