Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Descoperitorul de talente / Gabriela Pietreanu, spirit rebel, care iubește culoarea și libertatea

Scriu aceste rânduri în 9 aprilie, deci ele vor ajunge la cititori în 10 aprilie. Este numai bine deoarece vreau să vă aduc în centrul atenției un artist care pictează numai tablouri de nota 10.
Doamna Gabriela Pietreanu, artistul cu nume de înger, este îndrăgostită iremediabil de culori. După ce am văzut tablourile sale, m-am îndrăgostit și eu iremediabil de ele. A sosit momentul să cunoaștem autorul lor, iar la final să le și admirăm.

— Vă rog să vă prezentați
— M-am născut în cel mai sudic punct al țării, orașul Zimnicea, locuiesc în Timișoara via Brașov, București.
Am studiat la Facultatea de Sociologie și Psihologie Timișoara, Școala de Arte Timișoara, restul este istorie. Sunt un spirit ușor rebel, iubesc libertatea de exprimare, nu îmi plac constrângerile, cuvântul „trebuie” și nu trăiesc pentru „ce vor spune a și b”.

Iubesc tot ce este frumos în jurul meu, iubesc Arta sub toate formele ei de manifestare. Am început să mă joc cu pensula și culorile acum 10 ani. Lucrez în acril, ulei și tehnică mixtă, prefer formatele mari.

Pentru că nu îmi plac regulile lucrez după intuiție și echilibrul meu interior (cum se spune, „pe banii mei fac ce vreau”). Iubesc culoarea foarte tare, am încercat să fiu și „cuminte”, dar nu m-am regăsit.

— Cum a fost anul 2021 pentru dumneavoastră ?
— Anul 2021 a fost un an bun, dacă privesc partea plină a paharului, am expus în aproximativ 9 expoziții, o personală, restul colective în Timișoara, Oradea, Caransebeș, Pecica, Iași (online) și Serbia. Totul a fost în condiții de pandemie, trist, dar a fost. Am avut și o expoziție caritabilă.

— Felicitări ! Ce ne spuneți despre anul 2022 ?
— Anul 2022 a început bine, am avut câteva expoziții colective și există câteva proiecte pe agendă, să fim optimiști.
Pentru viitor îmi doresc sănătate, pace, toleranță, mai multă comunicare, să ne bucurăm și să zâmbim mai des. În final voi aminti tuturor, mai ales celor din lumea artistică faptul că este loc pentru toata lumea sub soare.
— Evident, aveți dreptate. Mulțumim frumos!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *