Spania a câștigat Campionatul European de Fotbal, după ce a învins Anglia în Finală cu scorul de 2-1

Foto. UDMR și talentul de a face cărțile

În decembrie, 2014, guvernul Ponta 3 a căzut după ce UDMR a ieșit de la guvernare. Liderul uniunii, Kelemen Hunor, a spus, la Consiliul Reprezentanților Unionali: „Opoziția de acum nu dorește să guverneze. Liderii opoziției ne-au rugat să rămânem, să nu cadă guvernul”. Adică, PNL și PDL, acum doar PNL, s-au pus în genunchi, să nu cumva să intre la guvernare. UDMR s-a retras, dar Victor Ponta a reușit să își facă un nou cabinet, care a fost învestit în 17 decembrie. Acum, UDMR face iarăși cărțile cu PNL la masă.

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *