Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Exclusiv cristoiuTv. De ce vrea Călin Popescu Tăriceanu să fie primarul Capitalei

Intrarea lui Călin Popescu Tăriceanu în cursa pentru Primăria București a fost tratată mai degrabă ca un moft sau ca o încercare de a încurca alți candidați. Fostul premier a explicat, în detaliu, ce anume l-a determinat să facă acest gest, chiar dacă este creditat cu șanse mici.

„Puțină lume știe că eu sunt la bază inginer constructor, am lucrat ca inginer constructor (…) dacă ați ști câte lucrări am avut în București, la care am participat de la început, veți fi mirat”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, vineri seara, la cristoiuTv, unde a explicat de ce vrea să fie primarul Capitalei.

Liderul ALDE a constatat că primarii de până acum au dat prea puțină importanță dezvoltării armonioase a Capitalei din punct de vedere arhitectural:
„Primarii din ultimele mandate au folosit Primăria Bucureștiului ca o trambulină pentru a atinge un alt obiectiv. Băsescu se gândea la prezidențiale. Și Videanu cred că se gândea la prim-ministru, Oprescu, la fel. În loc să se concentreze pe câteva proiecte reprezentative, mari, care să întregească Bucureștiul, s-au ocupat de mărunțișuri. Nici unul nu a avut o viziune de ansamblu asupra orașului”.

Despre proiectele pe care le-a făcut, despre viziunea lui asupra dezvoltării Bucureștiului puteți afla urmărind emisiunea aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *