Exclusiv cristoiuTv. De ce vrea Călin Popescu Tăriceanu să fie primarul Capitalei

Intrarea lui Călin Popescu Tăriceanu în cursa pentru Primăria București a fost tratată mai degrabă ca un moft sau ca o încercare de a încurca alți candidați. Fostul premier a explicat, în detaliu, ce anume l-a determinat să facă acest gest, chiar dacă este creditat cu șanse mici.

„Puțină lume știe că eu sunt la bază inginer constructor, am lucrat ca inginer constructor (…) dacă ați ști câte lucrări am avut în București, la care am participat de la început, veți fi mirat”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, vineri seara, la cristoiuTv, unde a explicat de ce vrea să fie primarul Capitalei.

Liderul ALDE a constatat că primarii de până acum au dat prea puțină importanță dezvoltării armonioase a Capitalei din punct de vedere arhitectural:
„Primarii din ultimele mandate au folosit Primăria Bucureștiului ca o trambulină pentru a atinge un alt obiectiv. Băsescu se gândea la prezidențiale. Și Videanu cred că se gândea la prim-ministru, Oprescu, la fel. În loc să se concentreze pe câteva proiecte reprezentative, mari, care să întregească Bucureștiul, s-au ocupat de mărunțișuri. Nici unul nu a avut o viziune de ansamblu asupra orașului”.

Despre proiectele pe care le-a făcut, despre viziunea lui asupra dezvoltării Bucureștiului puteți afla urmărind emisiunea aici:

Comentarii

📹 Videoblitz 📹
Loading
Invitații cristoiublog