Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Descoperitorul de talente. Mihaela Nistor: Arta reprezintă o hrană a sufletului

Folosește pigmenți metalici aurii pentru a da strălucire tablourilor sale. Folosește cele mai diverse tehnici pentru a realiza lucrările sale cu multe virtuți artistice.
Este vorba despre un artist special, ea se numește Mihaela Nistor.

— Vă rugăm să vă prezentați
— Mă numesc Mihaela Nistor, sunt membră a Asociației Artiștilor Plastici București din anul 2020, iar anul 2021, legat de artă, a însemnat pentru mine participarea la saloanele de sezon ale asociației, expoziții organizate online din motivul pandemiei, dar a însemnat și participarea la o expoziție pe simeze, organizată la Rădăuți și participarea la o expoziție online de icoane, organizată în preajma sărbătorilor de iarnă, de către Clubul Soroptimist International of Bucharest.

— Ce vă doriți pentru anul 2022?
— Pentru anul 2022 îmi doresc participarea la toate expozițiile asociației și nu numai, acest an aducându-mi până în prezent și participarea la expoziția online – schimb cultural Romania-Ecuador și participarea, în curând, între 1-10 aprilie, la expoziția „Homo Sum” găzduită de Sala Dalles.

— Cum doriți să fie lumea în general?
— Mi-ar plăcea și mi-as dori ca lumea, în general, să devină mai umană, mai dreaptă, mai conștientă și mai atentă la valorile reale, la conținut si nu la „poleială” acoperitoare, înșelătoare și îndoielnică.
Îmi doresc revenirea, cât mai curând, la o atmosferă de liniște, pace, armonie, înțelegere între oameni și popoare, acolo unde există urâțenie, dezbinare, luptă, ambiție bolnavă de a asupri, cotropi, umili pe alții, revenirea cât mai curând la o stare de normalitate, senin pe cer și senin în privirile, în inimile și in viețile oamenilor.

— Ce reprezintă arta în general pentru dumneavoastră ?
— Arta reprezintă o hrană a sufletului, o evadare din cotidianul adesea gri și prăfuit, într-un univers al visării, al formelor și culorilor infinite, într-o lume de poveste și sentimente nobile.
Avem nevoie să ne detașăm, prin arta, în toate formele ei, de partea ternă a vieții cotidiene, de mecanisme repetitive, de partea umbrită din interiorul nostru, de temeri, de tot ce este urât.
Lucrările mele de grafică sunt 90% rodul imaginației mele și al universului meu interior, transpuse în forme și culori care mă definesc și mă întregesc.
În afară de lucrările imaginare, am în albumul „Imaginație și Creativitate” și natură statică, peisaj, portret, abstract. Culorile utilizate sunt tempera și pastel pe carton și hârtie Canson, dar multe dintre lucrări au o tehnică mixtă: combinații de culoare și colaj din hârtie, material textil, petale /frunze presate, pene… toate fiind adesea garnisite cu doi pigmenți metalici aurii: oro chiaro și oro scuro, pigmenți care conferă lucrărilor strălucire. Aceste reflexe aurii, din păcate, nu sunt vizibile în poze decât foarte puțin sau deloc.
În continuare, doresc să vă prezint o parte din lucrările mele.
— Sigur, abia așteptăm.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *