În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Disperarea unei femei cu cancer care nu poate face chimioterapie. „Să dea o lege să ne eutanasieze!”

Strigătul disperat al unei femei, bolnavă de cancer, mamă a unui copil cu handicap grav, a ajuns și la noi, la cristoiublog.
„Va rog din suflet să mă ajutați, sunt mama unui copil cu handicap grav, eu am cancer, sunt din Suceava și fac chimioterapia la București. DSP Suceava refuză să mă testeze covid pentru a merge la cura de chimioterapie de la București, pe motiv că nu au voie să testeze decât focarele. Eu ce fac, cum să mă oblige să merg să stau o săptămână în spital la București ca să mă testeze ei apoi sa fac chimioterapia? Cu cine las copilul o săptămână, în condițiile în care mama e pe dializa de 3 ori pe săptămână. Nu am ce face cu copilul. Am sunat la Ministerul Sănătății nimeni nu raspunde. Eu ce fac? E legal refuzul celor de la DSP de a mă testa? Să dea o lege prin care, la cererea bolnavului să i se pună o perfuzie să moară încet că asta nu e viață. Sunt disperată. Ajutați-mă vă rog!”, cere ea. Chiar vrea să renunțe la chimioterapie: „Ei zic că legea spune că testează doar focarele,și noi ce facem? Ocupăm câte 3 zile un spital aiurea pina vine rezultatul și pe unul care chiar are nevoie de îngrijire medicală nu are unde să îl interneze. In ce tara trăim? Sunt in stare in aceste condiții să renunț la chimioterapie”.
Deși protocolul, arată foarte clar că pacienții cu afecțiuni oncologice au prioritate, medicul epidemiolog a transmis altceva, deoarece Curtea de Conturi le-a făcut scandal, că nu există bază legală.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Disperarea unei femei cu cancer care nu poate face chimioterapie. „Să dea o lege să ne eutanasieze!””

  • Din pacate parca toata medicina se opreste la Covid,parca nu mai exista si alte boli,mult mai cumplite cum este blestemul numit cancer,cea mai oribila boala posibila,si careia”marea Stiinta” nu i gaseste leacul de zeci de ani,oricum nu e o prioritate,armele si bugetele de triliarde de dolari pe inarmare sunt o prioritate,de asta o gripa mai rea decat cea obisnuita cum este Covidu asta a dat”marea civilizatie Vestic Capitalista” cu cracii in sus(la ce ne folosesc arsenalele de triliarde de dolari,cohortele de soldati si spioni inarmati pana in dinti si dotati cu tehnica SF? La nimic.),putand reprezenta sfarsitul Occidentului.De ce? Pentru ca am vrut arme,nu sanatate,nu educatie,si am siluit si Natura,iar ea s a hotarat sa ne dea o lectie,una aspra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *