Comisia Europeană pregătește o propunere de a impune noi taxe la nivelul țărilor UE, pentru a rambursa sutele de miliarde puse la dispoziția statelor membre pentru redresarea post-COVID-19

Evolutie COVID-19 in Romania, actualizat miercuri 15 iulie, ora 13:00, ziua 141 de la primul caz confirmat

Sursa: Cristian Stan/Linkedin


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Împușcarea ursului – secret de stat | Ion Cristoiu la „Marius Tucă Show”
”Marius Tucă Show”, 5 mai 2021. Invitați: publicistul Ion Cristoiu și generalul SIE Silviu Predoiu. Publicată de Aleph News pe Miercuri, 5 mai 2021
Invitații cristoiublog