Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Frontul anti-chinez, Ambazonia și bolile militarilor

Prim-ministrul Japoniei, Fumio Kishida, a anunțat un nou plan strategic, promițând investiții de miliarde de dolari pentru a ajuta economiile din regiunea Indo-Pacifică în toate domeniile, de la industrie la prevenirea dezastrelor. Planul pe care l-a anunțat la New Delhi este văzut drept o încercare a administrației de la Tokyo de a crea legături mai puternice cu țările din Asia de Sud și de Sud-Est, totul pentru a contracara influența crescândă a Republicii Populare Chineze în această zonă de pe Glob.

Kishida a mai spus că Japonia dorește ca invazia Rusiei în Ucraina să se încheie cât mai curând posibil și a făcut apel la „Sudul global” (termen care se referă la țările din Africa, Asia, Oceania și America Latină) să dea dovadă de solidaritate după discuțiile sale cu premierul indian Narendra Modi. Kishida a mai declarat și că există „patru piloni” în noul plan Indo-Pacific al Japoniei: menținerea păcii, abordarea noilor probleme globale în cooperare cu țările din Indo-Pacific, realizarea conectivității globale prin diverse platforme și asigurarea siguranței mărilor și cerurilor, alături de păstrarea acestora deschise (detalii: https://www.reuters.com/world/asia-pacific/japan-announces-75-bln-new-plan-counter-china-indo-pacific-2023-03-20/). Frica față de influența Chinei crește.

Un studiu al Pentagonului a descoperit că există riscuri mari ca piloții militari să se îmbolnăvească de cancer și, pentru prima dată, a arătat că și echipajele de la sol care alimentează, întrețin și lansează aceste aeronave se îmbolnăvesc grav. Datele au fost cerute de mult timp și de către aviatorii militari pensionați, care au tras un semnal de alarmă ani de zile cu privire la numărul de membri ai echipajelor de zbor și de la sol pe care îi cunoșteau și care aveau cancer. Li s-a spus că studiile militare anterioare au constatat că aceștia nu prezentau un risc mai mare decât populația generală a SUA.

Ei bine, în acest nou studiu, realizat pe durata unui an calendaristic, efectuat pe aproape 900.000 de membri ai armatei care au zburat sau au lucrat la bordul aeronavelor militare între anii 1992 și 2017, Pentagonul a constatat că membrii echipajelor de zbor aveau o rată cu 87% mai mare de melanom (teoretic cel mai periculos tip de cancer de piele) și o rată cu 39% mai mare de cancer tiroidian, în timp ce bărbații aveau o rată cu 16% mai mare de cancer de prostată, iar femeile o rată cu 16% mai mare de cancer de sân. În general, echipajele aeriene aveau o rată cu 24% mai mare de cancer de toate tipurile. Studiul a demonstrat și faptul că, echipajele de la sol au avut o rată cu 19% mai mare de cancere ale creierului și ale sistemului nervos, o rată cu 15% mai mare de cancer tiroidian și o rată cu 9% mai mare de cancer renal, în timp ce femeile au avut o rată cu 7% mai mare de cancer de sân. Rata generală a cancerelor de toate tipurile a fost cu 3% mai mare (mai multe detalii: https://apnews.com/article/military-cancer-pilots-ground-crew-pentagon-study-298f70c4f7581fe5e08637fcb61abc71?utm_source=homepage&utm_medium=TopNews&utm_campaign=position_01 și https://www.documentcloud.org/documents/23713702-military-pilots-cancer-study).

În urmă cu doi ani scriam acest articol: https://www.cristoiublog.ro/ambazonia-un-stat-despre-care-poate-ca-nu-ati-auzit-niciodata/. De atunci încoace, lupta ambazonienilor a continuat și a rămas una extrem de violentă. În mod inedit, administrația din Ambazonia încearcă din răsputeri să iasă învingătoare, atât prin mijloace soft (conferințe – https://www.allamba2023.com/), cât și prin puterea cartușelor (https://www.youtube.com/watch?v=xOPnuFHL9Xw). Din păcate, acești teroriști pentru unii, luptători pentru libertate pentru alții au fost masacrați de-a lungul timpului (detalii: https://ambazoniagenocidelibrary.com/about/ și https://ambazoniagenocidelibrary.com/), însă, acele părți care fac parte din aparatul mass-media extrem de subiectiv și manipulator nu au dorit să audă de ei (după cum nu doresc să audă nici de abuzarea evreilor ortodocși de către evreii sioniști – https://www.youtube.com/watch?v=obGzdPcz96I și https://www.youtube.com/watch?v=S3BiSWhYXM0).

Cum a început chestiunea Ambazoniană? La data de 22 septembrie 2017, populația din sudul Camerunului britanic a ieșit în stradă cu ramuri de copac, în semn de pace, pentru a cere respectarea moștenirii lor anglo-saxone. Ei au ieșit din nou în stradă la data de 1 octombrie 2017, pentru a-și declara simbolic independența. Data are o mare importanță pentru britanicii din sudul Camerunului, deoarece amintește de anul 1961, când au votat pentru a forma o uniune egală cu Camerunul francez, pe atunci o țară independentă din 1960. Ce scriau ambazonienii despre evenimentele care au început în anul 2017: „Orice guvern din lume ar fi dat curs cererii protestatarilor, dar, fiind ființe umane inferioare, Paul Biya din Camerunul francez nu a făcut acest lucru. Prin intermediul guvernatorilor săi francofoni din Camerunul Britanic de Sud, Paul Biya a ordonat poliției, para-militarilor francezi – Gerdames, echipa de miliție personală a lui Biya – BIR, ofițerilor sub acoperire și armatei regulate să deschidă focul. Mulți au fost executați, unii cu echipamente precum elicoptere de luptă și tunuri de război”. (https://ambazoniagenocidelibrary.com/about/).


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *