După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Deși Ludovic Orban susține doctrina naționalistă a lui Liviu Dragnea, presa de dreapta nu-l critică


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Deși Ludovic Orban susține doctrina naționalistă a lui Liviu Dragnea, presa de dreapta nu-l critică”

  • pe vremea lui Dragnea creca inca mai credeau in Globalizare:)
    Acum, dupa ce si or fi dat seama ca Globalizarea e papa, ceea ce urmeaza fiind ‘calea spre statele-natiuni’..au dat o si ei la ntors:)))

    cea mai capabila cale prin care demolezi natiunile e chiar ‘calea natiunilor’:), nu Globalizarea, ca daca mai cobtinua, Globaluzarea nastea reactiuni periculoase:)
    Asa ca ‘globalizarea’ s a mutat la nivel micro si va actiona de acolo, extrem de potent, in directia Unificarii dinamicilor.
    Mai altfel spus…nivelul superior al Globalizarii e…calea statelor-natiuni, de asta si numa dasta ceea ce urmeaza e calea statelor care se aduna in propria matca…( insa facand asta vor genera diferente de pitential colosale, capabile sa genereze miscare așijderea, miscarea asta putind fi chiar o migratie nemaintalnita a creierelor si a specialistilor catre tarile potente, care vor deveni aspiratoare care lasa n fundul gol…natiunile incapabile

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog