Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Exclusiv anti-interviu: azi, președintele României, Klaus Werner Iohannis

10 Klauși mititei

Prezentăm în continuare un “Anti-Interviu” de 10 întrebări pentru președintele României, Klaus Iohannis- politicianul al cărui mandat s-a rezumat la o sumă de excursii la Bruxelles, șprițuri în Sibiu, o șapcă primită cadou de la Donald Trump, un Referendum scump și fără utilitate, poze “selfie” la mitingurile “rezist” și un șir de întrebări rămase fără răspuns, referitoare la securitatea națională a României și la respectarea Constituției.

“Multilateralismul” (a se citi “globalismul”) la care a aderat Iohannis nu produce lideri politici, ci roboței grijulii, nevoiți să se miște zilnic între limite care le sunt impuse sau care sunt auto-impuse: Iohannis poate comenta starea vremii pentru Coloneleasa și restul Diviziei Presă, poate condamna prestația politică a unui partid, poate organiza Referendumuri pe Justiție scumpe și cu întrebări imund-școlărești care încalcă egalitatea oamenilor, dar va avea mereu subiecte “interzise”, impuse eventual prin nucleul neo-marxist de la Bruxelles care îl ghidonează: un exemplu ar fi Protocoalele între Serviciul Român de Informații și Justiție- cele care au inugurat în România un Sistem Paralel demn de o republică bananieră. 

În consecință, transparența actului de guvernare la Cotroceni este cvasi-inexistentă și toate tentativele de dezasamblare a sistemului paralel (cu arhivele de șantajare a unor magistrați, cu implicarea SRI pe dosarele penale, cu refuzul la publicare a unor documente secretizate abuziv ș.a) au fost blocate la nivelul Președinției, dar și al unor “sateliți” de la Consiliul Suprem de Apărarea Țării, Înalta Curte de Casație și Justiție sau Parchetul General.

Reporter: Bună ziua! Judecătoarea Dana Gârbovan, de la Cluj, v-a cerut să publicați Hotărârea CSAT nr. 17/2005 care a creat cadrul pentru protocoalele Serviciului Român de Informații cu Justiția. Are Președinția, pe mandatul Iohannis, o problemă cu publicarea unui act care a însemnat practic, debutul unui Sistem paralel în Justiția din România? Comentați.
Klaus Iohannis: ?

Reporter: Mediafax v-a solicitat o poziție publică cu privire la revocarea procurorului general Augustin Lazăr, după acuzațiile legate de refuzul eliberării de la Aiud a disidentului anticomunist Iulius Filip, la care nu ați răspuns. Comentați.
Klaus Iohannis: ?

Reporter: Asociația Judecătorilor pentru Apărarea Drepturilor Omului v-a solicitat public revocarea “de îndată”, a numitei Ana Birchall de la ministerul Justiției, menționând că “este inacceptabil ca de 40 de zile, președintele sa nu respecte Constituția și domnia legii”. Are Președinția pe mandatul Iohannis, o problemă în respectarea Deciziilor de Curte Constituțională? Comentați.
Klaus Iohannis: ?

Reporter: PSD v-a solicitat o poziţie publică atunci când într-un raport al unei comisii parlamentare s-a stabilit că personaje din mediul politic şi jurnalistic “au multiplicat şi au sustras ilegal documente” din Arhiva SIPA – documente ce pot fi folosite pentru şantajarea magistraţilor. Comentați.
Klaus Iohannis: ?

Reporter: Mediafax v-a solicitat o poziție publică referitoare la faptul că Angela Merkel, cancelar al Germaniei, v-a cerut blocarea planului Guvernului de a transfera sediul ambasadei în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, sursa informației fiind presa israeliană. Are o problemă Președinția cu adoptarea unei poziții publice referitoare la acest subiect, care sugerează subordonarea totală a politicilor externe ale României? Comentați.
Klaus Iohannis: ?

Reporter: PSD v-a solicitat să explicați de ce aţi tolerat adoptarea OUG 6/2016 de către numita Raluca Prună, respectiv fostul prim-ministru Dacian Cioloş, prin care un serviciu secret (SRI) era transformat practic în organ de cercetare penală, încălcându-se astfel Constituţia şi legislaţia privind securitatea naţională. Comentați.
Klaus Iohannis: ?

