Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Deși nu e top model Klaus Iohannis provoacă senzație prin felul în care se îmbracă

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Deși nu e top model Klaus Iohannis provoacă senzație prin felul în care se îmbracă”

  • Să știți că, totuși, sunt cititori care sunt interesați de impresiile dvs. din categoria turismului istoric. Eu sunt pasionată de istorie. Din documentările mele am înțeles importanța lucrurilor mici în hotărârile politice mari. Dacă stăpânești trecutul pricepi mai ușor prezentul și poți ghici (vai!) cam ce urmează. Așa că, vă aștept cu interes relatările.
    P.S. Vara trecută am citit „Creanga de aur”. Am redescoperit geniul lui Sadoveanu grație îndemnului dvs. de la Sinaia. Continuați, Maestre! Pentru că nu vorbiți în vânt.

  • „O poza face cat 1.000 de cuvinte”, dar un film fie el si de cateva minute.
    Va multumesc,din nou,pentru ca ne bucurati, cu ceea ce vizitati dumneavoastra, si pe noi, „muritorii de rand”, cei care poate „in aceasta viata” nu avem ocazia sa vedem tot ce ne aratati din calatoria pe care o faceti. Nu toti au posibilitatea sa vada „pe viu”despre ce au invatat, citit si vazut in filme candva, de aceea este minunat ca ne „fericiti” si pe noi (1,2,cum spuneti dumneavoastra,dar fiti sigur ca sunt mai multi).Daca unuia sau altuia nu-i place sa
    nu se uite, ma indoiesc insa ca nu o fac pentru ca in firea omeneasca este curiozitatea, dar carcotasi sunt destui.
    PS. Foarte interesant, desi a trecut mult timp de atunci si nu se percepe taxa de vizitare, toate obiectivele sunt foarte bine renovate si intretinute, pe cand la noi este totul o ruina si „care se mai tine cat de cat” este lasat in paragina. Mare pacat ! Ai nostri,(n-au timp deajuns si…) si totul ii „surprinde”, desi au fost „dincolo” si au vazut cum este, pot pune in practica si la noi ca har domnului au ce…si unde…numai sa doreasca si sa-si faca timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *