Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Deși nu e top model Klaus Iohannis provoacă senzație prin felul în care se îmbracă


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Deși nu e top model Klaus Iohannis provoacă senzație prin felul în care se îmbracă”

  • Să știți că, totuși, sunt cititori care sunt interesați de impresiile dvs. din categoria turismului istoric. Eu sunt pasionată de istorie. Din documentările mele am înțeles importanța lucrurilor mici în hotărârile politice mari. Dacă stăpânești trecutul pricepi mai ușor prezentul și poți ghici (vai!) cam ce urmează. Așa că, vă aștept cu interes relatările.
    P.S. Vara trecută am citit „Creanga de aur”. Am redescoperit geniul lui Sadoveanu grație îndemnului dvs. de la Sinaia. Continuați, Maestre! Pentru că nu vorbiți în vânt.

  • „O poza face cat 1.000 de cuvinte”, dar un film fie el si de cateva minute.
    Va multumesc,din nou,pentru ca ne bucurati, cu ceea ce vizitati dumneavoastra, si pe noi, „muritorii de rand”, cei care poate „in aceasta viata” nu avem ocazia sa vedem tot ce ne aratati din calatoria pe care o faceti. Nu toti au posibilitatea sa vada „pe viu”despre ce au invatat, citit si vazut in filme candva, de aceea este minunat ca ne „fericiti” si pe noi (1,2,cum spuneti dumneavoastra,dar fiti sigur ca sunt mai multi).Daca unuia sau altuia nu-i place sa
    nu se uite, ma indoiesc insa ca nu o fac pentru ca in firea omeneasca este curiozitatea, dar carcotasi sunt destui.
    PS. Foarte interesant, desi a trecut mult timp de atunci si nu se percepe taxa de vizitare, toate obiectivele sunt foarte bine renovate si intretinute, pe cand la noi este totul o ruina si „care se mai tine cat de cat” este lasat in paragina. Mare pacat ! Ai nostri,(n-au timp deajuns si…) si totul ii „surprinde”, desi au fost „dincolo” si au vazut cum este, pot pune in practica si la noi ca har domnului au ce…si unde…numai sa doreasca si sa-si faca timp.