Reporter: Deputatul Marian Cucșa v-a solicitat să precizați dacă veți înapoia din “banii de meditații”, zecile de milioane euro cheltuite pentru Referendumul pe Corupție inițiat în 26 mai, care a conținut două întrebări ce încălcau principii precum cel al egalităţii. Nu ați răspuns. Comentați.
Klaus Iohannis: ?

Reporter: Mediafax v-a solicitat o poziție publică referitoare la posibile infracțiuni (uzurparea funcției, abuzul în serviciu, compromiterea intereselor justiției, delapidare, deturnare de fonduri) comise prin semnarea și punerea în aplicare a Protocolului SRI-Parchetul General. Nu ați răspuns. Comentați.
Klaus Iohannis: ?

Reporter: Deputatul Liviu Pleșoianu v-a întrebat de ce nu ați grațiat mama care furase mâncare pentru a-și hrăni copilul de 9 ani, Ana Maria. Nu ați răspuns. Comentați.
Klaus Iohannis: ?

Reporter: cristoiublog.ro a solicitat Președinției să precizeze poziția referitoare la semnarea Pactului Global pe Migrație (Compact for Safe, Orderly and Regular Migration) în contextul în care număr de state membre ale Uniunii Europene anunțaseră că nu vor semna documentul- acuzând că ar putea determina o cvasi-legalizare a migrației ilegale spre UE. Nu ați răspuns. Comentați.
Klaus Iohannis: ?

Reporter: Vă mulțumim. La revedere!
Klaus Iohannis: ?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Exclusiv anti-interviu: azi, președintele României, Klaus Werner Iohannis”

  • Rizoaica, în turul doi vor fi Mircea Diaconu și încă cineva

  • Iohannis ar fi cel mai bun șef de gară din Romania, ar calcula întîrzierile la tren cu informații de la sri. Noroc că ni la păstrat liber derbedeul tractorist Augustin Lazăr 😀

  • ‘Cum v a lasat inima sa scoateti in strada 5 familii pentru a pune mana pe a 6 a casa?’
    ‘…’

    ‘De ce a trebuit sa ucideti pentru guvernul meu?’
    ‘…’

    ‘De ce nu ati creat celula de criza pt caracal’?
    ‘…’

    ‘Pana si bulgarii au negociat pt F16, noi de ce n am putut?’
    ‘…’

    ‘De ce polonezii au obtinut offset pt patriot, si noi doar batai pe umar?’
    ‘…’

    ‘Cat ar trebui sa fie redeventa pt zacamintele enorme din marea neagra?’
    ‘Cat vor americanii. Si viena.’

    ‘Cand vom opri exportul de busteni?’
    ‘Sunati la schweighoffer.’

    ‘De ce gazul nostru va merge in ungaria pt petrochimie (valoare adaugata fmare, exporturi), in timp ce noua ne e interzis (vezi ind ingrasaminte chimice)?
    ‘…’

    ‘De ce s a ocupat sts ul de procuratea biletelor pt familia americana in cazul Sorina’ ?
    ‘…’

    ‘Ce lobby ati facut pt schengen sau pt ridicarea vizelor sua?’
    ‘…’

    ‘Considerati ca va meritati salariul?’
    ‘…’

    ‘Privindu va ranjetul in oglinda, intelegeti cum de a fost posibil nazismul in tara cea mai culturala a europei?’
    ‘…’

    ‘Oare chiar exista pe lumea asta si nemti puturosi?’
    ‘…’

    ‘De ce suntem singura tara din europa cu alegeri militarizate, voturile contabilizate in secret de sts?’
    ‘…’

    ‘Cine e pe primul loc la agenti secreti per sutademiidelocuitori, noi sau sua?’
    ‘…’

    ‘Cate dosare penale mai aveti?’
    ‘…’

    ‘Ati promis ca daca sunteti ales renuntati la imunitate, de ce n ati facut o?’’
    ‘…’

    ‘Vi se pare normal ca in prlamentul european Viktor Orban sa ne ia apararea, in timp ce pnl si usr sa voteze impotriva Romaniei?’
    ‘…’

    und so weiter … … …

  • conferinta de presa hexifarma:
    ‘Sri pretinde ca v a informat despre diluarea criminala a dezinfectantilor in csat, de ce nu ati luat masuri.?’
    Jigodia a raspuns textual:
    ‘Noi primim informari de la sri. Si le citim.’
    Si a parasit sala.
    Exista inregistrare tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *