Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Descoperitorul de talente: Carmen Stan, semnul toamnei bogate

Începe toamna, care pentru unii are roade bogate, pentru alții, rezultate mai anemice.
Cum este, onorabili cititori, toamna descoperitorului de talente? Bogată, chiar cu roade bune. Nu mă credeți? Ia priviți aici puțin să vedeți un talent deosebit. Numele său este Carmen Stan, iar destinul său artistic, ca al altor creatori din Ploiești, este legat de numele Luciei Boulescu. Dar, dacă despre doamna Boulescu am scris, este acum rândul să o cunoaștem pe Carmen Stan. Ca și mine, veți descoperit un pictor cu mari resurse, bine valorificate. Îi urăm succes deplin în noul său drum artistic.

– Vă rugăm să vă prezentați pentru început.
-Sunt Carmen Stan din Ploiești. Unul dintre oamenii care acum sunt dedicați trup și suflet picturii.

– Cum a fost apropierea dumneavoastră de pictură?
– Am avut o operație în anul 2019. Apoi, m-am întrebat în mod justificat? Ce fac eu? Cu ce mă voi ocupa în viitor? Ce să fac cu mâinile mele? Atunci, m-am întâlnit cu o prietenă a mea, Lucia Boulescu. Se ducea la cursuri de pictură. Cu mai mulți ani în urmă, eu încercasem de câteva ori să colorez. Am zis atunci…super, o să merg și eu. Cei de acasă când au auzit de intențiile mele mă tot întrebau, dar cum? Cum să te faci tu pictoriță? Așa au început să treacă lunile și nu realizam nimic. A venit apoi data de 6 ianuarie, anul 2021. Am trecut la acțiune, am cumpărat vopsele acrilice, tot ce mai era nevoie și am început să pictez. Apoi, am intrat pe internet și am găsit acolo multe căi pentru a putea să fac mai mulți pași înainte. Tot ce am dorit este să aduc un mic zâmbet prin intermediul picturilor mele.

– Mulțumesc. Cum a fost evoluția în ansamblul său pentru pictura dumneavoastră ?
-Am mers la Palatul Culturii din Ploiești, la cursuri dedicate picturii. Lucram cu plăcere tot ce făceam.
Apoi, în ianuarie 2022 am avut marea plăcere să fiu primită la Cenaclul de arte plastice Arcade – Ioan Titus Drăghicescu, al Consiliului Județean Prahova. Pe data de 13 ianuarie 2022, țin minte bine data asta, am participat cu lucrări la primul meu vernisaj. Expoziția se intitula Salonul de Iarnă.
A urmat apoi a doua expoziție. Au fost două tablouri semnate de mine la Concursul Național de arte plastice Nicolae Milord, ediția numărul 6 din orașul Piatra Neamț.

-Ce vă doriți în viitor?
– Vreau să parcurg următoarele etape pe calea evoluției în arta frumoasă a picturii. Vreau să utilizez și alte tehnici de lucru, pentru tablourile mele. Pe de altă parte doresc să abordez în lucrările mele noi și noi teme, noi subiect. Dorința mea este ca rodul muncii mele este să aducă un zâmbet de satisfacție pe fețele oamenilor.

– Vă urăm mult succes! Să vedem acum câteva tablouri pe care le semnați.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *