Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Descoperitorul de talente: Florica Zamfir vă face un tablou rapid

10 noiembrie, 2021. Pentru o asemenea zi, trebuie neapărat să găsesc un subiect de nota 9 plus cu felicitări, asta în condițiile în care nota 10 este deja rezervată, de mult timp, de profesorul foarte exigent.
Caut în dreaptă, caut în stânga, sus, jos, în față, în spate. Cred că am găsit ceva care vă poate interesa.
Este o invitație în lumea armoniilor cromatice, acolo unde am descoperit un mare talent.
Este vorba de doamna Florica Zamfir.

– Vă rugăm, în primul rând, să vă prezentați.
– Mă numesc Florica Zamfir. Sunt născută pe 25 decembrie 1960, o zi mare pentru creștinii din întreaga lume și pentru mine. Am trecut prin toate școlile – gimnazială, liceu și Facultatea de filologie la „Spiru Haret” București.

– De când a început drumul dumneavoastră în lumea de vis a picturii?
– „Pictez” de mic copil, dezvoltându-mi talentul, „talantul” dat pe parcursul întregii mele vieți, cu mare ajutor de la bunul Dumnezeu.

– Care sunt tehnicile preferate?
– Pictez în tempera, acrilic și pe pânză în ulei și pe lemn la sfintele icoane aplic și foiță de aur.

– Preferați dimensiunile mai mari, ori mai mici?
– Cea mai mare dimensiune la care am lucrat a fost a unei icoane pe lemn cu Sf. împărați Constantin și Elena 50 /70 cm cu ajutorul Domnului, dar se poate lucra și la dimensiuni mai mari!
– Vă mulțumesc frumos.

Interesant este că picturile se pot achiziționa la prețuri foarte mici, de la 200 lei format A4, 300, format A5. Dacă sunt făcute pe lemn, costul este puțin mai ridicat. Pentru detalii, tel – 0730 848 011. Puteți vedea o colecție reprezentativă pe pagina de Facebook la numele Florica Zamfir.

Ne bucurăm că am descoperit nu numai artist de valoare, dar și un om special cu o familie frumoasă. Personal, vă asigur că mă duc să văd ce mai am în cont disponibil. În mod sigur vreau să fac și eu câteva achiziții. Astfel, colecția de acasă se va mări cu câteva tablouri impresionante, procurate la prețuri amicale.

Fac un control rapid pe aplicația telefonului mobil. Ura! Mai am ceva pentru bucuriile autentice, dincolo de cele care se numesc, facturi, cheltuieli cu locuința și celelalte obligații curente.
Sper să vă pot arăta, peste puțin timp, ce am reușit să obțin. Vă urez și dumneavoastră multă inspirație în alegeri, ori comenzi speciale. Se apropie apoi luna cadourilor.
Iată câteva imagini în care vedem pictorul și unele lucrări.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *