Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Fraza care explică toate tragediile de tipul „corupția ucide”

Raed Arafat: „Poate că și dacă spitalul avea autorizație la incendiu nu se putea împiedica apariția acestei tragedii”.
Este o frază care explică, în sine, toate tragediile de tipul „corupția ucide”. Este un mod cinic și iresponsabil de a-i acoperi pe pompierii de la ISU incapabili să facă presiuni la momentul potrivit, să iasă public și să spună ”Așa nu se mai poate! Închideți spitalul!”.
Declarația lui Arafat spune că nu se putea face nimic. Că a fost vorba doar despre destin în cazul celor cinci persoane decedate. Ca și la Colectiv, de altfel.
„Poate că și dacă mașina ar fi fost verificată la ITP, iar șoferul ar fi avut carnet, tot ar fi murit oamenii ăia din stația de autobuz”, ar putea spune Arafat, la fel de cinic.

(Text de Adrian Onciu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog